Po sončevem še lunin mrk

Lunin mrk, pretresi v odnosih in komunikaciji

Lunin mrk, pretresi v odnosih in komunikaciji

Mrki so v astrologiji pomembni dogodki, saj nakazujejo na zadeve, ki jih ni moč skriti pod preprogo. Zato tokratni lahko prinese vrsto neprijetnih dogajanj, a tudi nove priložnosti za vas.

Po Sončevem mrku nas še pred koncem meseca, 28. septembra 2015, čaka tudi Lunin mrk. Slednji se je zgodil na 4° astrološke osi oven - tehtnica. Družbo pa mu dela retrogradni Merkur v tehtnici.

Skoraj vsi smo pod vplivom mrkov

Če je prvi zaznamoval predvsem rojene v drugi polovici astroloških znamenj, bo tokratni osvetlil tiste, ki ste rojeni v prvih 10 dneh katerega koli astrološkega znamenja. Pod vplivom obeh mrkov bomo torej mnogi čutili vpliv, zato mu je vredno nameniti nekaj besed.

Predvsem se zavedajte, da se glavna zgodba tokrat odvija na področju odnosov in komunikacije. Ker mrki delujejo podobno kot Pluton, lahko pričakujete, da bo v naslednje pol leta na plan privrelo nekaj, kar bo v vas vzpodbudilo jezo, nemir ali razočaranje.

Vračanje k starim idejam

Izrazijo se lahko na različne načine. Zlasti bodite pozorni, če boste ugotovili, da vas nekaj neznansko jezi ali se razburite veliko hitreje kot običajno. Takšno znamenje nakazuje, da ste se znašli na svoji življenjski poti na točki, ko ne zmorete več požirati nesmisla okoli sebe in se morate postaviti zase.

Zaradi posebne postavitve se lahko zgodi, da se boste vračali v stare vzorce in ideje, ki ste jih nekoč že uresničili, želeli uresničiti ali ste jih odložili na poznejši čas. V takšnem primeru se je vredno ukvarjati z njimi, kajti nekje v vaši preteklosti se lahko skrivajo biseri, ki bi jih bilo vredno izkoristiti.

Postavite se zase

Odnosi z drugimi lahko zdaj postanejo napeti, čeprav ste do sedaj imeli samo lepe izkušnje in prijetne pogovore z ljudmi okoli sebe. Če ste na svoji življenjski poti popuščali, se pretirano prilagajali ali dajali vtis, da lahko nekdo pometa z vami, boste vpliv čutili. Prinaša vam priložnost, da se postavite zase ali najdete smisel v nečem, s čimer se do sedaj niste ukvarjali. Predvsem v partnerstvu in pogovoru z ljudmi.

Najbolje se vam bo godilo, če si boste pri kakršnem koli znamenju napetosti lahko vzeli nekaj časa zase in v miru premislili v katerem grmu tiči zajec. Šele nato nadaljujte s pogovorom ali razčiščujte karkoli se že godi. To za vas velja zlasti, če imate katerega koli od planetov postavljenega na prvih 8° katerega koli astrološkega znamenja.

Težava ali priložnost

Na vas je, da poiščete pozitivni izid in se ne razburjate po nepotrebnem. Seme težav vedno prinaša tudi seme rešitev. Če ste močno vpeti v dogajanje, sami verjetno ne zmorete spredvideti kaj natančno vas neka težava uči oz. kakšno priložnost prinaša v vaš svet. Takrat lahko uporabite mene in moje izkušnje. Pomagam vam lahko razumeti situacijo, spremeniti kar je potrebno in zaživeti bolje.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vpliv mrkov na vaše življenje

Mrki se zgodijo vsaj štirikrat letno, torej precej pogosto. Lahko povzročajo stresno življenje ali priložnosti za rast in razvoj.

Da bi jih lahko bolje razumeli, sem za vas pripravila spletni tečaj Lunacije in Mrki, na katerem boste podrobno spoznali sončev in lunin mrk ter njun vpliv na vaše življenje.

  • Irena Stopar pravi:

    Že čutite vpliv mrka? Prvega, drugega ali obeh?

  • >