znamenje tehtnica

Mesečni horoskop za oktober 2015

Horoskop – Mesečni horoskop in astrološka napoved za oktober 2015

Vzemite v roke koledar in si označite dobre oz. ugodne ter neugodne dneve v mesecu oktobru. Če vas v istih obdobjih podpira ali ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno potrditev in napotek kako bi bilo modro ravnati, da boste bolj srečni in uspešni.

Mlaj in ščip v oktobru 2015 

Po Sončevem in Luninem mrku v septembru si boste lahko malce oddahnili. Ker pa bosta oba vplivala na vaše življenje še vsaj 6 mesecev, ne spreglejte opozoril, povezanih z njima. Lahko se zgodi, da boste precej občutljivi ob mlaju in ščipu, zato nekaj namigov kaj lahko pričakujete, ko se zgodita.

13. oktober 2015 – mlaj

Dnevi po mlaju, ko sta Luna in Sonce v konjunkciji, so ugodni za začetke. Z aktivnostmi le počakajte nekaj dni, takrat, ko tudi ostali planeti nakazujejo na ugodno obdobje. Tokratni mlaj opozarja na napetosti v odnosih. Obstaja želja in potreba po ločitvi. To ne pomeni, da se morate ločiti od partnerja, pač pa je potrebno nekaj spremeniti med vama, če želita biti srečna skupaj.

27. oktober 2015 – ščip

Ščip ali polna luna, torej čas, ko se Luna in Sonce nahajata v opoziciji, je čas napetosti. Tokratni ščip opozarja na zadeve, ki jih morate spremeniti pri sebi. Nekaj, na kar ste navezani ali obsedeno zadržujete v svojem življenju. Lahko gre za navado, prepričanje ali karkoli drugega. S tem, ko boste počistili s tem, kar vas ovira, boste naredili prostor za nekaj novega, kar vam bo prineslo več sreče.

Mesečni horoskop in ugodni dnevi v mesecu oktobru 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite dobre oz. ugodne dneve v mesecu oktobru. Če vas v istih obdobjih podpira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno podporo planetov, da uresničite svoje sanje.

6. oktober 2015

Čeprav se v času od 1. do 7. oktobra poraja dosti stresa in nezadovoljstva, to ni nič drugega kot priložnost, da si nalijete čistega vina in izkoristite napetosti za razvoj dolgoročnih načrtov. Zdaj ste resni, disciplinirani in prizemljeni, zato lahko iz preteklosti potegnete koristne zaključke.

12. oktober 2015

Na voljo vam je veliko energije, s katero lahko premaknete gore. Če ste v preteklem tednu naredili načrt za akcijo, je zdaj čas za delovanje.

15. oktober 2015

Bolj kot boste aktivni, močneje boste čutili pozitiven vpliv današnjega dneva. Ne zahtevajte preveč od drugih, pač pa sami povlecite niti. Zadeve, ki jih zdaj premikate, bi morale prinesti dobre rezultate. Samo nikar ne delujte nepremišljeno.

18. oktober 2015

Tudi danes je odličen čas, da se napolnite z energijo in samozaupanjem. Izkoristite svojo samozavest in z njeno pomočjo premaknite nekaj, za kar ste še pred kratkim menili, da je nemogoče.

23. oktober 2015

Pričakal vas bo čustveno napolnjen dan, kjer se lahko pokažejo vaša intenzivna čustva. Pokažite jih, vendar ne bodite obsedeno prepričani, da vam morajo drugi slediti. Bolj verjetno je, da se vas bodo ustrašili, zato stopite korak nazaj, če ne bo šlo vse v skladu z vašimi prepričanji.

25. oktober 2015

Uživajte v svoji sreči in odkrijte kam vas vodi srce. Vpliv je ugoden tako za ljubezen, partnerstvo, uživanje v vaših hobijih kot za napredovanje v poslovnih zadevah. Uživajte na polno!

30. oktober 2015

Čas je primeren za umetniško ustvarjanje in vse vrste kreativnosti. Dovolite svojim sanjam, da dobijo krila. Ker pa boste zasanjani in nič kaj prizemljeni, zato pomembne odločitve prestavite na drug dan.

