Horoskop - Mesečni horoskop za mesec junij 2015, astrologinja Irena Stopar

Horoskop – Mesečni horoskop in astrološka napoved za junij 2015

Horoskop – Mesečni horoskop in astrološka napoved za junij 2015

Pred vami je mesečni horoskop in astrološka napoved za junij 2015. Na mojem YouTube kanalu pa lahko spremljate tudi posnetke omenjenih vplivov.

Sonce

V mesec junij vstopamo s Soncem v znamenju dvojčka. Ta čas zaznamuje komunikacija, gibanje in mnoga doživetja. Ljudje se raje zabavajo, kot ukvarjajo z resnimi zadevami, zato je to potrebno vzeti v zakup. Privoščite si igre in zabave ter skupaj z otroki praznujte zadnje šolske dni.

Čas, ko Sonce prehaja znamenje rak je bolj naklonjen zasebnemu življenju in posvečanju družinskim zadevam. Takrat ljudje postanejo malce bolj občutljivi. K sreči si marsikdo privošči počitnice, zaradi česar lahko nadomesti svojo zaskrbljenost z druženjem v družinskem krogu.

Merkur

Začetek junija zaznamuje tudi Merkurjevo retrogradno gibanje, ki se bo nadaljevalo še vse do 11. junija. V svoji senci bo Merkur ostal še vse do 23. junija, zato veljajo vsa opozorila prejšnjega meseca tudi v tem mesecu. Predvsem v tem času ni dobro začenjati z novimi zadevami. Uspešni ste lahko pri zadevah, ki jih zaključujete in ste jih začeli še pred Merkurjevim obratom. Posebna previdnost je potrebna tudi v prometu in pri komunikaciji, ker lahko prihaja do izsiljevanja na poti ter do nesporazumov med ljudmi.

Venera

Venera se giblje v raku. Čas je primeren za resne ljubezni in dolgotrajne odnose. Naklonjena je družini in ustvarjanju bližine, zato lahko partnerski odnos zdaj poglobite. 5. junija bo prestopila v astrološko znamenje lev in sestavila trigon s Saturnom iz strelca. Še ves junij bo naklonjen ljubezni in romantiki. Zlasti začetek nakazuje, da se zdaj lahko začenjajo resne ljubezni, obstoječi odnosi pa dobijo občutek dolgotrajnosti. Manj sreče bodo v ljubezni imeli tisti, ki jim je le do zabave in flirta.

Mars

Mars bo 24. junija vstopil iz dvojčka v raka. Večino meseca bo vzpodbujal vročekrvnost in raznovrstne aktivnosti. Po njegovem prestopu v raka pa se bodo glave nekoliko ohladile. Žal se v raku Mars slabo počuti, zato so verjetne napetosti v družinskih odnosih. Potrebno bo malce potrpeti. Čas pa je ugoden, da doma kaj postorite. Pokosite travo bolj pogosto, uredite vrtiček, pospravite stanovanje, ga morda prebelite, premestite pohištvo in podobno. Energija, ki jo boste ob tem potrošili, se ne bo mogla izraziti kot prepir.

Saturn

15. junija bo Saturn za nekaj časa zapustil strelca in se vrnil v škorpijona. Strelci si bodo nekoliko oddahnili od napetosti, ki jih bodo začutili škorpijoni. Njegova naloga je predvsem pokazati na zadeve, ki jih v času, ko je Saturn potoval v znamenju škorpijon, še niste zaključili. Nekaj bo potrebno spremeniti. Nikar se ne upirajte, ker vam tako lahko čas do sredine septembra prinese še nekaj dodatnih težav. Modrost zdaj je spremeniti, kar lahko spremenite in sprejeti tisto, nad čemer nimate moči.

Neptun

12. junija se bo retrogradno obrnil Neptun v ribah. Kaj posebno novega ne bo prinesel v vaše življenje. Predvsem tisti, ki imate Sonce ali katerega koli od drugih planetov, postavljenega okoli 9° katerega koli znamenja, znate biti občutljivi. Nikar ne dovolite, da vam v tem času karkoli zamegli presojo. S pomembnimi odločitvami počakajte vsaj nekaj dni pred in za obratom. Odlično bi bilo, če bi jih lahko odložili vsaj dokler Merkur ne odide iz svoje sence.

Mlaj in ščip v mesecu juniju

Ščip se zgodi, ko sta Sonce in Luna v opoziciji. Tokrat se bo zgodil 2. junija na 11° osi dvojčka/strelec. Nemir bodo mnogi ljudje čutili  že nekaj dni prej in zatem. Zlasti tisti, ki imajo v rojstnem horoskopu planete postavljene okoli 11° kateregakoli astrološkega znamenja. Najmočneje rojeni v dvojčkih in v strelcu. Vpliv bodo močno čutili tudi vsi ostali na področju komunikacije, v prometu in na področjih (hišah) obeh planetov.

Mlaj se zgodi, ko sta Sonce in Luna v konjunkciji. Tokrat se bo zgodil 16. junija na 25° dvojčka. Tokratni mlaj bo ponujal vrsto priložnosti predvsem dvojčkom. Zaradi retrogradnega Merkurja se je mnogim zdelo, da stvari ne tečejo v začrtani smeri. Od mlaja dalje se bo energija začela sproščati. Če boste zaključili, kar morate, boste imeli priložnost po mlaju nekaj novega začeti.

Najboljši dnevi v juniju 2015

V nadaljevanju boste našli najboljše dneve v mesecu juniju, ki jih preprosto ne smete spregledati. Upoštevajte le, da bodo dnevi tako dobri za vas, če vas v istem obdobju podpirajo tudi opisi iz vašega Osebnega dnevnega horoskopa.

