Božično Novoletne Želje

​Vaše 3 največje Božično Novoletne Želje

Življenje je za mnogo ljudi resna zadeva, čeprav bi moralo biti sestavljeno iz vrste prijetnih zadev. Zato je ob koncu leta prav, da se tudi tukaj malce pozabavamo. Astrologija je konec koncev veda, ki vam lahko pomaga lepše živeti. 

Pa vendar pri vaših željah v resnici ne gre le za zabavo. Tisto, kar zapišete in z nekom delite, pa četudi z računalnikom, ima neverjetno moč, da se zapiše tudi v vašo podzavest. Le-ta nato na način, ki ga človek še povsem ne razume, poskrbi, da se želje uresničijo.

Napišite svoje 3 največje želje za prihajajoče leto. Nato čim bolj natančno opišite, kaj naj se zgodi oz. kako naj se uresničijo.

Ob koncu lahko zapišete svoj e-naslov ali ne. Podatek ni obvezen.

Lahko pa se zgodi, da v tem primeru kakšna prileti do mene in vam dam kakšen namig, kako se približati uresničitvi vaše želje.

V primeru, da boste dodali e-naslov, boste prejeli kopijo sporočila na svoj e-naslov. Shranite ga in ob zaključku leta preverite, kaj se je zgodilo. 

[Form id="131"]

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • […] ste pripravljeni narediti vse, kar je v vaši moči, da bi se uresničila. Na svoji spletni strani http://www.astrolog.si že nekaj let ob koncu leta objavim post, v katerem lahko bralci strani zapišejo svoje tri […]

  • >