Irena Stopar in mesečni horoskop za julij 2015

Horoskop – Mesečni horoskop in astrološka napoved za julij 2015

Horoskop – Mesečni horoskop in astrološka napoved za julij 2015 

Vzemite v roke koledar in si označite dobre oz. ugodne ter neugodne dneve v mesecu juliju. Če vas v istih obdobjih podpira ali ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno potrditev in napotek kako bi bilo modro ravnati, da boste bolj srečni in uspešni.

Mlaj in ščip v juliju 2015

2. julij 2015

V zgodnjih jutranjih urah se bomo zbudili pod vplivom ščipa, ko sta Luna in Sonce v opoziciji. Tokrat bosta v tesnem trigonu in sekstilu z Neptunom. Čas je primeren za zaključevanje tega, s čimer ste se ukvarjali v preteklih tednih. Čas do sredine julija bo ugoden predvsem za umetniške projekte. Zasanjani boste im morda z nekaj manj energije kot običajno. Je ugoden čas za uresničevanje skritih želja, zato ga dobro izkoristite.

16. julij 2015

Pod vplivom mlaja, ko sta Luna in Sonce v konjunkciji je čas ugoden za začetke. Ne še istega dne, pač pa počakajte kakšen dan ali dva, ko boste na nebu lahko opazili rastočo luno. Stres in hitenje se bo počasi umaknilo bolj stabilnemu delovanju. Če še morate nekaj predelati ali se odločiti glede nove poti, vas bo tokratni mlaj podprl pri vsem, kar ste pripravljeni speljati počasi, korak za korakom in z zaupanjem v prihodnost.

31. julij 2015

Tokratni ščip, ko bosta Luna in Sonce v opoziciji, na naš planet prinaša precej stresa. Zdelo se vam bo, da nič, kar naredite, ni dovolj dobro, vendar se ne predajte, ker je zdaj potrebno stisniti zobe in premisliti, kakšno pot ubrati. Če ste pod vplivom mlaja nekaj začeli, se tokrat pokažejo prvi izzivi, ki jih preprosto morate premagati.

Mesečni horoskop in ugodni dnevi v mesecu juliju 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite dobre oz. ugodne dneve v mesecu juliju. Če vas v istih obdobjih podpira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno podporo planetov, da uresničite svoje sanje.

1. julij 2015

Končno ste dočakali konjunkcijo Venere in Jupitra. Hkrati bosta v trigonu še Sonce in Neptun. V tem času se lahko uresničijo vaše srčne želje. Nekaj, na kar že dolgo časa čakate in po čemer hrepenite. Vpliv ste že nekaj časa čutili in ga boste še skozi ves julij. Uživajte na polno!

2. – 5. julij 2015

Merkur bo v teh dneh sestavil sekstil z Uranom, Jupitrom in Venero. V teh dneh se prepustite miselnim zadevam in prebliskom. Dovolite, da dnevi hitro tečejo ob premišljevanju, dogovorih in pogovorih. Lahko se vam porodi plodna ideja, ki jo preprosto morate uresničiti. Ostanite pozitivni in odprti za nove možnosti.

9. julij 2015

Vpliv trigona med Marsom in Neptunom boste čutili kar nekaj dni, vendar najmočneje prav danes. Ne čudite se, če boste brez volje ali utrujeni. Če se vam to zgodi, si privoščite počitek. Lahko pa vas obišče nenaden navdih, kam usmeriti svoje moči v prihodnje.

13. julij 2015

Čas, ko bosta Merkur in Neptun v trigonu, je povezan z močno intuicijo, zato ji prisluhnite. V kolikor imate umetniško žilico, boste želeli v tem času nekaj ustvariti. Vzemite si čas in to naredite. Stvaritev vas lahko popelje do nove priložnosti.

Mesečni horoskop in naporni dnevi v mesecu juliju 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite slabe oz. neugodne dneve v mesecu juliju. Če vas v istih obdobjih ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, bodite v teh dneh zlasti previdni, kaj počnete in na kakšen način želite doseči svoje namere.

6. – 8. julij 2015

Zaradi Sončeve opozicije s Plutonom in nato Merkujeve inkonjunkcije s Saturnom boste nemirni in neučakani. Zdelo se vam bo, da morate nekaj narediti ali razrešiti, pa četudi na silo. Umirite se in počakajte, ker je zdaj velika verjetnost, da boste naredili napako, ki jo boste obžalovali. Premišljujte, osredotočite se na iskanje možnih rešitev, delujte pa v ugodnih dneh.

