PLANETI V ASTROLOŠKIH ZNAMENJIH

Astrološki tečaj Planeti v astroloških znamenjih 


Planeti so nebesna telesa, ki krožijo okoli sonca. Vsak se v vašem (in drugem) horoskopu nahaja v enem od astroloških znamenj.

Od postavitve planetov v astroloških znamenjih je odvisno, na kakšen način boste delovali, se vedli. Zato je izjemno koristno poznati, kakšne so možnosti in kako izkoristiti njihov vpliv na vaše življenje.

Kaj boste spoznali?

Naučili se boste razumeti, da se vsak od planetov nahaja v enem od astroloških znamenj. Spoznali boste, kako zaradi te specifične postavitve planeti delujejo v vašem horoskopu.

Vabim vas, da ob tem razmislite, katere negativne lastnosti izražate pod njihovim vplivom in poiščete načine, da jih preobrazite v vrline. Ob ugodnih postavitvah boste lahko ozavestili svoje močne točke in zato hitreje izkoristili priložnosti, ki se vam ponujajo v življenju.

Snov boste razumeli, brez “piflanja”

Ničesar se ne boste učilni “na pamet”. Snovi se ne bo potrebno “piflati”. Pač pa boste snov razumeli in razvijali znanje s pomočjo praktičnih primerov in posebnih pripomočkov – ključnih besed, ki sem jih pripravila za vas.

Vsebina tečaja Planeti v astroloških znamenjih

1. Kako samostojno sklepati o pomenu planetov v astroloških znamenjih.
2. Planeti v astroloških znamenjih (lastnosti 12 planetov v 12 astroloških znamenjih).

Predznanje

Predznanje za vpis ni potrebno. Znanje boste pridobili na tečaju. Koristilo vam bo, če že poznate astrološka znamenja in planete.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v najmodernejši spletni učilnici Moja Akademija. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje.

Za uspešno znanje priporočam Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar.

Astrologinja Irena Stopar

Irena Stopar

Vaša mentorica Irena Stopar

Osebno zadovoljstvo, sreča in ogromno pridobljenega znanja za udeležence mojih tečajev, so moje poslanstvo in navdih. Na astroloških tečajih na čim bolj preprost način predajam celo najzahtevnejše znanje in izkušnje iz prakse. Z astrologijo se poklicno ukvarjam od leta 2005, astrološke tečaje vodim od leta 2006, prvo knjigo pa sem izdala leta 2007. Sem avtorica vseh knjig in tečajev Moje Akademije. Kadar je primerno, poleg astrologije, uporabim tudi druga znanja za osebnostno preobrazbo in poslovno uspešnost.

Urnik tečajev v Moji Akademiji

V najsodobnejši spletni učilnici Moja Akademija boste imeli omogočen dostop do tečaja takoj po urejenem vpisu. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja? Vpišite se v tečaj in pridobite znanje, ki ga boste koristno uporabljali vse življenje!

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

>