sonce v ovnu

Sonce v ovnu – aktivnost in strast

Sonce v ovnu prinaša navdušenje

Sonce v ovnu svojim pripadnikom prinaša aktivnost, strast in navdušenje. Zanje ni pomembnejšega od nenehnega dogajanja. Če se ne dogaja nič zanimivega, postanejo nemirni in zdolgočaseni.

Rojeni s Soncem v ovnu so zanimivi ljudje. K sebi druge v isti sapi privlačijo kot magnet, a jih znajo prav tako hitro tudi odbiti. Namreč, včasih v svoji zanesenosti povsem pozabijo, da imajo tudi drugi ljudje svoje želje in potrebe. 

Sonce v ovnu potrebuje aktivnosti

Za Sonce v ovnu ni nič tako pomembnega kot nenehno dogajanje. Ti ljudje takoj oživijo, ko se znajdejo pred kakršnim koli problemom. Skočijo in ga poskušajo rešiti. V kolikor je potrebno dlje časa počakati na razrešitev, pa se zlahka naveličajo in se podajo v reševanje nečesa drugega. 

Zelo hitro se navdušijo nad novimi izzivi. Resda pa so le-ti zanimivi le toliko časa, dokler čutijo neke vrste vznesenost nad tem, kar je pred njimi. Njihova največja pomanjkljivost je ravno kratek čas pozornosti. 

Po začetnem navdušenju, se hitro umirijo. V kolikor nekaj ne predstavlja izziva tudi v drugem koraku, bodo tudi prvega hitro opustili. Drugim se zato pogosto zdijo neresni, nestabilni ali pretirano neobčutljivi. 

Sonce v ovnu in njegovi cilji

Ljudje, ki imajo postavljeno Sonce v ovnu, svoje cilje najraje postavljajo sproti. Resda imajo sposobnost dolgoročno načrtovati zadeve, vendar se z njimi neradi ukvarjajo. Živijo za trenutek in dolgoročno načrtovanje jih hitro začne dolgočasiti. 

Kadar se nečemu zavežejo, svoje cilje dosežejo z odliko. Poudarek je na "kadar". Namreč, veliko raje od načrtovanja v nedogled, si jih sproti zastavljajo, jih opravijo v meri, ki jim ustreza in se jutri premaknejo na nekaj novega. 

Njihov glavni cilj je zanimivo in aktivno življenje. Zavedajo se, da "se živi samo enkrat" in tokratno potovanje skozi življenje si znajo narediti polno, nepredvidljivo in pogumno. So ljudje, ki znajo živeti "po svoji meri". 

Sonce v ovnu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko na površje priplava nemir, navdušenje nad zadevami, ki vas morda vsak dan ne pritegnejo in pogum, da jih uresničite. Ljudje v tem času zmorejo več kot običajno, a se zadev tudi hitro naveličajo.

Lažje boste razumeli sebe, načrtovali in uresničili svoje aktivnosti, če boste zanje izbrali najugodnejše dni v letu. Opisani so v Osebnem dnevnem horoskopu, ki ga lahko naročite na povezavi tukaj. Vaš bo že v le nekaj dneh.

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev.

Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh. Opisano je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

 • Irena Stopar pravi:

  Kaj vam je pri ovnih najbolj všeč?

  • svetlana pravi:

   VZTRAJNOST

   • Irena Stopar pravi:

    Svetlana, na žalost vztrajnost ni ovnova vrlina. Je pa res, da, če nekaj “zagrabijo” in je dovolj zanimivo ali se jim izmika dlje časa, da je vse skupaj kot “igra, bodo to tudi naredili oz. vztrajali do konca.

 • >