Namigi za čas, ko je Venera retrogradna

Retrogradna Venera – Odnosi, finance in uživanje pod vprašajem

Retrogradna Venera – Odnosi, finance in uživanje pod vprašajem

V dobrem mesecu dni, ki sledijo, bodo pod vplivom retrogradne Venere na udaru odnosi, nežnost, prijaznost, finance in materialni svet. Pod vprašaj bo postavljeno vaše zadovoljstvo na področjih, ki jim v vašem horoskopu vlada Venera.

Vladarica ljubezni in lepote vam jo v tem času zna še posebno zagosti na področju odnosov.

Retrogradna Venera in nove ljubezni

Samski, nikar zdaj ne iščite svoje velike in nesmrtne ljubezni, ker srečo v času retrogradne Venere lahko najdejo le redki.

Zlahka se zapletete v odnos, ki se vam bo zdel na začetku idealen in kot iz pravljice. Kasneje pa vam bo prinesel več bolečine, kot jo zmorete prenesti. Zato bodite strpni, in čeprav vam morda v vašem osebnem dnevnem horoskopu piše, da imate zdaj možnosti za ljubezen, potrpite do naslednjega ugodnega obdobja.

Namreč, zdaj se pogosto vračajo v vaše življenje stare ljubezni. Prebudijo se čustva do osebe, ki ste jo nekoč ljubili, vendar vama čas ni naklonjen.

Kadar je Venera retrogradna, je potrebno stare odnose počistiti, saj le tako lahko odvržete morebitno breme, ki je še ostalo med vama. Šele takrat, ko vas nič več ne zadržuje ob osebi iz preteklosti, lahko uspešno zgradite nov, čudovit odnos.

Retrogradna Venera in partnerski odnosi

Ljudje, ki so v partnerskem odnosu me pogosto sprašujejo, kaj se bo zgodilo in ali bosta »šla zdaj narazen«. Vedeti morate, da retrogradna Venera prinaša na površje zadeve med vama, ki jih pometata pod preprogo.

Če sta oba pripravljena graditi odnos in še vedno gojita nežna čustva drug do drugega, je zdaj ugoden čas, da odnos poglobita. Morda se bosta morala malce več pogovarjati in pokazati drug drugemu več čustev, vendar izkoristita ta čas za ugoden razplet partnerstva.

Kadar ljudje niso pripravljeni graditi odnosa in se vztrajno obračajo stran od partnerja, se hitro pojavi nekdo, ki vašega partnerja ceni bolj kot vi. Zato so zlasti v času retrogradne Venere tako pogoste ljubezenske afere, ki jim praviloma sledi bolečina in nezadovoljstvo.

Venera v času svoje retrogradnosti namreč ljudem nadene rožnata očala. Odnose vidijo povsem zamegljeno in se takrat, ko se vrne v direktno gibanje sprašujejo, kaj so videli na osebi, s katero so se zapletli. Da se to ne bi zgodilo vam, se raje posvetite partnerju, kot da iščete uteho v objemu nove osebe.

Retrogradna Venera in finance

Venera vlada marsičemu, vendar bi tokrat izpostavila še eno področje, s katerim se lahko bojujete v času njene retrogradnosti. To so finance in materialne zadeve. Zdaj se vam lahko zdi, da usihajo vaši prihodki ali pa stanje na vašem računu. Če se vam to zgodi, preverite, ali niste v času retrogradne Venere potrošili več kot običajno.

Venera vas zdaj zna zapeljati v nakupe stvari, ki jih nujno ne potrebujete in jih boste zavrgli malce kasneje. Zato se potrudite in ostanite na predvidenem proračunu. Čas je ugoden za nakupovanje oblačil in drugih lepih stvari v akcijskih ponudbah. A ne pozabite na opozorilo, da kupite nekaj le, če to potrebujete.

Poglobite se vase

Vsekakor Venera prinaša svoj vpliv tudi na vsa področja, ki jim vlada v vašem horoskopu. Tudi tam se boste soočali z nesmiselnimi odločitvami in razočaranji, če ne boste dobro premislili, preden delujete. Zato se zdaj malce umirite in naredite načrt, kako boste Venerin vpliv tudi v času retrogradnosti dobro izkoristili.

Če vam ne bo šlo od rok ali želite vedeti več, se nam pridružite na brezplačnem webinarju o odnosih, na katerega se prijavite na povezavi tukaj

Želim vam čas, poln ljubezni, nežnosti, topline in lepote. Retrogradna Venera vam bo dala priložnost, da pogledate vase in zaživite lepše.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:
 • Irena Stopar pravi:

  Kako doživljate čas, ko je Venera retrogradna? Čutite njen vpliv ali ste med srečneži, ki ste se mu izognili? Povejte v komentarju!

  • Darja pravi:

   Pozdravljena Irena, ne vem,če name vpliva retrogradna Venera, sem pa čisto brez volje predvsem na delovnem področju. Že kar nekaj časa sem nezadovoljna s to situacijo. Kot, da me nekaj vleče nazaj. Tuhtam kaj naredit…sama sebe brcnit nekam..ne vem,res ne vem…zajeti sapo in splavat…samo v katero smer???

   Hvala in lep dan

   Darja 🙂

   • Irena pravi:

    Darja, lepo pozdravljena.
    Tudi retrogradna Venera je lahko “kriva”, če je povezana z vašo hišo dela. Ali pa nezadovoljstvo z odnosi (v partnerstvu, doma, na delovnem mestu, …). To človeku jemlje moči. Če je to vaša situacija, se bojim, da se bo še malce vleklo. Ne vem, ali vam je to v pomoč, si pa želim, da bi vam bilo lažje. Natančnejše odgovore, kaj je v resnici krivo in koliko časa se bo vleklo, pa lahko podam le v pogovoru z vami.

 • >