KARMIČNA ASTROLOGIJA - www.astrolog.si
www.astrolog.si
Shares
Karmična astrologija opisuje vzroke dogajanj

KARMIČNA ASTROLOGIJA

Shares

Astrološki tečaj Karmična astrologija

Karma je zakon vzroka in posledice. Kaže na naše pretekle in sedanje odločitve ter ravnanja. Karmična astrologija je pomembna veja astrologije, s pomočjo katere se boste naučili razumeti vzroke in posledice svojih ravnanj.

Česa se boste naučili?

Nekateri astrologi, še pogosteje pa vedeževalci in jasnovidci poskušajo najprej definirati “kaj ste bili v preteklem ali boste v prihodnjem življenju”. Moje osebno mnenje, ki ga tudi poučujem, je, da je potrebno na takšne ugotovitve pogledati z distance. Po mojem mnenju je bistvo proučevanja karmičnih horoskopov v tem, da si razložite vzroke in posledice svojih ravnanj. Zato se boste v tečaju naučili predvsem prepoznavanja prirojenih vzorcev vedenja. 

Naučili se boste, kako v zdajšnjem trenutku s pomočjo svojih reakcij, odzivov in dejanj vplivate na to, kar se vam bo zgodilo. Najbolj presenetljivo se zdi, da s tem, ko živimo prizemljeno življenje na planetu Zemlja, ko z ljubeznijo in razumevanjem sprejemamo vse okoli sebe, hkrati rešujemo težave preteklosti in prihodnosti. Naučili se boste, kako izračunati horoskope preteklih in prihodnjih življenj in iz njih razbrati vaše najpomembnejše lekcije.

Vsebina tečaja Karmična astrologija

1. Uvod v karmično astrologijo in Lunin vpliv v karmični astrologiji
2. Vpliv ostalih planetov v karmični astrologiji
3. Pomen 12. hiše v karmični astrologiji
4. Pomen Saturna in 10. hiše v karmični astrologiji
4. Lunina vozla v karmični astrologiji
5. Retrogradni planeti v karmični astrologiji
6. Karmične direkcije
7. Karmične progresije
8. Harmoniki v karmični astrologiji
9. Praktični primeri razlage karmičnih horoskopov

Na tečaju Karmična astrologija boste v uvodnem delu kratko ponovili temeljna teoretična znanja, ki jih boste nadgradili s pravili in opisi karmične astrologije. Del tečaja poteka kot praktična razlaga in izračun karmičnih horoskopov. 

Celoten tečaj poteka na primeru iz življenja enega od mojih klientov, ki je dovolil anonimno uporabo njegovih podatkov. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva ali na osebnem posvetu.

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če ste osvojili znanje tečajev Osnove astrologije, Razlaga horoskopa I in Razlaga horoskopa II. Izračune boste razumeli, če imate znanje iz Prognostike

Način pridobivanja znanja

Znanje boste pridobili v spletnem tečaju. Obsega razlago teoretičnih pojmov in primer praktične razlage.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. V spletni učilnici boste prejeli še dodatno gradivo z bistveno razlago teorije karmične astrologije. 

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete spoznavati sebe in druge v luči karmičnih nalog takoj po urejenem vpisu, običajno isti delovni dan oz. v roku 1-3 delovnih dni po prejemu vaše prijavnice in nakazila. 

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, šolo vodim od leta 2006. V preteklosti sem pomagala že preko 4.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 1.000 udeležencev.

Njihovi uspehov in sreča, ki so jo zaživeli po predavanjih, so moj navdih. Pridružite se nam in si ustvarite lepše življenje tudi vi.

Pridružite se zadovoljnim slušateljem, osvojite starodavno in v praksi preizkušeno znanje ter zaživite lepše!

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

  • bančno nakazilo
  • paypal - plačilo s kreditno kartico

PRIJAVLJAM SE NA TEČAJ KARMIČNA ASTROLOGIJA

Ime in priimek:*
Naslov s hišno številko:*
Poštna številka in kraj:*
E-pošta:*
Vaša telefonska številka:*
Naročam:
Vaše sporočilo:
Prijavljam se na novice.

>