Praznujemo astrološko novo leto

Astrološko novo leto 2021

Astrologi praznujemo Astrološko novo leto!

Horoskop vstopa Sonca na 0° astrološkega znamenja oven, vam pove marsikaj o dogajanju v aktualnem letu, za katerega je sestavljen. Na ta dan astrologi praznujemo Astrološko novo leto in začne se koledarska pomlad.

Ob našem prazniku, sem za udeležence tečajev Moje Akademije pripravila webinar, na katerem smo si najprej pogledali vstop Sonca v astrološko znamenje oven za leto 2021. Z njegovo pomočjo sem dodala kratko napoved, kaj lahko pričakujete v letu dni. 

Zatem sem pokazala novo spletno učilnico. Žal je v javnosti še ne morem pokazati in predstaviti. Udeleženci tečajev pa so lahko glasovali za najljubše funkcije in postavitve, da jim bo še bolj pisana na kožo in bo študij še lažji ter hitrejši, pa tudi bolj zabaven kot do sedaj.

Vmes smo tudi malo klepetali in se skupaj veselili nekaterih dosežkov. Na webinarju smo odkrili "veteranko", ki je z menoj že vse od začetkov prve spletne učilnice iz leta 2009. Domišljam si, da ji je všeč naša družba in se še po toliko letih rada podruži z nami. 

Del našega druženja odkrivam tudi vam, in sicer del, ko smo se pogovarjali o Astrološkem novem letu oz. sem podala kratko napoved za leto dni.

Vsega, kar je mogoče razbrati iz horoskopa, v posnetku spodaj nisem poudarjala. Spretno astrološko oko bo opazilo še nekaj dodatnih zanimivih postavitev.

Vse (tudi tiste, ki jih nisem posebej omenila, a bi jih lahko) pa so vključene v bistvu napovedi v video posnetku dela webinarja. 

Uživajte ob ogledu! 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

  • Irena Stopar pravi:

    Kaj boste uresničili v naslednjem letu dni – do novega astrološkega leta?

  • >