Mesečni horoskop - astrološka napoved

Horoskop – Mesečni horoskop in astrološka napoved za avgust 2015

Horoskop – Mesečni horoskop in astrološka napoved za avgust 2015 

Vzemite v roke koledar in si označite dobre oz. ugodne ter neugodne dneve v mesecu avgustu. Če vas v istih obdobjih podpira ali ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno potrditev in napotek kako bi bilo modro ravnati, da boste bolj srečni in uspešni.

Mlaj in ščip v avgustu 2015

14. avgust 2015

Dnevi po mlaju, ko sta Luna in Sonce v konjunkciji, bodo ugodni za začetke. Če se boste dan prej odpravili na ogled dežja meteorjev in si takrat nekaj zaželeli, se lahko za vas pojavijo ugodne priložnosti, da uresničite svoje sanje. Za začetek svoje aktivnosti počakajte do 19. avgusta, ko bosta Luna in Sonce v sekstilu, aspektu priložnosti. Čas je zelo ugoden za osredotočenje nase, na svoje želje in potrebe. V kolikor se ukvarjate z osebnostno rastjo ali osebnostno preobrazbo si vzemite nekaj dodatnega časa zase in naredite naslednji pomemben korak nasproti svoji sreči. Čas bo ugoden tudi za poslovno načrtovanje.

29. avgust 2015

Ščip ali polna luna, torej čas, ko se Luna in Sonce nahajata v opoziciji, je čas napetosti. Običajno je to stresen čas predvsem za ljudi, ki si želijo nekaj spremeniti v svojem življenju, pa ne naredijo naslednjega pomembnega koraka proti svoji sreči. Razlog so pogosto nejasni cilji ali nezaupanje vase. Mnogi pa raje obtožujejo druge, politiko, okoliščine in podobno, kot bi vzeli stvari v svoje roke. V času ščipa se lahko pojavi zamegljena presoja in idealiziranje svojega položaja, zato se izognite pomembnim odločitvam, da vam ne bo kasneje žal.

Mesečni horoskop in ugodni dnevi v mesecu avgustu 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite dobre oz. ugodne dneve v mesecu avgustu. Če vas v istih obdobjih podpira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno podporo planetov, da uresničite svoje sanje.

2. avgust 2015

V času trigona med Merkurjem in Uranom se pripravite na vznemirljiv čas, ugoden za prepuščanje prebliskom. Zanima vas raziskovanje in odkrivanje novega. Le na cesti in pri aktivnostih bodite previdni, da vas neučakanost ne pripelje na mesto, kjer si ne želite biti.

4. avgust 2015

Čas je ugoden za uresničevanje srčnih želja. Zdi se, kot bi imeli krila, na katerih bi lahko poleteli. Pod vplivom retrogradne Venere se nikar ne podajajte v nespametne avanture, pač pa čas izkoristite zase. Počnite nekaj lepega, prijetnega. Nagrada bo sledila kasneje.

6. – 7. avgust 2015

Pod vplivom Marsovega trigona s Saturnom boste oboroženi z energijo. Merkur v konjunkciji z Venero in z Jupitrom vam lahko pripelje na pot osebo, ki jo morate srečati, če želite uresničiti, kar ste si zadali. Nekdo vam zdaj lahko pomaga, če ste le naredili vse, kar je v vaši moči, da premaknete zadeve z mrtve točke. Se spomnite svojih želja, ki ste jih izrazili pod vplivom prejšnjega mlaja? Skrajni čas je za akcijo. Premaknite nekaj in se približajte uresničevanju želje.

13. – 19. avgust 2015

V teh dneh se poleg mlaja na nebu zgodi kar nekaj ugodnih aspektov, ki prinašajo olajšanje v vaše življenje. Pod vplivom Sonca v trigonu z Uranom boste radovedni. Življenje postane zanimivo. Počutite se žive in ste pripravljeni na spremembe v svojem življenju. Sledi Sončeva konjunkcija z Venero in Venerin trigon z Uranom. Čeprav so vsi vplivi lahko zelo ugodni, bodite pozorni, da ne boste pretiravali. Če imate trdno začrtane načrte, ostanite pri njih. Le dovolite si kakšen preblisk, ko lahko nekoliko popravite svoj kompas. Večjih sprememb ali novih ljubezni, zapletanje v nezdrave odnose in podobno, pa vam odsvetujem.

26. in 27. avgust 2015

V času, ko bo Merkur v sekstilu s Saturnom, Sonce pa v konjunkciji z Jupitrom, bo ugoden čas za poslovne dogovore, za uresničevanje dolgoročnih načrtov in želja. Tudi finančna plat zgodbe lahko postane prav ugodna, če se ukvarjate z zadevami, ki ste jim namenili dovolj pozornosti v preteklosti. Izkoristite resnično ugodne vplive!

