Uvod v praznovanje se zaključuje

Zadnja dva dni prejemam veliko zaskrbljenih e-sporočil, kjer me sprašujete kako je z zaključkom uvoda v praznovanje 10. rojstnega dne Šole astrologije Astro.

Če ste tudi vi v dvomu, pa mi iz kakršnega koli razloga niste pisali, naj pojasnim.

V mojem urniku se je znašel manjši škrat.

Ponudba, kot je še ni bilo, je veljavna do jutri, 15.8.2016.

Tokom dneva ali najkasneje dopoldan 16.8., bodo vse prijavnice popravljene na novo ponudbo, ki pa ne bo ugodnejša od te, ki velja zdaj.

Ob mojih urnikih mi je ušlo dejstvo, da je 15.8. praznik. Zato bom upoštevala vse prejete prijavnice do 15.8. in plačila 16.8.2016.

Tako imate še danes in jutri čas, da zares ugodno ponudbo ob našem skupnem praznovanju, izkoristite.

Naj vam povem, kaj se je zgodilo. Nekateri se spomnite izdaje moje knjige Denar – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati. Poleg knjige, sem ustvarila tudi tečaj z istim imenom.

Tokom pisanja knjige in poteka tečaja sem ugotovila, da nekateri pri najboljši volji ne morejo privarčevati dovolj denarja ali se znebiti hitro dolgov, ker kljub napornemu delu, ne zaslužijo dovolj.

Potrebujejo dodatno delo. Pri iskanju pa so mnogi nerodni, saj tega še nikoli niso počeli, in bi jim koristil kak praktični nasvet.

Tako sem v letu 2016 začela raziskovati načine, kako tem ljudem pomagati oz. jih pripeljati do dodatnega zaslužka.

To so zame dodatni projekti, na katerih delam in raziskujem, kako zaslužiti na internetu brez vložka in z minimalnim vložkom.

Ker mi ob obstoječih projektih Šole astrologije Astro zmanjkuje časa, moram, seveda, delati vse dneve od ponedeljka do nedelje.

Tako sploh nisem pomislila, da je 15. 8. praznik, in zato izjema, ker gre za mojo napako oz. nepozornost. 

Če vas zanima več o načinih, kako si pomagati v vsakodnevnem življenju, zlasti:

  • Kako se znebiti dolgov in začeti varčevati za varno prihodnost.
  • Kako bolje organizirati čas in aktivnosti.
  • Kako zastaviti uresničljive cilje in jih tudi doseči.
  • Kako zaslužiti preko interneta.

... Vas vabim, da si pogledate mojo spletno stran www.nasvet.si.

V naslednjih dveh mesecih, ko pričakujem tudi rezultate mojega raziskovanja, bo ponovno začela »dihati« z novimi informacijami in namigi za lepše življenje.

Toliko pojasnil imam za vas danes. Naslednjič pa se oglasim z mojo priljubljeno temo – z Mrki.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>