Astrologija je veda za osebno, duhovno in poslovno rast

Kako z astrologijo do osebne in duhovne rasti

Kako z astrologijo do osebne in duhovne rasti

Astrologija je čudovita veda. Ko jo boste razumeli in uporabili takšno, kot je, se je boste oklenili, saj opisuje življenje in vse, kar se vam godi.

Kajti astrologija ni samo krog, razdeljen na 12 delov, ki jih imenujemo hiše, vanjo pa so zarisani simboli planetov in mnogo drugega.

Ni samo predvidevanje, kaj se vam bo zgodilo v prihodnosti.

Daleč od tega.

Je izjemno učinkovito orodje, ki vam pomaga do sreče in uspeha v vašem življenju, če jo le uporabite na pravi način.

Težave ali priložnosti?

Ljudje, ki se prvič srečajo z astrologijo, se običajno najprej zapletejo v stresne postavitve, ki govorijo o njihovih težavah.

Da ne govorim o »strašnem Saturnu«, pred katerim po nepotrebnem trepetajo. Pozabljajo, da skoraj vsak horoskop avtomatično ponuja tudi rešitve za vsako težavo.

Zato ljudem, ki se želijo naučiti astrologije, večkrat ponovim, naj se ne bojijo težkih postavitev planetov.

Ti opisujejo njihove slabosti. Tiste, zaradi katerih imajo težave s seboj, z okoliščinami in z drugimi ljudmi.

Osredotočite se na rešitve

Vsaka stvar je rešljiva. Samo od vas je odvisno, ali se boste osredotočili na težave ali na priložnosti. Zato vam polagam na srce, da se vprašate, kaj bi radi spremenili.

Kaj si želite, da bi bilo drugače v vašem življenju?

Odgovor na to vprašanje vam bo pojasnil, kje potrebujete spremembo.

Garantiram vam, da boste doživljali enake priložnosti in enake težave, če se ne boste spremenili.

Takrat, ko boste naredili nekaj drugače, bo tudi izid drugačen. Boljši ali slabši, ampak zagotovo drugačen.

Ko naredite napako

Nismo bogovi in vsakdo od nas dela napake. Tako jaz kot vi. To je naravno in človeško. K sreči lahko popravite skoraj vse, kar ste naredili narobe.

Boli? Vem, da boli. Ampak, nobenega dobrega razloga ne vidim v prid pestovanja bolečine.

Zato že danes razmislite, kaj boste jutri ali že danes spremenili pri sebi. Nato delujte v skladu s svojo odločitvijo. Vztrajajte, čeprav še ne boste popolno odigrali svoje vloge.

Svobodna volja

Astrologija vam pomaga uporabiti svobodno voljo

Astrologija vam pomaga uporabiti svobodno voljo

Ne glede na to, kako imate postavljene planete v svojem rojstnem horoskopu, imate tudi svobodno voljo.

Vključite tisti majčkeni delček svojih možganov in uporabite astrologijo za svojo osebnostno, duhovno in/ali poslovno rast.

Planeti v vašem rojstnem horoskopu vam bodo povedali, kaj se bo zgodilo, če boste delovali, kot vedno delujete. Premislite in poglejte na situacijo malce drugače.

Premislite, kako bi se vedla oseba, ki ima idealno postavljen isti planet. Nato delujte v skladu s tem spoznanjem.

Novo življenje

Okolica vas ne bo več prepoznala. Spraševali vas bodo, kaj se je zgodilo z vami. Vi pa se boste lahko nasmejali in se začeli »pogovarjati« s svojimi planeti.

Jih spraševati, kako lahko še izboljšate odzive. Ponovno boste našli strast do življenja in postali bolj priljubljeni ter zaželeni.

Osebnostna in duhovna rast je v osnovi zelo preprosta in mora biti lahkotna. Ne zadajte si naloge, da se boste spremenili v enem dnevu. To je za večino od nas iluzija.

Ampak, vsak dan znova zagotovo lahko naredite nekaj malega, kar vam bo prineslo več sreče. To ponavljajte, dokler ne boste spremenili svoje »usode«.


Če si želite izvedeti še več o astrologiji in kako jo uporabiti v svojem življenju, vas vabim, da se prijavite na prejemanje e-novic.

[Form id=”86″]

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>