Mesečni horoskop in naporni dnevi v mesecu avgustu 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite slabe oz. neugodne dneve v mesecu avgustu. Če vas v istih obdobjih ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, bodite v teh dneh zlasti previdni, kaj počnete in na kakšen način želite doseči svoje namere.

1. avgust 2015

Sonce je v inkonjunkciji z Neptunom. Bodite previdni na cesti in pozorni na zamegljeno presojo. Lahko vam bo bolj prijal počitek, kot delo. Sicer pa je sobota in upam, da za vas ni delovna. Ne sprejemajte pomembnih odločitev! Lahko pa sanjarite, vendar uresničujte svoje zamisli kasneje, ko vpliv preide.

3. avgust 2015

Danes se nikar ne naprezajte preveč in si ne ženite k srcu, če vam nekaj pomembnega ne bo uspelo. Čas je naporen in včasih se je potrebno odločati glede ravnotežja med zasebnim in poklicnim delovanjem. Zdaj je tak čas, ko lahko nekdo zahteva od vas več pozornosti, kot mu jo zmorete nameniti. Prespite pomembne odločitve. Vpliv bo sicer na delu nekaj dni okoli današnjega dne, vendar bo njegov vpliv iz dneva v dan šibkejši.

5. – 6. avgust 2015

V tem času so na delu tako ugodni kot neugodni vplivi. Najtežje je zdaj ostati pri uresničevanju danih besed. Ste nekomu nekaj obljubili, pa vam je žal? Zelo naporen dan zna biti tudi v partnerstvu, če ste v težkem odnosu, kjer si ne morete obetati razumevanja s strani partnerja. Poleg tega so na delu močne energije strasti in občutek usodnosti. Vsekakor se izognite vsemu, česar ne bi naredili »pri zdravi kmečki pameti«. Vse, kar je resnično vredno, vas bo počakalo. Pričakujete pa lahko tudi zamude. Nikar ne sodite, da vam ne bo sojeno!

13. avgust 2015

Tudi zdaj je na nebu veliko dobrega. Dobro prevladuje, zato bi za današnji dan opozorila na možnost zmede v glavi in v prometu. Bodite pozorni in ustavite, če začutite utrujenost. Tudi v pogovoru si vzemite čas, če vas napade občutek, da sogovornika ne razumete dobro. Lahko se izgovorite, da ste utrujeni in bi radi nadaljevali pogovor ob naslednji priliki. Ali boste čutili ugodne ali neugodne vplive, je odvisno od vašega rojstnega horoskopa. Bodite pozorni na znamenja, kaj se vam dogaja in izberite delovanje, ki vas bo pripeljalo do več sreče.

20. – 23. avgust 2015

V teh dneh se kar kopičijo naporne energije, ki vas lahko vzpodbudijo k delu in aktivnosti ali vam začnejo parati živce. Odvisno, kakšna oseba ste. Zdaj nikar ne vsiljujte svojih zamisli drugim ljudem, čeprav jim želite dobro in si želite, da bi jih hitro uresničili. Kakršna koli prenagljenost se v tem času lahko krepko maščuje, zato se ustavite, če se zalotite, da vam drugi ne morejo slediti. Zdaj ste lahko zaslepljeni z nečem, kar se vam zdi dobro, vendar se lahko izkaže kot napaka. Karkoli že počnete, načrtujte samo en korak vnaprej in ga previdno naredite. Šele nato se premaknite na naslednjega.

Ingres ali vstop planetov v nova znamenja ter obrati planetov

7. avgust 2015

Merkur bo zapustil Leva in vstopil v Devico. Nič več ne bo velikih besed in velikih načrtov. Zdaj se bo potrebno ukvarjati z malenkostmi in narediti, kar ste morda odložili. K sreči vam bo pamet dobro služila, zato uporabite svoje možgane, da poiščejo prave poti. Obetajo se dnevi, polni opravkov in hitenja.

9. avgust 2015

Mars se bo na ta dan premaknil iz Raka v Leva. Dovolj dolgo se je mučil na mestu, kjer se slabo počuti. Čas je za zmagoslavje, zlasti, če ste naredili, kar ste si zadali. Veliko bolj boste ustvarjalni in zanesenjaški. Čas je za igro, šport, zabavo in mnoge aktivnosti, ki zahtevajo moč, preden se lahko pokažete v najboljši luči. Energije bo dovolj. Nikar ne čakajte, pač pa vzemite zadeve v svoje roke!

11. avgust 2015

Mnogi se boste malce manj razveselili Jupitrovega vstopa v Devico, kjer bo ostal približno leto dni. Čas ne bo več tako naklonjen velikopoteznim načrtom. Za rezultate bo potrebno delati, se potruditi in biti na voljo drugim. Bolj, kot boste ustrežljivi in iskreno pomagali drugim, lažje vam bo v času, ko se bo Jupiter sprehajal skozi to znamenje. Lahko, da vas bo začela bolj zanimati duhovna plat življenja. Pazite, da ostanete na začrtani poti, saj se Jupiter v Devici ne počuti tako dobro, kot bi si želeli. S tem pa lahko prinese pretiravanje in vas povleče v svet iluzij. Da. Tudi v realni in resni Devici se lahko to zgodi.

