Lunin mrk in retrogradni Merkur oktober 2014, astrologinja Ireno Stopar

Zmagovalci Luninega mrka

Splošno pravilo v astrologiji pravi, da v času Luninega ali Sončevega mrka ni dobro začenjati z ničemer novim. Zlasti to velja še do sredine novembra letos, ko se Merkur giblje retrogradno.

V praksi se je izkazalo, da imajo mrki resnično večjo moč od običajnih tranzitov (poti planetov v realnem času). V preteklih tednih ste si lahko že prebrali, kako deluje aktualni  retrogradni Merkur in Lunin mrk.

V opisih sem se osredotočala predvsem na splošno delovanje, opozorila in usmeritve. A tudi na to, kako ravnati, da se boste negativnim vplivom izognili ali jih omilili.

Dvojčki, Levi, Strelci in Vodnarji

Mrki so zelo naklonjeni spremembam. Povsem osvetlijo tisti del vašega življenja, ki ga morate spremeniti, preobraziti, zato vam tokrat želim podariti nekaj iztočnic za razmišljanje, kako silno moč Luninega mrka izkoristiti. Za tisto, kar si želite spremeniti v svojem življenju.

Moč tokratnega mrka je vredno uporabiti za zadeve, ki jih podpira. Priložnosti za ugodno dogajanje na področju odnosov in zavezništev se odpirajo predvsem Dvojčkom, Levom, Strelcem in Vodnarjem. Tistim, ki ste rojeni v prvi polovici meseca omenjenih znamenj. Bližje, kot ste rojeni 8. dnevu v mesecu, močneje boste vpliv čutili.

Ugoden vpliv boste čutili tudi, če imate med 13° in 17° omenjenih znamenj v svojem rojstnem horoskopu postavljen kateri koli drug planet, saj ga je mrk vzpodbudil s sekstilom in trigonom. To sta aspekta priložnosti, novega upanja in uresničenih želja.

Uspešen zaključek

Kaj natančno vam prinaša, je splošno nemogoče povedati. Za natančen opis je potrebno razložiti vaš rojstni horoskop in ugotovitve potrditi iz njega.

Zaradi tokratnega Merkurjevega retrogradnega gibanja, vam priporočam, da z novimi zadevami počakate vsaj do sredine novembra. Še bolje do prve polovice decembra.

Do tedaj boste lahko uspešno predvsem zaključevali zadeve. Imate nekaj nedorečenega, kar bi radi zaključili? Vzemite si čas in to naredite v tem času. Kajti zdaj imate podporo planetov. Podajam nekaj namigov, za kaj je čas ugoden.

  • Razčistite stare nesporazume.
  • Pokličite nekoga, ki ga že dolgo niste slišali.
  • Pojdite na obisk k nekomu, ki ga želite že dlje časa obiskati, a nikakor ne najdete časa. Razčistite s partnerjem, kar vas muči.
  • Počistite hišo ali stanovanje. Uredite svoje okolje, da se boste v njem dobro počutili.
  • Naredite inventuro.
  • Poiščite stare papirje, ki jih potrebujete za dokončanje nečesa.
  • Podpišite dogovor, ki je bil sklenjen že pred Merkurjevim obratom, a ste dokument založili. Preverite, ali ponudba še velja, če jo želite realizirati.
  • Izpeljite načrt, ki ste ga pripravili že pred tem časom in samo še čaka realizacijo.

 

Rojeni v drugih astroloških znamenjih

Zapisano velja za rojene v astrološkem znamenju Dvojčka, Lev, Strelec in Vodnar in za planete, postavljene v njih.

Rojeni v ostalih astroloških znamenjih dvakrat premislite, ali lahko kaj naredite, ker se vam računica morda ne bo izšla. Vas bo podprl drug mrk in druge energije, takšne, ki so dobre za vas. Počakajte vsaj do sredine novembra. Nato pa preverite, ali imate kakšno dobro podporo planetov za vaše aktivnosti.

Vaš unikatni horoskop

Vpliv, ki ga opisujem, je splošen. Ker imate unikaten horoskop in planeti za vas potujejo po unikatni poti, vam svetujem, da pred realizacijo preverite, v kolikšni meri lahko izkoristite vpliv mrka v svojem življenju.

Vam se lahko posvetim na osebnem posvetu, kjer bom izdelala še druge, bolj podrobne horoskope in vas usmerila v tisto, kar vam bo prineslo največjo korist.

Na osebni posvet, na katerem boste izvedeli, kako izkoristiti tokratni Lunin mrk in čemu se izogniti, se lahko naročite preko prijave, ki jo boste našli tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vpliv mrkov na vaše življenje

Mrki se zgodijo vsaj štirikrat letno, torej precej pogosto. Lahko povzročajo stresno življenje ali priložnosti za rast in razvoj.

Da bi jih lahko bolje razumeli, sem za vas pripravila spletni tečaj Lunacije in Mrki, na katerem boste podrobno spoznali sončev in lunin mrk ter njun vpliv na vaše življenje.

>