Sonce v tehtnici ustvarja dobre odnose

Sonce v tehtnici – partnerstvo in diplomacija

Sonce v tehtnici in odnosi

Sonce v tehtnici svojim pripadnikom prinaša nenehno željo po harmoničnih (prijetnih) stikih z drugimi ljudmi. Zanje ni pomembnejšega kot so prijetni odnosi, mir in razumevanje med ljudmi. Za ljubi mir se pogosto podredijo v odnosih.

Rojeni s Soncem v tehtnici so prijetni ljudje, ki bi za dober partnerski odnos naredili vse, kar je v njihovi moči. Zavedajo se, da je njihova moč v sodelovanju in povezovanju z drugimi. Pri tem pa pogosto pozabljajo nase in ne znajo postaviti zdravih meja.

Zaradi njihovega nenehnega prilagajanja okolju in ljudem v njem, jim pogosto manjka samozavesti in občutka zase. Zanje je zelo pomembno, da se naučijo reči: »Ne.« in zaživijo v skladu s svojimi vrednotami.

Sonce v tehtnici potrebuje partnerja

Za Sonce v tehtnici ni nič na svetu tako pomembno kot prav partner in partnersko življenje. Zelo zgodaj v otroštvu in mladosti se naučijo ugajati drugim ljudem. Pri tem pa ves čas prežijo na priložnost, da spoznajo nekoga, s komer se bodo poročili.

Ob sebi si želijo lepega partnerja. Vsaj prijetnega videza in urejen mora biti, saj je zanje vtis na okolje izjemno pomemben. Želijo si nekoga, na katerega se bodo lahko zanesli v vsakem času in bo prevzel glavno vlogo tudi pri pomembnih odločitvah.

Hkrati prezirajo agresivnost in moč, s katero drugi kažejo, da lahko nadvladajo ostale ljudi. Njihov partner mora imeti v sebi dovolj moči in energije, da »nosi hlače v družini«, pa vendar mora biti dovolj blage narave, da lahko prisluhne v vsakem trenutku.

Sonce v tehtnici in njegovi cilji

Ljudje, ki imajo postavljeno Sonce v tehtnici, imajo visoko postavljene cilje. To je logično, saj želijo lepo živeti in biti obkroženi z lepoto in udobjem. Lepota in udobje pa običajno kar precej staneta.

Svoje cilje dosegajo blago in skoraj nezaznavno. Le v redkih primerih, ko so izzvani, bodo uporabili višji ton glasu ali pokazali svojo moč, ki jo praviloma skrivajo v sebi. Zavedajo se, da njihova pot do uspeha vodi skozi pogovor in diplomacijo.

So zelo zgovorni in prijetni sogovorniki. Praviloma ne žalijo drugih, pač pa diplomatsko zavijejo svoje besede v celofan. Zato včasih ni povsem jasno, ali so zares izrekli tisto kar mislijo oz. kakor ste jih razumeli.

Nekateri pravijo, da imajo dva obraza. Enega zase in drugega za druge. Ni daleč od resnice, saj bodo za to, da bo vse zgledalo popolno, naredili vse, kar je v njihovi moči. Resnico pa radi skrijejo, da ohranijo prijetno podobo in odnose.

Sonce v tehtnici v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko na površje priplavajo želje po popolni sreči v partnerskem odnosu. Samski pogosto intenzivno začnejo iskati partnerja, ostali pa se sprašujejo kaj lahko storijo, da bi odnos ohranili.

Svoje aktivnosti, tudi tiste, ki so povezane s partnerskim področjem, boste najlažje načrtovali, če boste zanje izbrali najugodnejše dni v letu. Opisani so v Osebnem dnevnem horoskopu, ki ga lahko naročite na povezavi tukaj. Vaš bo že v le nekaj dneh.

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh.

Opisano je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

  • Irena Stopar pravi:

    Kaj bi še dodali za Sonce v tehtnici?

  • >