27. avgust 2015

Merkur je tokrat hiter. V avgustu se bo premaknil kar v dve novi znamenji. Tokrat v Tehtnico, kjer se bo sredi septembra obrnil retrogradno. Časa je še dovolj za dogovore in usklajevanje mnenj, preden si vladar komunikacije začne izmišljevati izgovore, zakaj nečesa ni mogoče ali ne želi narediti. Upam, da ste se že pred njegovim prestopom v Tehtnico odločili vse, kar morate zdaj le še izpeljati.

Horoskop pred vami je splošen. Ali vas planeti resnično podpirajo v ugodnih dneh in vas ovirajo v neugodnih obdobjih, boste lahko potrdili ali ovrgli s pomočjo svojega Osebnega dnevnega horoskopa.

Če svojega Osebnega dnevnega horoskopa, s pomočjo katerega lahko še bolje izkoristite ugodne in se izognete neugodnim vplivom, ga lahko naročite na povezavi tukaj

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Irena Stopar pravi:

  Se vam že dogaja kaj zanimivega? Venera je še vedno retrogradna. Se uspešno izogibate njenim pastem?

  • Tatjana pravi:

   Z veseljem prebiram vaša sporočila o gibanju planetov sama pa si še vedno ne znam izračunati,kdaj bom imela kaj boljše finančno stanje, končni napredek v službi in urejen odnos med nama s hčerko. Kot da vse stoji na mrtvi točki kljub trudu in pozitivnemu razmišljanju. Sicer pa je mesec avgust nekako miren mesec z manjšimi stresnimi trenutki ki se bolj nanašajo na odnos s hčerko in na finance. Lep dan želim.

 • maja pravi:

  Hvala.sem zelo zadovoljna.

 • katjuša pravi:

  z veseljem prebiram tvoje poročila o gibanju planetov sama pa si še vedno ne znam izračunati,kdaj bom imela kaj več denarja tako kot si mi ti povedala da imam veliko,pa žal nimam tudi za položnice sproti ,rada bi še študirala pa te poklicala ,pa sem žal tako brez da me vzdržuje prijatelj,ki pa ima najbrže tega tudi že vrh glave.prosim vključi me naprej v novo spletno stran meni prihaja tvoja pošta med spam in malo kdaj pregledam , ne vem kako se to popravi. Lepo se imej

  • Irena Stopar pravi:

   Katjuša, hvala za komentar. Z veseljem ti odgovorim. Spomnim se tvoje karte in naših razmišljanj ob njej. V njej je veliko denarja. Vsekakor dovolj za udobno življenje. Ampak, če se spomniš, ne gre le za količino denarja. Gre tudi zato, kako ravnaš z njim. Časi niso rožnati in zato tudi najboljšim zmanjkuje rezerv, tvoje pretekle odločitve pa so, kakršne so. Sicer pa je življenje v dvoje lepo zaradi ljubezni, pa tudi zaradi medsebojne podpore (tudi finančne).

  • Irena Stopar pravi:

   Glede spama pa ne morem narediti ničesar. Očitno si nekoč, morda po pomoti, stisnila gumb in mojo pošto poslala tja. Poskusi s funkcijo “zaželena pošta”. Lahko, da ti bo moral pomagati kdo od otrok. Danes smo našli še eno oviro za nadgradnjo, ampak nadgradnja bo. Novi sistem bo omogočal, da tistim, ki pošte določen čas ne bodo odprli, pošte ne bom več pošiljala. Vsekakor ne želim, da bi se zgodilo tebi.

 • katjuša pravi:

  hvala ti za odgovor ,ja res življenje v dvoje ima svoje probleme ki jih nebi bilo ,če bi bil sam, ima pa tudi veliko lepih trenutkov če se od tega kaj naučiš,če sprejemaš sopotnika takega kot je in se tudi t naučiš kaj od njega.Vsak dan spremljam planete in sem neizmerno hvaležna da vsaj nekaj vem o tem poteku ,vidim da se tudi v medijih večkrat kaj poučijo,sem pa prav danes slišala da bo v Ljubljani Astrološka Univerza.Upam da bom šekdaj imela poravnane vse položnice jaz pa sredstva da se bom udeleževala tvojih srečanj
  lep pozdrav

  • Irena Stopar pravi:

   V dvoje je lepše. 🙂 Na mojih predavanjih pa prav posebna energija in povezava med udeleženci. Imamo se “fajn” in tako se bom trudila, da bo ostalo. Ko bo pravi čas, verjamem, da se bo vse uskladilo in se nam boš lahko ponovno pridružila na astroloških predavanjih in raziskovanju, kaj so zvezde še namenile tebi. Prav lepo bodi(ta).

 • >