PROGNOSTIKA - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares

PROGNOSTIKA

Shares

Tečaj Prognostika

Tečaj Prognostika v astrologiji

Vsak človek se kdaj vpraša: “Kaj se pripravlja v mojem življenju?”, “Kaj lahko pričakujem od prihodnosti?”, “Za kaj se naj odločim, da pridem do sreče in uspeha?”.

Na takšna in podobna vprašanja je mogoče odgovoriti. Astrolog išče odgovore, ki ležijo v vašem rojstnem horoskopu in v številnih dodatnih prognostičnih horoskopih. Tistih, v katerih je zapisana vaša pot in vaša prihodnost. Veščine se boste naučili v tečaju, ki govori o prihodnosti.

Česa se boste naučili?

Spoznali boste, kako je mogoče predvidevati prihodnje trende in opazovati pretekle dogodke z drugačnimi očmi.

S pomočjo znanja, ki ga boste pridobili, boste vedeli, kako se vnaprej pripraviti in v sedanjem trenutku odreagirati drugače, kot bi, če na stresen vpliv ne bi bili pripravljeni.

V prav posebno osrečujočih trenutkih vam pomaga odpreti oči in videti priložnosti, ki bi jih zaradi sreče v tistem trenutku zlahka spregledali. Vse to vam bo v pomoč, da si ustvarite vse več srečnih dni in se vse bolj izognete nesrečnim.

Nikakor ni pretirano reči, da boste lahko s pomočjo znanja, ki ga dobite na tečaju, ustvarjali novo življenje in novo prihodnost.

Po končanem tečaju Prognostika bi morali znati samostojno razložiti, kako se vam bo godilo, če ne boste vzeli življenja v svoje roke. Kajti zaradi mnogih primerov iz prakse trdim, da se je marsičemu neprijetnemu mogoče izogniti ali omiliti posledice, če ste vnaprej (denimo leto dni ali več) pripravljeni na trend, ki prihaja.

Z znanjem lahko pomagate tudi mnogim drugim, ki potrebujejo nasvet.

Vsebina tečaja Prognostika

1. Uvod in prognoza iz rojstnega horoskopa, orbisni lok in planetna obdobja
2. Sekundarne progresije
3. Direkcije
4. Terciarne progresije
5. Tranziti
6. Solarni in Lunin povratek
7. Merkurjev, Venerin in Marsov povratek
8. Jupitrov in Saturnov povratek
9. Lunacije in Mrki
10. Življenjski cikli

Na tečaju Prognostika boste kratko ponovili temeljna teoretična znanja. Glavnina tečaja poteka praktično kot razlaga horoskopov. Dobili boste priložnost, da sami, a z mojo pomočjo, razložite horoskop.

Tečaj poteka v obliki webinarjev z razlago snovi in razlago praktičnih primerov. Del tečaja vsebuje vrsto kvizov za utrjevanje teoretičnega znanja. Prejeli boste tudi gradiva za vaje z izrisi horoskopov in različnimi tabelami, ki se jih boste naučili uporabiti za namen prognoze. 

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Enako, če ste zaključili izobraževalni program Certificirani natalni astrolog.

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v Moji Akademiji. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje.

Za uspešno znanje potrebujete  Učbenik za osnove astrologije, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Predavateljica

Irena Stopar

Urnik tečajev

Ob zaključku leta 2018 začenjam s popolno prenovo dosedanjega tečaja Prognostika. Ob vpisu v 2018, se nam boste pridružili na živih webinarjih in v nekaj delovnih dneh po zaključku prejeli še dostop do posnetka webinarja. S prvim webinarjem začnemo 05.11.2018. Po tem času vam bo na voljo posnetek webinarja oz. dostop do naslednjih "živih" webinarjev dokler potekajo. Prejeli boste tudi dostop do vseh že prenesenih lekcij v Mojo Akademijo. 

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

>