Vpliv mlaja ali prazne lune v juliju 2015 - www.astrolog.si
Nasveti za čas mlaja ali prazne lune

Vpliv mlaja ali prazne lune v juliju 2015

Vpliv mlaja ali prazne lune v juliju 2015

V današnjem videu vas vzpodbujam, da pod vplivom mlaja ali prazne lune izkoristite ugodne dneve za vašo lepšo prihodnost.

Priporočam, nekaj dni še počakajte s pomembnimi začetki in se v tem času dobro pripravite na nizek start. Verjamem, da boste tako še bolj uspešni in veliko bolj srečni v prihodnje.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=9w0lXfNUf1U[/embedyt]

Pod vplivom mlaja (prazne lune), ko sta Luna in Sonce v konjunkciji, je čas ugoden za začetke. Ne še istega dne, pač pa raje počakajte kakšen dan ali dva, ko boste na nebu lahko opazili rastočo luno.

Stres in hitenje se bo počasi umaknilo bolj stabilnemu delovanju. Če še morate nekaj predelati ali se odločiti glede nove poti, vas bo tokratni mlaj podprl pri vsem, kar ste pripravljeni speljati počasi, korak za korakom in z zaupanjem v prihodnost.

V času od 21. do 23. julija boste čutili trigon Sonca in Merkurja s Saturnom ter vstop Merkurja in Sonca v Leva, nato še konjunkcijo Merkurja in Sonca. Merkur in Sonce takrat vstopita v Leva. Čas bo blagodejen za zabavo, ustvarjalnost, igrivost, učenje nečesa novega, kar vam lahko kasneje prinese koristi.

Ne pozabite na poslovno področje. Čas bo zelo ugoden za dolgoročne načrte, za poslovne zadeve, komunikacijo in dogovore, ki vam bodo v prid. Poskrbite le, da ne boste edini zadovoljni z izidom, ker znate v tem času pozabiti na interese drugih. To pa bi se vam lahko kasneje maščevalo.

Koliko dobrega se lahko zgodi vam, piše v vašem Osebnem dnevnem horoskopu.

Če svojega Osebnega dnevnega horoskopa, s pomočjo katerega lahko še bolje izkoristite ugodne in se izognete neugodnim vplivom, ga lahko naročite na povezavi tukaj. 

[Form id=”86″]

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>

PODARJAM VAM LETNI HOROSKOP 2020 in DOSTOP DO TEČAJA O HOROSKOPU 

Letni horoskop 2020

Pozdravljeni! Moje ime je Irena Stopar.

S prijavo se strinjate s prejemom BREZPLAČNE e-knjige in tečaja, v katerem boste izvedeli več o horoskopu. Zatem boste prejemali tedenske brezplačne novice o astrologiji in dogajanju na nebu. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

Vašo zasebnost jemljem zelo resno. Ne pošiljam spam - nezaželenih sporočil in vaših podatkov ne delim z nepooblaščenimi. S prijavo se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in Zasebnostjo, varstvom osebnih podatkov in piškotki.

arrow-down