Venera v levu in ljubezen

Venera v levu – popolna in privlačna

Venera v levu – popolna in privlačna

Venera v levu svoje pripadnike naredi prijetne in privlačne. Drugim se zdijo popolni, celo lepi in pogosto nedosegljivi. Kjerkoli se pojavijo, žanjejo občudovanje in pohvalo. Drugi se radi gnetejo okoli njih, četudi ne spadajo med slavne osebnosti.

Preprosto jih obdaja žar in strast do življenja, ki jo je čutiti v zraku. Veljajo za velikodušne ljudi, saj zelo radi razdajajo svojo pozornost in energijo. Še zlasti se dobro počutijo v okolju, ki jim vsak dan znova dokazuje, kako čudoviti so.

Venera v levu je v središču pozornosti

Ljudje, ki imajo v svojem rojstnem horoskopu Venero položeno v levu, v svojo bližino zelo hitro pritegnejo druge. Na predavanjih mi mnogi s to postavitvijo v rojstnem horoskopu povedo, da ne znajo razložiti, kaj se zgodi. Preprosto se pojavijo nekje, drugi pa jim namenijo pozornost.

V zibko jim je položen talent za dokazovanje, da je tudi običajen človek lahko uspešen, privlačen in zanimiv. Z njihovo energijo se namreč mnogi oplajajo. V njihovi bližini se zdi, da tudi drugi zmorejo več kot so verjeli, preden so jih srečali.

Venera v levu svoje varovance obdari z občutkom veličine in prav posebne misije v njihovem življenju. Zdi se, da je njihova glavna naloga pokazati, da je življenje lepo. K sebi pritegnejo uspeh in denar, ki pa ju znajo deliti z drugimi. So zelo velikodušni.

Nekateri so po naravi sicer skromni in delovni ljudje. Vedno znova pa jih boste našli nekje v središču pozornosti. Pogosto delujejo kot snobi, ki imajo vsega dovolj. V resnici imajo izjemen talent, da se tudi z malo denarja lahko lepo uredijo in delujejo glamurozni.

Venera v levu in ljubezen

Venera v levu je ustvarjena za ljubezen in partnerstvo. Zaradi svoje privlačne narave so vanjo usmerjene mnoge oči. Pogosto ima mnogo oboževalcev in mora biti kar izbirčna, preden se odloči za ljubljeno osebo, s katero bo preživela preostanek svojega življenja.

V ljubezni zna biti velikodušna in prijetna. S svojo ljubljeno osebo želi deliti vse svoje posebne trenutke in vse, kar je ustvarila. Zelo pomembna je podpora ljubljene osebe. Če podpore s strani partnerja ne čuti, hitro postane zamorjena in žalostna.

Žalost, razočaranja ali občutek, da jo je partner spregledal, celo nalašč ignoriral, ji prinaša mnoge čustvene muke. Postane žalostna in vse bolj egoistična. V resnici je samo nesrečna, saj potrebuje ob sebi nekoga, ki jo obožuje.

Venera v levu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko se ljudje bolj ukvarjajo s seboj in s tem, kar lahko dobrega pokažejo svetu okoli sebe. Kadar se Venera giblje skozi leva, je čas za uspešne zgodbe, zabavo in iskanje svoje velike ljubezni.

Ugodna in neugodna obdobja za druženje, ljubezen in partnerstvo, povezana z Venero in drugimi planeti, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

Vaša Venera, ljubezen in odnosi

Vsak od nas ima Venero postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Bolje boste tudi razumeli sebe, svoje odnose, hrepenenje po ljubezni in partnerstvu.

Opisana je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

>