Mars v škorpijonu svojim varovancem ponuja ogromno moči in energije.

Mars v škorpijonu – notranja moč

Mars v škorpijonu – notranja moč

Mars v škorpijonu svojim varovancem ponuja ogromno moči in energije. Naredi jih strastne in osredotočene na tisto, kar želijo doseči. Bežnemu opazovalcu včasih dajejo vtis, da so nemočni in negotovi. Ampak samo na zunaj. V sebi namreč nosijo atomsko energijo.

Ljudje z Marsom v škorpijonu niso zaletavi. Včasih se zdi, da nekaj naredijo v trenutku in brez premisleka, vendar videz vara. Na svojo misijo se že davno, preden jo uresničijo, dobro pripravijo. O vsem dobro premislijo preden se podajo v lov za zakladom.

Mars v škorpijonu redko odkrito nastopa

Če bi za koga lahko rekli, da je v zodiaku strasten, bi zagotovo to lahko trdili za Marsa v škorpijonu. Njegova ponotranjena energija mu sicer omogoča, da svojo strast prikrije pred drugimi, če tako želi oz. se odloči. Kadar pa začuti pravi trenutek, bo silna energija privrela na plan.

Običajno v astrologiji za Marsa pravimo, da je nagel, predrzen in nepremišljen. Pogosto za ta planet velja, da manj misli in deluje nagonsko. Mars v škorpijonu je svetla izjema. Zelo dobro se zaveda, da je za kakršen koli dosežek potrebno najprej narediti dober načrt.

V zelo slabih postavitvah Mars v škorpijonu lahko postane napadalen na videz brez razloga. Zna biti zelo neprijeten. Zlasti, ko ga vodi zaslepljenost in občutek, da ga je nekaj ali nekdo stisnil v kot. Takrat se mu je bolje umakniti kot se spopadati z njim, saj boste izgubili bitko.

Pri vseh stvareh, ki jih počne v svojem življenju, se pred delovanjem odloča predvsem na podlagi svojih občutkov. Zato ga drugi zlepa ne morejo prepričati v nasprotno, kot je sam prepričan. Če nečesa ne želi narediti, je ni sile na tem svetu, ki bi ga prisilila, da stori kot si želijo drugi.

Mars v škorpijonu ljubi strastno

Večkrat sem poudarila, da je ena od izjemno močnih lastnosti Marsa v škorpijonu, strast. Ta se pokaže tudi v ljubezenskih in partnerskih odnosih. Oseba s tako položenim Marsom ljubi ali ne ljubi, sovraži ali ne sovraži.

Nikoli mu ne morete očitati mlačnosti, saj Mars v škorpijonu še kako močno pokaže svojo ljubezen, ljubosumje ali sovraštvo. Zna pa biti tudi zvest partner. Pri njem veste pri čem ste. Nikoli vam ni potrebno ugibati. V kolikor je Mars zelo težko položen, se mu je bolje umakniti, saj lahko postane nasilen, celo zelo nevaren.

Povezujemo ga s seksualno energijo. Poleg ustvarjalnih talentov, ki jih le-ta prinaša, jo je potrebno povezati in razumeti tudi takšno kot je. Oseba s to postavitvijo ljubi seks in se skozenj tudi na nek način izraža. Zato ob sebi potrebuje nekoga s podobnimi seksualnimi potrebami. Tako se izogneta nepotrebnemu sumničenju.

Mars v škorpijonu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko bi morali postati bolj pozorni na svoje notranje potenciale. Zdaj ni čas, ko se je vredno spuščati v zunanje dokazovanje brez premisleka. V času, ko se Mars v prognostičnih tehnikah nahaja v škorpijonu, je čas, da sledite svojim instinktom. Prisluhnite sebi in izkoristite čas, da dosežete, kar spi v vas.

Ugodna in neugodna obdobja za delovanje in doseganje svojih želja boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu.

Vaš Mars, energija in aktivnosti, povezane z njim

Vsak od nas ima Marsa postavljenega v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje boste v življenju prilagodili svoje aktivnosti in počeli čim več tistega, kar je dobro za vas. Hkrati pa boste vedeli, na kakšen način pridobivate energijo in kako ter za kaj jo trošite. Lažje se boste odločali o tistem, kar vas vodi do uresničitve vaših ciljev.

Vaša energija in aktivnosti, povezane z Marsom, so opisane v vašem Rojstnem horoskopu.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

  • Irena Stopar pravi:

    Poznate koga, ki ima Mars v škorpijonu ali se tako vede kot ta planet? Bi še kaj dodali?

  • >