rojstni horoskop vam pomaga izboljšati vaše življenje

Vaš rojstni horoskop – vodnik do vaše sreče

 

Vaš rojstni horoskop – vodnik do vaše sreče

Rojstni horoskop je horoskop, ki opisuje vas in vaše življenje. Iz njega lahko razberete svoje talente, sposobnosti ali slabosti in težavne lastnosti.

Pomaga vam razumeti, zakaj se ljudje vedejo do vas, kot se, in kaj bi lahko storili, da bi še izboljšali odnose.

Boljše zasebno in poklicno življenje

Daje vam vpogled v vaše sposobnosti, z namenom, da jih uporabite zasebno ali poklicno. S tem pa si podarite priložnost za lepše in bolj udobno življenje.

Ob razmišljanju, kakšno delo vam leži in kako načrtovati svojo poklicno pot, vam informacije iz rojstnega horoskopa lahko ponudijo povsem novo smer pri izbiri poklica.

Se ne spreminja in velja ves čas vašega bivanja na Zemlji.

Zato se mu je vredno posvetiti in z njegovo pomočjo ugotoviti vaše slabosti, notranje konflikte, težave, priložnosti in talente, ki so vam bili položeni v zibko.

Izračun in izris rojstnega horoskopa

Rojstni horoskop lahko izračuna in izriše astrolog ali kdo drug, tudi sami, če ste se veščine naučili ali imate dober astrološki program. Izračunate ga na osnovi vaših rojstnih podatkov.

Pripravite dan, mesec, leto, uro, minuto in kraj rojstva. Vtipkajte jih v dober astrološki program in izris boste imeli zelo hitro pred seboj.

Pri izračunu bodite pozorni le, da imate program pravilno nastavljen, kajti astrološki programi včasih vsebujejo nepopolne podatke, če jih dovolj pogosto ne osvežujete.

Napačno izračunan rojstni horoskop žal prinaša tudi napačne informacije in s tem napačne napotke, na kaj bodite še posebno pozorni.

Sonce, Luna, Ascendent in vladar Ascendenta

Po mojih izkušnjah so najpomembnejši deli vašega rojstnega horoskopa Sonce, Luna, Ascendent in vladar Ascendenta.

Z boljšim poznavanjem astrologije in njenih pravil, lahko razložite svoj horoskop veliko bolj podrobno. Da jih boste dobro razumeli, vam je na voljo tečaj Razlaga horoskopa I pod mojim mentorstvom.

Danes, ko pišem ta prispevek, je zunaj deževna, zaspana sobota. Prav taka, v kateri si lahko privoščite nekaj poležavanja ali počitka za svojo dušo.

Morda vam bo ostalo nekaj časa in energije, da se pozabavate s svojim rojstnim horoskopom, če ga imate pri roki.

Če ga še nimate, je skrajni čas, da si ga omislite in izkoristite napotke za lepše življenje iz njega.

Kaj lahko storite sami

Preverite, v katerem znamenju se nahaja vaš Ascendent. Razmislite, koliko njegovih lastnosti pokažete.

Katere so pozitivne, katere negativne? Kaj bi želeli obdržati v svojem življenju in kaj vam dela toliko težav, da bi bilo bolje preobraziti?

Nato se lotite še proučevanja vplivov Sonca in Lune. Upoštevajte, da sta povezana z vašim bistvom in zato pomembno vplivata na ravnotežje v vašem življenju.

Vas vleče v samoto ali ste raje bolj glasni in vidni v okolju? Iz opisov vašega Sonca in Lune lahko razberete del tega ravnotežja v vašem življenju.

Tam, kjer se nahaja vladar Ascendenta, je pomembno življenjsko področje za vas. Vleče vas vanj. Počutite se domače in pogosto počnete, kar opisuje.

Kako uspešno, je odvisno od njegovih aspektov in drugih postavitev v vašem horoskopu. Zato si boste morda želeli vzeti čas še za njegove opise.

Vsi ti opisi ne zadostujejo za podroben opis horoskopa in vašega življenja. Dajo pa vam lahko osnovne smernice, kaj je pomembno za vas, zato jih je dobro poznati.

Vaš rojstni horoskop

Zakaj bi se sami mučili in iskali opise? Se pri tem morda zmotili v izrisu ali razlagi horoskopa?

S klikom tukaj je lahko horoskop vaš že v nekaj dneh.

 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>