Vaše želje so pomembne!

Kako uresničiti želje

Kako uresničiti želje?

Začetek leta je odličen čas, da se vprašate, kaj bi radi dosegli letos.

Katere vaše želje so lani ostale neuresničene, na pol poti ali si o njih niti sanjati niste upali? Mnogi so že naredili pregled obojega in morda ste tudi vi med njimi.

V kolikor pa še vedno čakate in odlašate, vam bo tokratni prispevek v pomoč, da se lotite svojega načrtovanja super uspešnega leta.

Ne govorim le o delovnih uspehih. Če želite biti srečni, morate uravnotežiti tako zasebno kot poklicno življenje.

​Z astrologijo do uresničenih sanj in želja

Pri tem pa vam lahko pomaga astrologija. Če imate nekaj znanja s področja astrologije, boste verjetno lahko sami naredili marsikaj, kar vam bom predlagala. Če pa ga nimate, imate morda že pri sebi dva odlična pripomočka.

Prvi je Rojstni horoskop, drugi pa aktualni Osebni dnevni horoskop.

​Kako vam pomaga Rojstni horoskop?

Preden si postavite kakršen koli cilj in se spopadete s premišljevanjem, katero željo bi radi dosegli, razmislite o sebi. V Rojstnem horoskopu poiščite vse tiste lastnosti, ki so vam všeč.

Naj na svetlo letos pridejo vaše vrline in talenti. Izberite eno, dve ali več lastnosti, ki si jih želite bolj pogosto pokazati ljudem okoli sebe.

Razmislite, pri čem vam lahko pomagajo. Kaj bi lahko dosegli, spremenili, uresničili, če bi postali bolj takšni, kot ste si všeč?

Z uporabo tega dela svoje narave, boste to tudi postali. Vse skupaj pa vam bo v pomoč, da boste hitreje uresničili svoje sanje.

Verjetno ste se vprašali, kaj storiti z lastnostmi, ki vam niso všeč. Karkoli vam ni všeč, lahko spremenite.

No, ni lahko. Je pa mogoče spremeniti skoraj katerokoli lastnost, ki si jo želite. To si lahko postavite kot enega od letošnjih ciljev.

Pri tem ni odveč opozorilo, da se je dobro lotiti ene spremembe za drugo. Počasi in korak za korakom. Opazili boste hitrejši napredek. Ko boste imeli nekaj uspeha, boste pri spremembi tudi ostali.

Nato boste spremenili naslednjo lastnost, če se vam bo zdelo vredno. Tudi na tak način boste lahko svoje največje sovražnike in slabosti preobrazili v najboljše prijatelje in v najboljše talente.

​Kako vam pomaga Osebni dnevni horoskop?

Ste se vprašali: »Kako mi pri tem lahko pomaga Osebni dnevni horoskop?«. Odgovor je preprost. Izberite svojo željo in jo spremenite v cilj, ki ga je vredno doseči letos.

Med drugim bi dodala par napotkov. Dovolite si dovolj časa. Vrsto let ste čakali, zato ne preskakujte tik, preden je cilj na dosegu roke. Naj bo uresničljiv, realen in naj ima skrajni rok, do katerega ga boste odkljukali. Ko ga boste uresničili, se lahko posvetite naslednjemu.

Več o ciljih in njihovem postavljanju in doseganju si lahko preberete na www.nasvet.si, na kateri boste že od letos dalje lahko našli veliko koristnih informacij in praktičnih napotkov, kako konkretno spremeniti nekaj v svojem življenju.

Vzemite svoj Osebni dnevni horoskop. V njem je toliko informacij, da se boste izgubili v njih, če jih boste prebirali na vrat na nos. Zato si preberite npr. vplive 1 meseca, torej samo za ta mesec.

Najbolje je, da si ga natisnete, če niste naročili tiskanega izvoda. Izberite, predlagam zeleno barvo in z njo označite vse tiste dni, ko vas planeti podpirajo. Kadar se prepletajo ugodni in neugodni vplivi, počnite čim več tistega, kar je ugodno za vas.

Ko pa se boste lotili resnejših in večjih sprememb, izberite obdobja, ko imate nekaj dni skoraj samo ugodne vplive. To se ne zgodi vsak mesec, zato boste morali malce pobrskati po horoskopu.

V teh obdobjih začnite z delom na sebi in premaknite tisto, kar si želite. Nato vztrajajte in naredite svojih 100%, da boste srečni. Na začetku se vam lahko zgodi, da boste delali napake. Ampak, če boste vztrajali, boste iz tedna v teden, iz meseca v mesec, spremenjeni.

​Bodite ponosni nase

Še pred koncem leta boste lahko odkljukali kar nekaj svojih želja in ciljev. Ponosni boste nase in na svoje dosežke. Če pa boste o njih povedali tudi meni, se bom lahko veselila skupaj z vami in vam dala še kakšno iztočnico, da bo sprememba bolj prijetna in lažja za vas.

Zdaj (ali ob koncu tedna) vzemite v roke svoj Rojstni horoskop in Osebni dnevni horoskop ter ju uporabite za svojo srečo!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Z današnjo Venero v konjunkciji s Saturnom ste lahko frustrirani, brez energije in potlačeni,… Ali pa energijo usmerite v tisto, kar prinaša dobrega. Ta članek je kot naročen za načrtovanje tistega, kar si želite uresničiti. Če danes še ne morete imeti vsega, nič ne de. Že v kratkem se lahko vse spremeni, če sledite naravnim vplivom, na katere opozarjajo planeti ….

  • >