Kako se zaščititi pred nesrečo - www.astrolog.si

Kako se zaščititi pred nesrečo

Kako se zaščititi pred nesrečo?

Pred dnevi sem na Facebooku zapisala, da iščem hitrega in dobrega vodoinštlaterja, saj mi pušča voda v hiši. Ena gospa mi je prijazno poslala koristno povezavo, za kar sem ji hvaležna.

O izkušnji vam pišem, ker mi je dalo misliti zasebno sporočilo enega gospoda. Vprašal me je, ali se ne znam zaščititi pred tovrstnimi zadevami. Verjetno kar nekaj ljudi meni, da smo astrologi skoraj vsemogočni in lahko po mili volji »ukazujemo Univerzumu«. Žal se motijo. Tudi astrologi smo le običajni ljudje iz mesa in krvi.

Kje se skrivajo koristni napotki?

Pri svoji vsakodnevni uporabi astrologije v zasebnem in poklicnem življenju sem spoznala, kako koristno je lahko poznavanje astrologije. Vsak dan znova si preberem aktualne opise iz svojega Osebnega dnevnega horoskopa. V njem najdem napotke, s katerimi se izognem marsikateri tegobi.

Mogoče se boste vprašali, zakaj sama potrebujem svoj horoskop? Prihrani mi veliko časa. Ni mi potrebno izdelati dnevnih poti planetov. Samo pogledam v svoj horoskop, preberem nekaj vrstic, in sem pripravljena na nov dan.

Kadar pa ne počnem nič pomembnega, ga lepo pustim na mestu, saj ne želim, da bi mi samo planeti krojili moje življenje. Namenjen je predvsem izkoriščanju ugodnih dni, boljšim odločitvam in izogibanju težav, ki jih lahko sama preprečim.

Ko ne morete vplivati na okoliščine

Na nekatere stvari pa ni mogoče vplivati. To, da cev ne bo spustila, ni v moji moči in tudi v vaši ne. No, delno bi se lahko drugače odločila pred leti. Ko sem izbirala izvajalca, bi ga morda lahko malce bolj preverila. Če pa je krivda na strani proizvajalca cevi ali ventila, seveda izvajalec ne more biti kriv.

S premislekom, kako si želite živeti, je mogoče izkoristiti marsikatero priložnost in se izogniti vrsti stresa ter neprijetnemu dogajanju. Naj navedem nekaj primerov.

  • Ne morete se izogniti puščanju vode ali potresu. Lahko pa stanovanje ustrezno zavarujete, še preden se pojavi škoda, in zmanjšate posledice le-te.
  • Ne morete se izogniti, da bi se vam avto pokvaril. Lahko pa ga redno vzdržujete in zmanjšate verjetnost okvare. Če je dotrajan, si raje omislite drugega.
  • Ne morete se izogniti, da se še kdaj ne bi s kom strinjali. Lahko pa dvakrat premislite, preden spregovorite in se odločite, da boste bolj prijazni ter tako ohranjate odnose.
  • Ne morete se izogniti zmanjšanemu dohodku, če se podjetju slabo piše in vas odpustijo. Lahko pa pred tem nekaj prihranite za hude čase in si poiščete novo zaposlitev.
  • Ne morete vplivati na politiko države. Lahko pa v okvirih, ki so vam na voljo, poskrbite zase in svojo družino.
  • Ne morete se izogniti marsičemu. Lahko pa se odločite kako se boste odzvali na dogajanje. 

Naj bo kriv horoskop

Na mnogo zadev lahko sami vplivate, na vrsto drugih, vidite, ne morete. Veliko stvari v življenju je takšnih, kjer lahko le sprejmete dogajanje. Lahko se razburjate in jezite, a to vam praviloma bolj malo koristi. Zato je v takšnih trenutkih bolje narediti nekaj drugega.

Bolje je, da okrivite horoskop in planete, pa se boste bolje počutili. Počasi, ko se naučite sprejemati tako prijetne kot zoprne dogodke, se lahko nasmejite in doživite sproščeno tudi bolj stresne dni.

Temu je namenjeno poznavanje astrologije in vaš horoskop. Miru, osebni sreči, veselju in sprejemanju tistega, kar se vam zgodi. Hkrati pa vam omogoči sproščeno izkoriščanje najboljših dni v letu in ukvarjanje z več tistega, kar vas bo osrečilo.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>

PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2020 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

Letni horoskop 2020

Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

arrow-down