Ljubezen in partnerstvo

Valentinovo pod ugodnimi astrološkimi vplivi

Valentinovo pod ugodnimi astrološkimi vplivi

Letos vas bo sveti Valentin obdaroval s čudovitim dnem, v katerem se lahko uresniči vaša ljubezenska pravljica. Zavetnik zaljubljencev vam bo že ob začetku dneva poslal posebno darilce, ki ga lahko užijete ves dan.

Mnogi bi rekli, da se dan, ki se začne pod vplivom Marsa, Plutona in škorpijona, ne more dobro končati. Tokrat zagovarjam možnost, da se lahko zgodi veliko lepega. Na delu pa bodo, seveda, tudi močne strasti, posebno izražena seksualna nagnjenja in želja po globoki povezanosti s partnerjem ali ljubljeno osebo.

Valentinovo bo zaznamovalo kar nekaj zelo ugodnih aspektov (povezav med planeti), ki jih je vredno izkoristiti. Med njimi lahko izpostavim Venero v sekstilu z Marsom in v trigonu s Jupitrom. Stabilni Luni v biku pa bo dodal sijaj nežnosti sekstil z Neptunom.

​Ljubezen in partnerstvo kot se za Valentinovo spodobi

Tokrat bodo na delu nežna čustva, obogatena z resnimi nameni, da prisluhnete partnerju ali ljubimcu. Dan namreč ne bo ugoden le za ljubezen, pač pa tudi za poglabljanje partnerskih vezi. Zdaj se med drugim rojevajo zveze med ljudmi, ki imajo resne namene ostati skupaj in se potruditi za srečo v dvoje.

Velikokrat pravim, da sta lahko ljubezen in partnerstvo dve različni zadevi. Da vsaka ljubezen ne vodi v partnerstvo. V vsakem partnerstvu pa ne živi ljubezen. Tokrat se planeti tako lepo povezujejo tako z ljubeznijo kot s partnerstvom, da preprosto ne smete zamuditi ugodnega vpliva. Planeti zdaj varujejo in vzpodbujajo nežnost, toplino, razumevanje in tudi zavezo, da bosta skupaj lahko prestala vse preizkušnje, s katerimi se slej kot prej sreča vsak par.

Zato skozi ves vikend, zlasti pa še na Valentinovo, poskrbite, da boste pozorni na partnerjeve potrebe, da mu boste prisluhnili in ga razveselili z nečem, kar ima rad. Ni potrebno zapravljati veliko denarja, kajti najlepša darilca so nežnost, pozornost in razumevanje. Brez sramu pa izrazite tudi svoje želje in potrebe, kajti partner vam v tem času lažje prisluhne.

​Samski, Valentinovo ima darilce za vas

V kolikor ste še samski in si želite sreče v dvoje, imate zdaj dobre možnosti, da srečate nekoga, ki vas bo prevzel. Zato se ne zapirajte med štiri stene. Pojdite ven v družbo in se veselite z drugimi. Tam se lahko zgodi, da ujamete poželjiv pogled nekoga, ki vam bo všeč. Prepustite se veselju in ustvarite lepo ljubezensko zgodbo. Takšno, ki bo napolnila vašo dušo in srce.

​Presenečenje za zaljubljene v astrologijo

Za vse, ki ljubite astrologijo, ima tokratno Valentinovo prav posebno presenečenje za vas. Spremljajte naslednje novičke, ki jih pošljem v nekaj dneh.

Vesela bom, če boste v komentarju sporočili vaše načrte ali dobro novico, da ste nekaj lepega naredili zase in za svojo ljubljeno osebo.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

  • Irena Stopar pravi:

    Vesela bom, če boste v komentarju sporočili vaše načrte ali dobro novico, da ste nekaj lepega naredili zase in za svojo ljubljeno osebo.

  • >