DENAR

Ljudje pravijo, da je denar sveta vladar. V zadnjih nekaj letih, ko se kriza vse bolj poglablja, se starodavna modrost zdi še bolj resnična.

Po pogovoru z mnogimi ljudmi, ki sem jih spoznala v zadnjih letih, sem ugotovila, da večini denar ne pomeni nič drugega, kot sredstvo za preživetje in kot simbol svobode. Kajti, ko imate denar, lahko po lastni volji razporejate svoj čas in aktivnosti.

Kaj boste spoznali?

astrološki tečaj Denar in materialno stanje v rojstnem horoskopu z astrologinjo Ireno Stopar

Denar in materialno stanje

Na tečaju boste spoznali, kako opredeliti denar in za kaj ga namenjate.

Da je v vašem horoskopu prav unikatno opisan s postavitvijo planetov v astroloških znamenjih, hišah in aspektih.

Ugotovili boste, koliko denarja lahko zaslužite in koliko ga lahko prejmete na druge načine. Pri tem boste lahko proučevali, ali je za vas bolje, da ga služite sami ali bi bilo bolje, če se povežete v skupino in sodelujete z drugimi.

Spoznali boste tudi stopinje bogastva. V kolikor se na njih nahaja kateri od planetov, ki je povezan z vašim denarjem, lahko z njegovo pomočjo obogatite.

Nekateri ljudje imajo talent za ustvarjanje naložb. Za druge je bolje, da se jim na daleč izognejo. V kolikšni meri je to dano tudi vam, boste lahko ugotovili po tečaju.

Primer iz prakse

Gospa je vrsto let zelo trdo delala. Vzgojena je bila tako, da od drugih ni vzela niti eura. Še več. Z lahkoto je denar razdajala, ni pa ga mogla sprejeti. Prišla je v situacijo, da je komaj zbrala vrednost, ki jo je potrebovala za plačilo posveta pri meni. Po vpogledu v njen horoskop je bilo to jasno zapisano. A ne le to.

V njenem horoskopu je živela možnost, da bi lahko živela “od partnerjevega denarja”. Na to možnost ni niti pomislila. Zdela se ji je prav absurdna. Čez nekaj mesecev je spoznala moškega svojih sanj. Gospod je bil precej premožen in je bil pripravljen poskrbeti tudi zanjo. Šele po dveh letih je lahko sprejela njegovo pomoč.

Od tedaj je ni prepoznati. Priznala je, da mi ni verjela, ko sem ji razlagala, naj zamenja “tip moškega”, s katerimi odhaja na zmenke. Živita srečno in imata vsega dovolj. Gospa pa dela le še toliko, kolikor jo delo zabava. Finančnih skrbi nima več.

Vsebina tečaja Denar in materialno stanje v rojstnem horoskopu

1. O denarju
2. Pravila za razlago denarja in materialnega stanja v rojstnem horoskopu
3. Astrološka znamenja in odnos do denarja
4. Planeti in odnos do denarja
5. Stopinje bogastva
6. Finančni uspeh, dedovanje, partnerjev denar in dobitki pri igrah na srečo
7. Povzetek

Predznanje

Tečaju boste lahko sledili, če imate predznanje tečaja Osnove astrologije in Razlaga horoskopa I.

Celoten tečaj poteka na primerih iz prakse. Vaš primer lahko pregledava v okviru individualnega mentorstva, na osebnem posvetu.

Način pridobivanja znanja

Znanje lahko pridobite v spletni učilnici. Obsega razlago teoretičnih pojmov in praktične vaje ob moji pomoči.

Za uspešno znanje potrebujete Učbenik za osnove astrologije, ki je izšel v zbirki ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR I, avtorica Irena Stopar. Prejeli boste tudi dodatno gradivo.

Predavateljica

Astrologinja Irena Stopar

Astrologinja Irena Stopar

Predavanja bom vodila astrologinja Irena Stopar. V spletni učilnici bom vaša mentorica.

Z astrologijo in razlago horoskopov se poklicno ukvarjam od leta 2005, tečaje vodim od leta 2006.

V preteklosti sem pomagala že preko 1.000 ljudem. Mojih tečajev, predavanj in delavnic se je udeležilo že vsaj 12 generacij slušateljev in preko 500 udeležencev.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

Urnik tečajev

V spletni učilnici lahko začnete s tečajem kadarkoli po prijavi. Celo danes.

Dodatna vprašanja in prijava

Na vaša dodatna vprašanja vam bom z veseljem odgovorila v roku 1-3 delovnih dni. Pišite mi preko e-pošte irena@astro.si, me pokličite na tel. št. 051/414-863 ali pošljite vprašanja preko spodnjega obrazca.

Ste do danes imeli kaj koristi od odlašanja?

NAJBOLJ VARNA INVESTICIJA JE INVESTICIJA V ZNANJE!

[Form id="72"]

>