Valentinovo

Valentinovo in Sončev mrk v februarju 2018

Valentinovo in Sončev mrk

Februarski Sončev mrk, ki se bo zgodil v četrtek, 15. februarja 2018, bo še kako vzpodbujal energije zaljubljenih na Valentinovo.

Njegov vpliv bo odvisen od tega, kako imate položene planete v svojem rojstnem horoskopu. Za nekatere bo to srečen dan, drugim zna prinesti nekaj več nejevolje in razočaranj.

Venera v ribah

Z ljubeznijo in Valentinovim je tesno povezana Venera, tradicionalna vladarica ljubezni. Ena od lepih postavitev v horoskopu na ta dan, je Venerino gibanje skozi astrološko znamenje ribi. Tu se izjemno dobro počuti in zna prinesti čarobne energije.

Prevladovala bo nežnost, romantika in naklonjenost dragi osebi. Prinaša popolno zamaknjenost in zaupanje v partnerja oz. ljubljeno osebo.

Ljudje se pod njenim vplivom lažje prepustijo zapeljevanju. Partnerja in njegove potrebe zlahka postavijo v ospredje in zato odnosi običajno bolj lahkotno tečejo.

Venera bo na Valentinovo in še nekaj dni zatem sestavljala sekstil s Saturnom. To je aspekt, ki dodaja trdnost v odnosu. Bolj, kot partner (ali vi z njegove strani) čuti resnost odnosa, lepše dneve in večere lahko preživita.

Luna, Sonce in Merkur v vodnarju

Prevladovala bo vodnarjeva energija, saj se Luna, Sonce in Merkur nahajajo v tem znamenju. Spremlja jih tudi Južni Lunin vozel. Sonce in Merkur pa sestavljata sekstil z nepredvidljivim Uranom.

Prav nasprotno od tega, kar predstavlja Venera, ki dodaja hrepenenje po romantiki, ki traja večno, bodo ti planeti prinesli kakšno zanimivo presenečenje. V kolikor spadate med zelo stabilne ljudi, se vnaprej pripravite nanja.

Vodnarjeva energija vam bo prijala, če imate radi nekaj novega in nepričakovanega ter se neradi pretirano čustveno vežete na partnerja. Za vas ni pričakovati trajne in povsem osrečujoče zveze. Zna pa biti zanimiva.

Bolje se boste počutili, če vas partner ne bo pretirano obremenjeval z izkazi ljubezni. V kolikor ste si izbrali nekoga, ki potrebuje več dokazov ljubezni, se potrudite, da jo sprejmete z njegove strani.

Kaj bo prevladalo?

Ob glavnih dveh opisih iz tega prispevka se boste morda vprašali, kaj močneje deluje. Prevladala bo energija planetov iz vodnarja. Kljub povedanemu pa obstaja tista nežna nota, ki jo je vredno vtkati v vsak odnos na Valentinovo ali brez njega.

Ob tem ne pozabite, da se nahajamo v času Sončevega mrka. Ta bi moral prinesti osvežitev v odnose, kjer ljudje pogrešajo nekaj iz preteklih dni, ko so se šele spoznavali. To priložnost je vsekakor vredno izkoristiti in odnos popestriti.

Po drugi strani pa mrki vedno nekaj odnašajo. V tem primeru marsikateri odnos, kjer se je nabralo preveč negativnega egoizma in trme. Takšni odnosi so običajno že preživeti, zato nebo poskrbi, da sčasoma zvodenijo in utonejo v pozabo.

Karkoli planeti prinašajo vam, ne pozabite, da si lahko vsak dan v letu naredite Valentinovo in Dan ljubezni. Vsakega od nas slej kot prej pričaka sreča. Prepričana sem, da tudi za vas obstaja dober čas, ko se vse lepo lahko zgodi v vašem življenju.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vpliv mrkov na vaše življenje

Mrki se zgodijo vsaj štirikrat letno, torej precej pogosto. Lahko povzročajo stresno življenje ali priložnosti za rast in razvoj.

Da bi jih lahko bolje razumeli, sem za vas pripravila spletni tečaj Lunacije in Mrki, na katerem boste podrobno spoznali sončev in lunin mrk ter njun vpliv na vaše življenje.

>