Lunine bukve

Lunine bukve 2020

Lunine bukve 2020  

Izšle so Lunine bukve za leto 2020. Avtorica Irena Stopar, jih soustvarja z Mišo Pušenjak, strokovnjakinjo za zelenjadarstvo. 

Poglejte predstavitveni posnetek, kaj prinašajo Lunine bukve 2020.

Kaj so Lun​​​​ine bukve?

Lunine bukve 2020 vsebujejo podobno vsebino kot ste je vajeni že vrsto let. V njih boste našli Lunin koledar po mesecih s setvenimi podatki in natančen koledar opravil v zelenjavnem in okrasnem vrtu, avtorica Miša Pušenjak. 

V njih boste našli Lunin koledar za vrsto aktivnosti kot so sajenje in setev, hujšanje, sekanje posameznih vrst lesa, ljubezen, ugodne in neugodne dneve za različne aktivnosti, ki jih opravljate skozi vse leto. Lunine bukve vsebujejo tudi horoskop za leto 2020 za vsa astrološka znamenja. 

Leto 2020 je Lunino leto

Lunino leto bo odkrilo, kje ste najbolj občutljivi in ranljivi. Potrebovali boste ogromno topline, razumevanja in občutka varnosti. Z Luno pa so povezane tudi mame. Lunine bukve tokrat prinašajo opise 12 vrst mam, kot jih opisuje Luna v astroloških znamenjih. 

Lunine bukve - podatki

Obseg: 52 strani
Velikost: 23,5 x 32 cm

Lunine bukve lahko kupite v knjigarnah, bolje založenih trafikah in na spletni strani Kmečkega glasa

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:
  • Irena Stopar pravi:

    Že poznate Lunine bukve? Kaj največkrat uporabite iz njih in kaj je najbolj zanimivo za vas?

  • >