Sonce v škorpijonu – notranja moč - www.astrolog.si
Sonce v škorpijonu je občutljivo

Sonce v škorpijonu – notranja moč

Sonce v škorpijonu – notranja moč

Sonce v škorpijonu je zaščitna znamka za vse, kar lahko opišete kot ekstremno. Njegovi pripadniki živijo zelo pestro in zanimivo notranje življenje, ki je mnogim očem prikrito. Zaradi svoje skrivnostnosti so pogosto napačno razumljeni.

Soočajo se s svojimi vrlinami in napakami. Z obojimi so jih planeti obdarili v obilju. Pri mnogih na plan pokuka le delček tega, kar nosijo v sebi. Zato med njimi najdete tiste, ki ljudem pomagajo premagovati stiske kot tiste, ki jim jih povzročajo.

Sonce v škorpijonu je občutljivo

Osebe, rojene s Soncem v škorpijonu, so izjemno čustvene in občutljive. Svoja prava čustva sicer mnogi poskušajo potlačiti, vendar slej kot prej izbruhnejo kot požar. V negativni postavitvi znajo biti zelo neprijetni in celo nevarni.

Običajno so tihi. Obdaja jih neka čudna skrivnostnost, zaradi katere se jih drugi včasih bojijo. Ker ne spadajo med bučne ljudi, se zdi, da imajo nekaj za bregom. V resnici pa pozorno opazujejo in se pri sebi odločajo, koga bodo spustili v svojo bližino.

Živijo v skrajnostih. Sonce v škorpijonu nekaterim svojim varovancem prinaša kriminalen um, zlobo in željo po maščevalnosti. Drugim, prav nasprotno, vliva željo po znanju in raziskovanju, s katerima bi lahko odrešili tegob in težav prav vsakega človeka.

Na prvi pogled niso pretirano ambiciozni, čeprav so naravno povezani z močjo, denarjem in investicijami. Uživajo v družbi ljudi, ki izžarevajo notranjo moč in neomajno voljo. V bistvu jim poskušajo postati čim bolj podobni in prevzeti vodilno vlogo.

Sonce v škorpijonu in ljubezen

Sonce v škorpijonu prinaša močna čustva in močno navezanost na tiste, ki jih ljubi. Drugi čutijo njegovo seksualno privlačnost, zato jih neka nevidna sila žene v njihov objem. Škorpijon pa hrepeni le po eni osebi. Tisti pravi, s katero bi lahko preživel vse lepo in vse viharje tega sveta.

V zodiaku skorajda ne boste našli bolj predane in zveste osebe od škorpijona. Kadar škorpijon ljubi, ljubi z vsem srcem in dušo. Zelo redko se lahko preda. Ljubljeni osebi se preda v celoti, zato podobno naklonjenost pričakuje od nje.

Zaradi povedanega, Sonce v škorpijonu tesno povezujemo z ljubosumjem in maščevalnostjo. Kadar drugega spusti prav v središče svojega srca, se boji, da bo vse lepo, ki ga doživlja ob tej osebi, zbledelo in odšlo v pozabo. Zato poskuša na vsak način osebo zadržati ob sebi. Pogosto na napačen način.

Sonce v škorpijonu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko se je vredno vprašati, kaj v vašem življenju je preživeto in potrebuje popolno prenovo. V času, ko se Sonce v prognostičnih tehnikah nahaja v škorpijonu, je čas za čiščenje. Začnite s svojimi mislimi in prepričanji, a ne pozabite na čiščenje bivalnega prostora.

Svoje aktivnosti, tudi tiste, ki so povezane z vašimi ambicijami, kariero in željami, boste najlažje načrtovali, če boste zanje izbrali najugodnejše dni v letu. Opisani so v Osebnem dnevnem horoskopu, ki ga lahko naročite na povezavi tukaj.

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh.

Opisano je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

  • Irena Stopar pravi:

    Kako blizu vam je škorpijonska energija? Prevlada vražji ali angelski del?

  • >