Kaj vam prinaša Lunin mrk v februarju 2017

Lunin mrk v februarju 2017

Lunin mrk v februarju 2017 

Letošnji prvi mrk bo Lunin mrk v februarju 2017. Zgodil se bo v soboto, 11. februarja v zgodnjih urah dneva.

Vsako leto se zgodijo vsaj štirje mrki. Vsaj dva od njih sta Lunina in vsaj dva Sončeva mrka. Mrki sicer niso nič drugega kot lunacije, a zaradi bližine Luninih vozlov v sebi nosijo precej večjo moč od le-teh.

Lunin mrk v februarju na 22° 28' osi lev/vodnar

Lunin mrk v februarju se bo zgodil na 22° 28' na osi astroloških znamenj lev/vodnar, zato ga boste čutili najmočneje, če se vaše Sonce, Luna ali kateri koli od drugih planetov nahaja okoli 22° omenjenih znamenj.

Vplivu se ne boste mogli izogniti niti, če imate okoli 22° kjerkoli v horoskopu postavljenega katerega koli od planetov iz rojstnega horoskopa.

O vplivu mrkov si lahko preberete na povezavi tukaj. V današnjem prispevku pa se bom osredotočila predvsem na vpliv tokratnega Luninega mrka v februarju 2017.

Najmočneje bodo torej mrk čutili levi in vodnarji. V nadaljevanju pa si lahko preberete, kaj lahko pričakujejo vsa astrološka znamenja.

Oven   21. 03. – 20. 04.

Ovnom je tokratni Lunin mrk naklonjen. V vaš svet bo prinesel nove zamisli in možnost, da se premaknete z mesta. Bodite pripravljeni na prebliske. Mnogi med njimi vam lahko pokažejo pot do uresničitve vaših sanj.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za ovna kliknite tukaj! 

Bik       21. 04. – 20. 05.

Biki si boste želeli, da se Lunin mrk ne bi zgodil. Predvsem se vam to lahko zgodi, če boste pretirano ostajali pri svoji trmi. Največ izzivov lahko pričakujete pri domačih zadevah. Pod vplivom mrka ni najboljši čas za nakup ali prodajo nepremičnin.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za bika kliknite tukaj! 

Dvojčka 21. 05. – 20. 06.

Dvojčki se lahko razveselite Luninega mrka, saj vam prinaša svežo energijo. V vas bo kar brbotalo od ustvarjalnosti. Zanimivi boste. S tem pa zlahka v svoj svet pritegnete nekoga, ki se bo stopil ob vas. Ja, za vas Lunin mrk prinaša ljubezen.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za dvojčka kliknite tukaj! 

Rak 21. 06. – 22. 07.

Rakom je energija, ki ga Lunin mrk prinaša, malce tuja. Zdaj pazite na svoje zdravje. Lahko pa se zgodi tudi kakšna sprememba na delovnem mestu. Ne ženite si k srcu, če se zgodi kaj, kar vam ne bo všeč, saj vas nekaj mora premakniti z mesta.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za raka kliknite tukaj! 

Lev 23. 07. – 22. 08.

Levi boste pod vplivom Luninega mrka nemirni. Naloga le-tega je, da vam pokaže, kje ste se zataknili in kje se morate umakniti s svoje poti. Čas je za osebnostno preobrazbo, s pomočjo katere boste nato lahko razrešili vse svoje tegobe. Udrihal pa bo tudi po odnosih.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za leva kliknite tukaj! 

Devica 23. 08. – 22. 09.

Dobri vplivi preteklih let so mnoge device malce uspavali. Naloga Luninega mrka je, da malce razburka vaš svet. Ne komplicirajte, kjer ni potrebno, saj se vam lahko maščuje na zdravstvenem področju. Če ne marate svoje službe, boste zdaj poiskali novo.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za devico kliknite tukaj! 

Tehtnica 23. 09. – 23. 10.

Tehtnicam Lunin mrk prinaša olajšanje. Letos ste eni od ljubljencev zodiaka in počasi je čas, da izkoristite vse dobro za vas. Odprite se novim spoznanjem, poiščite modrost v sebi ali nasvet nekoga, ki vam lahko pomaga odpreti še ena vrata.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za tehtnico kliknite tukaj! 

Škorpijon 24. 10. –  22. 11.

Škorpijonom se pod vplivom Luninega mrka malce težko piše. V kolikor še vedno trmasto vztrajate pri svojem, se vam bo zdaj trma vrnila v obliki težav. Čas je za osebnostno preobrazbo, za njo pa nov projekt in uspešno poslovno leto.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za škorpijona kliknite tukaj! 

Strelec 23. 11. – 21. 12.

Strelci si lahko pod vplivom Luninega mrka oddahnete. Resda vas Saturn še vedno muči s svojimi lekcijami. Če ste se do zdaj že naučili strpnosti in premišljenosti, vam bo mrk odprl nove možnosti za uspeh. Sprejmite pomoč prijateljev in znancev.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za strelca kliknite tukaj! 

Kozorog 22. 12. – 20. 01.

Kozorogi boste malce manj čutili vpliv Luninega mrka kot večina drugih znamenj. Za vas je pomembno predvsem, da se ne skrivate pred svetom, pač pa se opogumite in pokažete, kako pomembni ste za vse nas. Zaposlite se!

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za kozoroga kliknite tukaj! 

Vodnar 21. 01. – 18. 02.

Vodnarji boste vpliv Luninega mrka kar precej močno čutili. Ukvarjati se boste morali s seboj in odnosi. Preverite, kaj počnete v odnosih! Resda je dobro postaviti sebe na prvo mesto, ampak v odnosu je vedno bolje uporabiti besedico »midva« kot »jaz«.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za vaše vodnarja kliknite tukaj! 

Ribi 19. 02. – 20. 03.

Ribam Lunin mrk prinaša zanimive možnosti, da finančno zadihate. Vpliv sicer ni močan, a vam lahko ponudi kakšno novo rešitev za vaše finančne izzive. V dvoje boste rešitve hitreje našli in srečo podvojili.

Za podrobnejši pogled v letni horoskop 2017 za ribi kliknite tukaj! 

Pri opisu sem se osredotočila predvsem na možno delovanje Luninega mrka na vaše znamenje. Pri uporabi Luninega mrka za raziskovanje vaših možnosti v naslednjih mesecih vam priporočam, da upoštevate zapisano o Lunacijah in mrkih v povezanem prispevku.

Datume lunacij in mrkov v letu 2017 boste našli na povezavi tukaj. ​

Aktualni letni horoskop za vsa astrološka znamenja boste našli na povezavi tukaj. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vpliv mrkov na vaše življenje

Mrki se zgodijo vsaj štirikrat letno, torej precej pogosto. Lahko povzročajo stresno življenje ali priložnosti za rast in razvoj.

Da bi jih lahko bolje razumeli, sem za vas pripravila spletni tečaj Lunacije in Mrki, na katerem boste podrobno spoznali sončev in lunin mrk ter njun vpliv na vaše življenje.

  • Irena Stopar pravi:

    Kako prenašate Lunin mrk?

  • >