Mesečni horoskop in naporni dnevi v mesecu oktobru 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite slabe oz. neugodne dneve v mesecu oktobru. Če vas v istih obdobjih ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, bodite v teh dneh zlasti previdni, kaj počnete in na kakšen način želite doseči svoje namere.

6. – 7. oktober 2015

V teh dneh se prepletata dva vpliva, ki znata biti bolj neugodna kot ugodna. Prvi temelji na močni želji, da bi nekaj spremenili, kar lahko vodi v obsedenost. Tej se morate izogniti, če želite biti srečni. Po drugi strani pa boste utrujeni, zasanjani ali imeli občutek, da vam zmanjkuje energije. Če potrebujete umik v samoto, si ga privoščite.

11 - 12. oktober 2015

V tem času se lahko izkaže, da se nekdo, ki ga močno cenite, ne izkaže kot zaupanja vredna oseba. Pojavi se lahko nemir, nervoza in želja po uporu drugim ljudem ali nastalim okoliščinam. Prisiliti se boste morali k dogovorjenim obveznostim, zato jih vnaprej načrtujte za kak ugodnejši čas.

17. oktober 2015

Nikar se ne odločajte o pomembnih zadevah, ker vam čas ni naklonjen, da bi sprejeli pametne odločitve. Dovzetni ste za vplive drugih, zato za danes raje načrtujte vsakodnevne zadeve ali pa si poglejte kak dober film, pojdite v kino ali se drugače sprostite.

22. oktober 2015

Danes te lahko dobri v prepričevanju, vendar vas lahko pretiravanje vodi do neodobravanja s strani drugih ljudi. Če se zalotite v pretiravanju in pritiskanju na druge, se raje ustavite in prestavite dogovor na ugodnejši čas.

25. oktober 2015

Pojavlja se nemir in nasprotujoče si zamisli. Ste nagli in nepremišljeni, zato se ustavite, preden bo prepozno. Velja tako v komunikaciji in dogovorih kot v prometu.

Ingres ali vstop planetov v nova znamenja ter obrati planetov

8. oktober 2015

Venera vstopa v astrološko znamenje Devica. Odnosi se bodo nekoliko spremenili. Namesto romantike in velikih obljub, bodo zdaj uspele zveze, v katerih ste pripravljeni za drago osebo narediti nekaj koristnega in konkretnega. Svoje finance si zdaj lahko ogledate precej bolj realno. Če ste v dolgovih ali želite začeti varčevati, bo odslej odličen čas za načrt kako to storiti.

9. oktober 2015

Merkur se ustavlja. Počasi se bo obrnil direktno. Večina opozoril in napotkov, ki sem jih v prejšnjem mesecu pripravila za vas, bo še vedno aktualna do 25. oktobra. Če ste nanje pozabili, jih lahko osvežite s prebiranjem prispevkov iz mojega Bloga v mesecu septembru. Dobra novica je, da bo njegov vpliv šibkejši iz dneva v dan in se bo še v tem mesecu ponovno stabiliziral.

23. oktober 2015

Sonce bo iz tehtnice prestopilo v škorpijona. Gre še za enega od vplivov, ki govori, kako pomembno se je ustaviti in postaviti sebe na prvo mesto. Čas bo ugoden za osebnostno preobrazbo, zato si vzemite čas in začnite z njo. Le izognite se dramatičnim dogodkov in raziskovanju skrivnosti, ki ne morejo prinesti nič dobrega v vaše življenje. Če se pojavi nova strast v obliki ljubezni, hobija ali poslovne priložnosti, se pozabavajte z mislijo kakšno bi bilo vaše življenje, če bi se je oklenili.

Horoskop, ki ste ga prebrali, je splošen. Ali vas planeti resnično podpirajo v ugodnih dneh in vas ovirajo v neugodnih obdobjih, boste lahko potrdili ali ovrgli s pomočjo svojega Osebnega dnevnega horoskopa.

Če svojega Osebnega dnevnega horoskopa, s pomočjo katerega lahko še bolje izkoristite ugodne in se izognete neugodnim vplivom, ga lahko naročite na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Zanima ali uporabljate mesečni horoskop za načrtovanje svojih dni. Kako vam gre?

  • >