Astrologija in horoskop

Kako vam astrologija lahko pomaga lepše živeti?

Kako vam astrologija lahko pomaga lepše živeti?

Astrologija ponuja pogled v dogajanje v vašem življenju, ki temelji na vaši rojstni karti (rojstnem horoskopu). Le-ta je unikaten in velja le za vas.

Iz rojstnega horoskopa je mogoče razbrati vse, kar se vam godi v življenju. Pomaga predvsem razumeti kaj se dogaja in išče vzrok, zakaj tako, z namenom, da nekaj spremenite in zaživite bolje.

Astrologija in rojstni horoskop - vodnjak spoznanj

S pridobljenimi informacijami boste lahko spremenili svoje vedenje, svoje razmišljanje in bolje razumeli tudi druge ljudi. S tem se lahko vse v vašem življenju spremeni, kot si lahko predstavljate le v svojih sanjah.

Običajno ljudje zelo pogosto začnejo živeti po najbolj napornih in negativnih vplivih iz astrološke karte ter tako pritegnejo v svoje življenje tisto, kar je najbolj stresno zanje.

Pogosto pogled v rojstno karto (rojstni horoskop) zelo hitro pokaže, da imajo na voljo tudi veliko drugega, pozitivnega, kar bi jim lahko prineslo srečo, obilje, zadovoljstvo in prijetno življenje.

 Ko se začnejo spreminjati v skladu s tem, kar je njihova prava narava, se pozitivne spremembe zgodijo lahkotno in pogosto zelo hitro.

Astrologija pojasni partnerske težave

Ljudje se pogosto znajdejo v labirintu partnerskih težav. Vaša astrološka karta daje odgovor, kaj počnete v partnerstvu narobe in kakšnega partnerja s tem pritegnete

Saj verjetno že veste, da podobno pritegne podobno. S tem, ko spremenite svoje odzive, začnete živeti v skladu z najboljšim v vas, se izboljša partnerski odnos ali spoznate primernega partnerja, s katerim boste srečni.

Astrologija in družinski odnosi

Kadar se pojavljajo težave v družini, vam astrološka karta (horoskop) pomaga razumeti vzroke, zakaj tako.

Ljudje pogosto hitro dojamejo, da ni za slab odnos kriva le mama, oče ali otrok, pač pa tudi sami ne razumejo, kakšen je namen tega odnosa

S sprejemanjem družinskih članov in sebe kot unikatnih posameznikov, se družinski odnosi lahko zelo hitro spremenijo in v družini zavlada harmonija. 

Astrologija, denar in poklicni izzivi

Denar je pogost razlog za slabe odnose, za slabo samopodobo in slabo počutje. Pogosto se zgodi, da ljudje ob pogledu v njihovo rojstno karto razumejo, da nekaj delajo narobe.

Nekateri si izberejo napačen poklic, drugi se nenehno prepirajo s sodelavci ali šefom, kar zmanjšuje plačo ali druge dohodke.

Nekateri potrebujejo le več svobode pri svojem delu, preden lahko postanejo bolj uspešni, spet tretji preveč potrošijo za nepomembne stvari.

Zavedanje, kaj počnete, kaj bi morali početi ali spremeniti in kaj je razlog za finančno nezadovoljstvo, je pomemben prvi korak k spremembi. Pripravljenost, da nekaj spremenite, je nujna, da boste lahko živeli v obilju.

Astrologija, ko gre vse narobe

Ljudje se znajdejo tudi v drugačnih situacijah in se sprašujejo, zakaj jim »gre vse narobe«.

V kolikor tudi vas muči kakršna koli tegoba ali se vam zdi, da bi jo lahko doživeli tokom vašega življenja, boste s proučevanjem svoje rojstne karte razumeli, kako se ji izogniti ali težave preobrazili v svoje zadovoljstvo in svojo moč.

Vas, ki ste dovolj pogumni in si želite živeti drugače, vabim na brezplačni webinar o tem, kaj je astrologija.

Razumeli boste, kako vam astrologija lahko pomaga lepše živeti. S spoznanji boste lahko pomagali sebi in drugim. Znanje bo ostalo v vas vse do konca vaših dni.

Se vam zdi, da bi čas, ki bi ga preživeli v dobri družbi optimističnih in pozitivnih ljudi, prinesla pa vam bo možnost za lepše življenje, dobro naložen?

Warren Buffet, en najbogateljših ljudi na svetu, je v času recesije priporočal, naj ljudje naložijo svoj denar v znanje.

Po mojih izkušnjah je naložba v znanje vedno tista, ki dolgoročno prinaša najvišje obresti. Tudi v obliki boljših odnosov in razumevanja življenja takšnega kot je v resnici, zato vas vabim na tečaj Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop, kjer boste izvedeli veliko več, kot dopušča ta prispevek.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>