Karmična astrologija opisuje vzroke dogajanj

Karmična astrologija pojasnjuje vzroke

Karmična astrologija pojasnjuje vzroke

Zadnje čase kar naprej srečujem ljudi, ki jih neverjetno pritegne karmična astrologija, pogled v pretekla življenja in občudovanje astrologije, ki pojasnjuje najbolj skrite vzorce in lastnosti v nas.

Karmična astrologija je veja astrologije, ki pojasnjuje potovanje duše, predvsem njen razvoj, saj se iz življenja v življenje prenašajo pretekli vtisi in lekcije, ki jih je duša že doživela. Hkrati pojasnjuje vzroke dogajanja in vse tisto, kar se prenaša genetsko oz. preko staršev in drugih prednikov.

Opisuje vašo prihodnost, s poudarkom na opisu, kaj je za vas pomembno zdaj in v prihodnje. Pri karmični astrologiji se ukvarjate s tem, katere pretekle izkušnje so za človeka najpomembnejše. Pojasni vam, s katerimi aktivno ustvarjate svojo sedanjost in prihodnost.

Namen karmične astrologije ni sejati strahu

Nikakor ni smisel proučevanja katere koli veje astrologije strašenje ljudi. V tečaju karmična astrologija ne boste izvedeli kaj »groznega« ste počeli ali kako »čudoviti« ste bili. Niti tega ne boste zagotovo izvedeli, ali ste bili princ, princesa, strašni zmaj ali karkoli drugega.

Pri karmični astrologiji je pomembno ozaveščanje spečih potencialov v vas. Zato malce drugačen pogled na življenje marsikomu iz prsi izvije tisti »aha«, ki ga je že zelo dolgo časa iskal, a v množici različnih možnosti nikakor ni našel.

Zanimivo je opazovati tudi, kje se oseba kot duša trenutno nahaja ter v kolikšni meri je svobodna, v kolikšni meri pa je še vedno vezana na neko preteklo izkušnjo, ki jo mora najprej končati, da se bo lahko razvijala dalje.

​Planeti, 12. hiša in Saturn v karmični astrologiji

Vsi planeti imajo v karmični prav posebno vlogo, zato jim posvečate še posebno pozornost. Ne zanimajo vas več v istem pomenu kot pri natalni astrologiji, pač pa jih vedno razlagate v luči pretekle ali prihodnje izkušnje, zato dobi njihova postavitev še nov, drugačen pomen in vpliv na vaše življenje.

Karmične astrologije si ne predstavljam brez podrobnega proučevanja spečih energij 12. hiše in učenj Saturna. Oba pojasnjujeta globoko ukoreninjene vzorce v vas in dajeta možnosti za razvoj duše v prihodnje.

Karmo mnogo ljudi dojema kot »kazen«, sama pa jo vse bolj dojemam kot »odrešitev«. Z njeno pomočjo lahko odkrijete kaj spremeniti v tem življenju in česa ne bi smeli ponavljati iz preteklosti, da bo že to in naslednje lepše. Tudi to je namen uporabe karmične astrologije.

​Lunina vozla in retrogradni planeti v karmični astrologiji

Lunini vozli v karmični astrologiji kažejo pot in razvoj duše, pri čemer govorijo o tem, na kar ste vezani in težko spuščate iz življenja. Pojasnjuje pa tudi možnosti, skozi katere se najlažje razvijate.

Retrogradni planeti vam pojasnjujejo tisto, kar bi na podzavestnem ali nezavednem nivoju najraje skrili pred seboj ali pred drugimi. Le redko se ljudje njihovih opisov zavedajo. Prav karmična astrologija pa vam lahko pomaga najti rešitve in možnosti, da zaživite tudi skozi retrogradno postavljen planet.

V tečaju Karmična astrologija so dodani napotki, da si izračunate še nekaj zanimivega. Da ne ostanete povsem »prizemljeni« in v tem svetu, si na tečaju Karmične astrologije privoščite tudi skok v preteklost in izračunate kak prav posebno pomemben datum iz katerega od vaših preteklih življenj.

Zakaj se "dobrim ljudem" godijo "slabe stvari"

Karmična astrologija je odgovorna, resna in zelo uporabna veja astrologije za vsakogar, ki želi bolje razumeti VZROKE dogajanja v tem življenju.

Namenjena je predvsem ljudem, ki si postavljajo vprašanja ZAKAJ se jim nekaj dogaja in so pripravljeni nekaj spremeniti, da bodo lepše zaživeli.

Saj poznate rek, da se »dobrim ljudem ne bi smele dogajati slabe stvari«? Karmična astrologija pojasnjuje, zakaj se jim.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>