Šola astrologije Astro - 11. obletnica delovanja

Šola astrologije Astro – utrinki iz praznovanja

Šola astrologije Astro praznuje

Utrinki ob praznovanju 11. rojstnega dne Šole astrologije Astro

V nedeljo, 03.09.2017, je Šola astrologije Astro praznovala svojo 11. obletnico začetka delovanja. Poimenovala sem jo kar praznovanje 11. rojstnega dne Šole astrologije Astro. 

Pomladi letos sem napovedala nekaj novosti, za kateri si želim, da bi olajšale študij astrologije oz. astroloških tečajev vsakomur, ki si ga želi pridobiti.

Ob praznovanju sta potekala dva webinarja, jutranji in večerni, v katerih sem že lahko predstavila nekaj novosti, ki sem jih uspela pripraviti do tega trenutka. 

Šola astrologije Astro ostaja najmodernejša šola 

Zelo sem se razveselila Zdenkinega komentarja na Facebooku, ki pravi, da bomo zdaj najmodernejša šola, kajti to je bil moj namen. Hvala, Zdenka. 

Želela sem si tehnološko napredno kot se spodobi za Uranovo vedo, astrologijo in čim bolj enostavno tako za uporabo kot za pridobivanje znanja.  

Na dopoldanskem webinarju smo se sprehodili v zgodovino in si pogledali prve začetke Šole astrologije Astro in znamke Astro vse do današnjega dne. 

Predstavila sem novost, ki sem jo skrbno skrivala pred vami, dokler ni dobila vsaj osnovne podobe, in jo poimenovala Moja Akademija. Izobraževalni portal še ni v uporabi, vendar je na njem že nekaj funkcij, kjer lahko na lastni koži stestirate, v kateri smeri se dogajajo novosti.

Pomembno! 
Če se želite prijaviti v brezplačni tečaj na Moji Akademiji, najprej poglejte posnetek jutranjega webinarja, ki sem ga dodala v nadaljevanju. V njem boste videli, kako trenutno obidete sistem, saj se drugače trenutno še ne boste mogli prijaviti, ker nimate posebnega gumba za prijavo. 

Odgovorila sem na nekaj vprašanj iz ankete in na vprašanja ter komentarje udeležencev webinarja. 

Posnetek webinarja si lahko pogledate v nadaljevanju. Približno 15 minut smo le testirali zvok in se pozdravljali. Začeli pa smo točno ob polni uri, zato sem posnetek malo zamaknila. 

Šola astrologije Astro praznuje - večerni webinar z lepimi nagradami

V drugem, večernem webinarju ob praznovanju Šole astrologije Astro, smo namenili več časa za odgovore na vprašanja.

Izžrebali pa smo tudi 62 srečnih nagrajencev, ki so prejeli lepe nagrade. Če ste med njimi, bodite pozorni na moja sporočila z navodili. Če pa je vaše sporočilo kam zašlo, se mi kljub vsemu javite, pa vam pošljem navodila za prevzem nagrade še enkrat. 

Posnetek webinarja si lahko pogledate v nadaljevanju. 

Načrtovala sem sicer krajša webinarja, vendar je bilo vzdušje tako dobro, da sem se odločila, da ju podaljšam. 

Novost - webinarji skozi vse šolsko leto 

Skozi mesec avgust in september Šola astrologije Astro oz. v njenem imenu Irena Stopar (jaz) organiziram precej webinarjev, namenjenih javnosti. Ti webinarji so za vas brezplačni in se nanje lahko prijavite, če vam čas webinarja ustreza.

V prihodnje bom poskrbela, da se nam boste lahko pridružili tudi nekaterim zahtevnejšim, ko bodo razpisani v ponudbi. 

Od oktobra dalje pa bo skozi celotno šolsko leto 2017/2018 potekalo tudi veliko webinarjev samo za slušatelje tečajev Šole astrologije Astro ali drugih mojih tečajev.

Ti webinarji bodo namenjeni delavnicam oz. vajam, na katerih boste dobili dodatna pojasnila in razlago vašega tečaja in me boste lahko vprašali karkoli, povezano s snovjo, ki bo na urniku.

V mnogih delih Slovenije je astrologija še vedno "tabu" tema oz. premalo cenjena in ljudje se o njej nimajo s kom pogovarjati. Naši webinarji bodo tako namenjeni tudi druženju in povezovanju nas, ki imamo radi astrologijo in jo v svojem življenju koristno uporabljamo.  

O njih vas bom obvestila v novičkah, zato se nanje prijavite, če še odlašate s prijavo. Če pa sporočila radi spregledate, priporočam, da začnite brati moja sporočila. 🙂  

Novost - Moja Akademija

Morda se še spomnite moje pomladne napovedi, bi morala v kratkem Šola astrologije dobiti mesto, kjer bi poleg astroloških tečajev potekali tudi drugi moji tečaji za konkretno reševanje osebne stiske, za osebno rast, osebne finance in poslovno uspešnost. 

Prvi testi Moje Akademije kažejo, da bomo v kratkem po več letih končno dobili pravi izobraževalni portal, na katerem bo na enem mestu na voljo vse, kar počnem. Njegovo bistvo pa je veliko lažji vpis in komunikacija članov tečajev na portalu Moja Akademija z menoj. 

Novosti v letih 2016-2017

Novosti se v manj kot letu dni kar vrstijo. Tako na spletnih straneh astro.si, astrolog.si in nasvet.si kot v mojih tečajih. Še pred koncem leta pričakujem, da bom lahko uvedla tudi mnoge spremembe.

Z njimi se bodo spremenili tudi nekateri pogoji vpisa. Šola astrologije Astro bo namreč postala nekaj drugačnega. Če bi radi uživali ugodnosti obeh (dosedanjega in tistega načina, ki je v pripravi), morate pohiteti z vpisom.

O spremembah vas bom sproti obveščala. Spremenijo se lahko kadarkoli brez predhodne najave in bodo veljale od dneva objave dalje. 

Hvala za vse vaše prijazne besede

Skozi vse leto prejemam z vaše strani ogromno pohval, zahval in želja, da bi mi uspelo vse, kar počnem. 

Najlepša hvala za moralno podporo in lepe želje.

Najbolj bom vesela, če se nam boste pridružili in tako s svojo energijo prispevali, da bodo projekti tekli še hitreje kot bi jih lahko končala sama.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

  • Irena Stopar pravi:

    Zanima me, ali opazite kak napredek od takrat do danes? Imate morda še kakšno vprašanje, povezano s tečaji in spletnim učenjem zame?

  • >