14. – 16. julij 2015

V tem času se zgodi kar nekaj napornih aspektov med planeti. Venera v kvadratu s Saturnom, Mars in Merkur v opoziciji s Plutonom, mlaj v Raku in konjunkcija Merkurja in Marsa. V teh dneh lahko spoznate, kdo so vaši pravi prijatelji. Ljudje, na katere se lahko zanesete in jim zaupate. Hkrati se lahko v vas začne razraščati nemir. Če še niste vsega premislili, se v teh dneh lahko zalotite, da skačete od ideje do ideje in spreminjate načrte. Čas je ugoden za delovanje samo, če se lotevate stvari, ki so vam kristalno jasne in v skladu s strategijo, ki ste jo sprejeli v ugodnem času. Drugače raje počakajte, da si ne boste razbijali glave. Pod vplivom mlaja 16. julija pa je bolje počakati z novostmi vsaj nekaj dni.

21. – 23. julij 2015

V tem času boste čutili trigon Sonca in Merkurja s Saturnom ter vstop Merkurja in Sonca v Leva, nato še konjunkcijo Merkurja in Sonca. Čas bo zelo ugoden za dolgoročne načrte, za poslovne zadeve, komunikacijo in dogovore, ki vam bodo v prid. Poskrbite le, da ne boste edini zadovoljni z izidom, ker znate v tem času pozabiti na interese drugih. To pa bi se vam lahko kasneje maščevalo.

25. – 28 julij 2015

Pred vami so naporni dnevi, ko Mars kvadrira Urana, Merkur pa bo v inkonjunkciji z Neptunom in Plutonom. V teh dneh se vas lahko loteva nemir, želja po avanturah in zadevah, ki jih še niste počeli ali ste jih želeli preizkusiti. Hkrati pa se vaš um lahko vrti okoli nejasnih zadev. Zdaj težko najdete prave rešitve, zato odložite odločitev, če je le mogoče za nekaj dni. Moj nasvet je, da se poskušate umiriti. Sprehod in nenaporna rekreacija sta zdaj boljša kot drvenje naokoli. Pazljivi bodite tudi v prometu, ker je visoka nevarnost prometnih nezgod.

Ingres ali vstop planetov v nova znamenja ter obrati planetov

8. julij

Merkur bo zapustil Dvojčka in vstopil v Raka. Od zdaj dalje se fokus na družino in zadeve z bližnjimi še poveča. Čas je bolj ugoden za družinske zadeve, kot za karkoli drugega. Obiščite ljudi, ki jih imate radi, se z njimi pogovorite, obudite spomine na otroštvo ali razčistite nekaj pomembnega v odnosu.

19. julij in 31. julij

Venera se bo iz veličastnega Leva premaknila v Devico, kjer se slabo počuti. V Leva se bo sicer še vrnila retrogradna 31. julija. Prinese lahko težave v ljubezni in partnerstvu ter fokus na finance. Izogibajte se nezdravih odnosov, ker se zdaj zlahka zapletete vanje. Če se še niste odpravili na dopust, še enkrat preverite kje si ga lahko privoščite. Tudi sicer je čas, da začnete spremljati dohodek in vašo porabo.

23. julij

Merkur in Sonce vstopata v Leva. Čas bo blagodejen za zabavo, ustvarjalnost, igrivost, učenje nečesa novega, kar vam lahko kasneje prinese koristi. Ne pozabite na poslovno področje.

25. julij

Venera je stacionarna. V odnosih se lahko zgodi, da se boste spraševali, ali nadaljevati ali prekiniti odnos. Moj nasvet je, da počakajte, če se ni zgodilo nič nevarnega ali resnično neprijetnega v odnosu, ker boste odločitve lažje sprejemali kasneje. Najbolje potem, ko bo Venera ponovno direktna.

26. julij

Uran bo stacionaren. Nekaj dni pred in po 26. juliju boste imeli občutek, da nič ne teče v pravi smeri. Zlasti ne lansirajte ničesar novega, če je povezano z vladavino Urana (npr. računalništvo, elektro, napredne tehnologije,…).

Če svojega Osebnega dnevnega horoskopa, s pomočjo katerega lahko še bolje izkoristite ugodne in se izognete neugodnim vplivom, ga lahko naročite na povezavi tukaj. 

[Form id=”86″]

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Kako se pripravljate na svoje dneve? Jih načrtujete tudi s pomočjo horoskopa? Kaj se vam dogaja pod vplivom posameznih? Objavite komentar in morda vam lahko dam kak dodaten namig.

  • >