Venera v devici je skromna

Venera v devici – prikrita čustva

Venera v devici prikriva čustva 

Venera v devici svoje pripadnike naredi sramežljive in skromne. Drugim ljudem pogosto ne pokažejo svojih pravih čustev, zato ostajajo velikokrat nerazumljeni. Pod skrbno prikritim oklepom, se skriva nežna in čustvena oseba.

V družbi so pogosto spregledani, saj se ne kitijo s sijajem, ki ga oddajajo mnogi drugi ljudje. Kadar pa se nekdo potrudi sprejeti osebo, rojeno z Venero v devici, takšno kot je, pod skromno zunanjostjo lahko najde pravi zaklad.

Venera v devici je skromna

Ljudje, ki imajo v svojem rojstnem horoskopu Venero položeno v devici, so pogosto skromni in delovni. Ne silijo v ospredje. Pod na videz hladno podobo, skrijejo svoja prava čustva. Mirno čakajo na svoje nagrade, čeprav si zaslužijo veliko več kot prejmejo.

Zaradi svoje izjemne sposobnosti ukvarjanja s podrobnostmi, se zdijo marsikomu kritični in verjetno tudi zoprni. Tudi takrat, ko kritiko izrazijo le zato, da bi sočloveku pomagali razrešiti težavo ali nekaj drugega, s čimer se sam ne zna izboriti.

Včasih se zdi, da jim veliko več pomeni dobro opravljeno delo kot odnosi. V resnici imajo talent, da izberejo takšno delo, ki ga imajo radi. Zato radi delajo in so pri delu včasih kar preveč natančni. Tudi dolge in naporne ure, dokler le uživajo v tem, kar počnejo. Kolikor naredijo, so pogosto premalo plačani.

Kadar iščete darilo za osebo z Venero v devici, se zavedajte, da ne pričakuje razkošnega in bogatega darila. Presenetilo bi vas, koliko drobnih stvari in pozornosti ima rada ali si jih želi. Če bo nekaj lahko koristno uporabila, jo bo zelo razveselilo.

Venera v devici in ljubezen

Venera v devici svojim varovancem pogosto prinaša smolo v ljubezni. Ima nesrečno roko pri izbiri prave osebe. S partnerjem se pogosto prepirata, ker partner ne razume njenih čustev. Nič čudnega, ko pa jih skrbno skriva. Ko pa se odpre, se lahko partner kar stopi ob njeni naklonjenosti.

Želi si mirnega življenja in potrebuje ob sebi nekoga, ki mu ni mar za dokazovanje med prijatelji. Čeprav je praviloma urejena in privlačna, pa po svojem videzu ne izstopa toliko, da bi bila opažena med najbolj zaželenimi snubci.

Zanjo sta izjemno pomembni dve stvari. Prva je urejenost in čistoča. Z njima je dobesedno obsedena. Druga je priložnost, da ljubljeni osebi pokaže svojo ljubezen na način, da nekaj koristnega naredi zanjo. Ljubi zvesto, zato zvestobo pričakuje tudi od partnerja.

Venera v devici v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko lahko postanejo zadeve v odnosih malce bolj napete. Kadar se Venera giblje skozi devico, je čas za zadeve, ki jih imate radi, skromnost in natančnost. Malce manj pa za druženje in ljubezen.

Ugodna in neugodna obdobja za druženje, ljubezen in partnerstvo, povezana z Venero in drugimi planeti, boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

Vaša Venera, ljubezen in odnosi

Vsak od nas ima Venero postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot jo poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Bolje boste tudi razumeli sebe, svoje odnose, hrepenenje po ljubezni in partnerstvu.

Opisana je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh. Naročite pa ga lahko na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

>