sonce v ribah

Sonce v ribah – nežnost in sočutje

Sonce v ribah – nežnost in sočutje  

Sonce v ribah svoje pripadnike obdarja s skoraj nebeško nežnostjo in neizmernim virom sočutja do drugih ljudi, živali ali rastlin. Včasih znajo biti neznansko občutljivi, saj ljudem praviloma popolnoma zaupajo, a jih včasih le-ti izkoristijo ali prizadenejo. 

Ljudje, rojeni s Soncem v ribah, so ljubeznivi. V sebi so mehki in plemeniti. Spadajo med občutljive umetniške duše, predane partnerju in idealom. V kolikor se njihovi ideali ne uresničijo, lahko postanejo zmedeni in zmuzljivi. 

Sonce v ribah potrebuje mir

Ljudje, ki imajo Sonce v ribah, so sicer naklonjeni drugim ljudem in drugim bitjem našega planeta, vendar se radi umaknejo od vrveža, še zlasti bolj bučnih ljudi. V njih se dogaja marsikaj, kar težko pojasnijo z besedami. 

Glavnina bistvenih zadev za njihovo življenje, se dogaja v njihovi notranjosti. Potrebujejo veliko miru in tišine, ko so lahko sami s seboj. Za umiritev in v terapevtske namene so blagodejni plavanje, sprehod ob morju, meditacija, vizualizacija, ples ali druge vrste ustvarjalnost. 

Imajo talent za telepatsko sporazumevanje z drugimi. Ljudi, živali in okoliščine okoli sebe preprosto začutijo in v hipu vedo, kaj se dogaja z njimi. V kolikor zmorejo, pomagajo manj srečnim od sebe. 

Sonce v ribah in ljubezen

Ljudje, ki imajo postavljeno Sonce v ribah, so zelo nežni, čustveni, občutljivi in ranljivi. Ljubezen in partnerstvo praviloma idealizirajo. Ko se zaljubijo, pozabijo na vse ostalo okoli sebe. Živijo za ideal ljubezni in vedno znova verjamejo, da so ga našli. 

Zlahka pokažejo svoja čustva in občutke. Okoli svoje ljubljene osebe se dobesedno ovijejo in si želijo, da bi jo spremljali na vsakem koraku. Če jim ljubljena oseba ne vrača toliko čustev, hitro postanejo žalostni in celo nesrečni. 

Ob sebi potrebujejo nekoga, ki ceni čustvene izlive, poezijo in zna pokazati ljubezen ter naklonjenost do njih. V kolikor so v odnosu prizadeti, bodo hitro pozabili na bolečino in odšli iskat svoj novi ideal, zato včasih veljajo za nezveste. 

Sonce v ribah v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi Sonce v ribah kaže na čas, ko se je vredno prepustiti čustvom. V tem času se vprašajte o svojih idealih in načinih, kako bi jih lažje živeli v realnosti.  

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh.

Opisano je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

  • Irena Stopar pravi:

    Imate Sonce v ribah ali poznate nekoga, ki ga ima? Kako vam je všeč?

  • >