Sproti lahko posnetke dogajanja na nebu spremljate tudi na mojem in vašem YouTube kanalu.

5. in 6. junij – Mars v trigonu z Jupitrom

To je ugoden čas, ko boste polni energije. Povečani bodo samozavest, optimizem in podjetnost, zato ta dneva dobro izkoristite. 

5. in 6. junij – Venera v trigonu s Saturnom

5. junija bo Venera vstopila v Leva in 6. sestavi trigon s Saturnom. Ta vikend bo zelo ugoden za resno in dolgotrajno ljubezen oz. partnerstvo. A tudi za vse vrste drugih odnosov.

8. junij – Sonce v sekstilu z Jupitrom

Obeta se prijeten dan, v katerem se kar kopiči optimizem in možnosti uspeha pri vaših aktivnostih. Razširite krila!

8. junij – Mars v sekstilu z Uranom

Še en vpliv tega dneva, ko se lahko premaknete v pozitivni smeri. Če pri vaših načrtih za prihodnost še kaj manjka, boste na ta dan lahko dobili preblisk, kako jih uresničite. Bodite odprti za novo.

10. in 11. junij – Merkur v sekstilu z Venero

Še nekaj vdihov, pa se bo tudi Merkur obrnil direktno in tako sprostil komunikacijo. Čas bo primeren za pogovor in sklepanje kompromisov. Pojavila se bo jasnost, kam vložiti energijo in možnost, da sprejmete dobre odločitve. Tudi v odnosih se odpira komunikacija, zato se pogovorite glede svojih želja, če jih še niste izrazili.

10. in 11. junij – Sonce v sekstilu z Uranom

Tudi ta aspekt vzpodbuja pozitivne premike v vašem življenju. Tako na poslovnem področju, kot na področju osebnostne rasti. Če bi radi spremenili kaj pri sebi, morda kakšno navado ali karkoli drugega, je pravi čas.

14. junij – Sonce v konjunkciji z Marsom

Imeli boste dovolj energije, da uresničite načrte. Pazite le, da ne boste trmasto vztrajali pri svojem prepričanju, ker ima lahko nekdo drug prav.

19. in 25. junij – Jupiter v trigonu z Uranom

Zelo ugoden aspekt, ki podpira nova spoznanja in srečo pri zadevah, ki se pojavijo kot nove ali kot prebliski, boste lahko najbolje izkoristili, če v vašem Osebnem dnevnem horoskopu vaši planeti sestavijo ugodne aspekte s planetoma. Splošno planeta sicer bolj vzpodbujata okolje in družbene okoliščine. Zato si lahko srečo in optimizem obetate iz okolja.

28. in 28. junij – Venera v trigonu z Uranom

Na račun boste prišli tisti, ki v ljubezni in partnerstvu iščete vznemirjenje. V teh dneh prijetno presenetite partnerja. Pri tem presenečenje v teh dneh pripravite le, če ga dovolj dobro poznate in ste pripravljeni na nekaj, kar je všeč njemu. V nasprotnem lahko ta vpliv prinese negativne posledice. Izogibajte se ljubezenskim trikotnikom, če želite biti srečni in dolgo ostati v zvezi.

Najbolj stresen vpliv meseca junija 2015

22. in 23. junij – Merkur v kvadatu z Neptunom

Rada bi vas opozorila na, po mojem mnenju najmočnejši negativen vpliv meseca junija. Od 22. do 23. junija bosta v kvadratu Merkur in Neptun. Vpliv pa bo čutiti, odvisno od vašega Rojstnega horoskopa, skoraj skozi ves mesec. Prav v tem času bodite pozorni pri komunikaciji in v prometu, kajti zlahka prihaja do zablod in nepozornosti. Čas je podoben tako retrogradnemu Merkurju in retrogradnemu Neptunu, ko so na delu sanjarjenje, bujna domišljija, zmeda, nejasnost v pogovoru, idealiziranje, prevare in podobno.

Kako uporabiti informacije v vašo korist?

Označite si ugodna obdobja v svojem koledarju in jih čim bolje izkoristite. Upoštevajte, da boste imeli podporo planetov v tem času, če se skladajo z opisi iz vašega Osebnega dnevnega horoskopa.

To je vaša rubrika, sodelujte s komentarjem!

Ker gre za novo rubriko, ki sem jo ustvarila zaradi vaših želja, vas prosim, da v komentarju spodaj zapišete, v kolikšni meri vam je v pomoč. Kaj se vam dogaja, kaj načrtujete in česa se bojite. Na vse komentarje na tej spletni strani bom odgovorila in vam namignila, kaj storiti, če se mi bo zdelo primerno.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

 • Damjana pravi:

  Irena, super novost ta mesečni horoskop in youtube…kar tako naprej, tvoja stran je vedno boljša. Vsakokrat presenetiš s kakšno zanimivo novostjo.

  • Irena Stopar pravi:

   Vesela sem, ker si se oglasila. Mogoče še to… Kaj ti je najbolj v pomoč? Povabilo h komentarju velja za vse bralce bloga. 🙂

 • Irena Stopar pravi:

  Damjana, hvala. 🙂 Trudim se po svojih močeh. Sicer pa so “krivi” za tole novost bralci bloga, ki so me prosili, da dodam še horoskop. Odprta sem za predloge. Tudi o kakšni temi po želji zapišem kak prispevek, ko je primerno.

 • […] Horoskop – Mesečni horoskop in astrološka napoved za junij 2015 01.06.2015 […]

 • >