vaša vprašanja se pogosto ponavljajo

Vaša vprašanja in moji odgovori

Vaša vprašanja

Odkar se poklicno ukvarjam z astrologijo, opažam, da bi ljudje morali vedeti, da astrologija ni vedeževanje. 

Vedeti morate, da nisem vedeževalka in nič ne »vidim«. Ne ugibam, ne "škilim" v vaše zasebno življenje ali počnem nekaj "po občutku". 

Šele, ko izrišem ustrezne horoskope in jih pogledam v luči realnega življenja, lahko podam mnenje, kaj se vam lahko zgodi oz. dogaja.

Eno izmed vprašanj, ki jih resnično ne maram, a jih na žalost prejemam, je nekako povezano s tem, da se ljudje bojijo, da jih čaka »črna prihodnost«.

Pokličite me raje, če želite nekaj spremeniti ​

Na mnoga vprašanja lahko odgovorim z vzpodbudo in usmeritvijo, kaj storiti. Če me bolje poznate, veste, da svoje poslanstvo pravzaprav vidim v tem, da vas usmerjam na način, ki vam omogoča lepše življenje.

Nekatera vprašanja pa mi postavite tako, da vam zelo na hitro ne morem odgovoriti nič pametnega ali koristnega za vas. Najprej morava priti na "isto valovno dolžino".

Razumeti morate, da moram dobro pogledati horoskop, preden lahko podam odgovor. To pa včasih lahko naredim v minutki, običajno pa si moram vzeti nekaj časa, preden spregovorim. 

Seveda vam bom vedno povedala odgovor, ki ga želite poznati. Takšen, kot je zapisan v vašem rojstnem horoskopu in horoskopih aktualnega obdobja.

A včasih, če se mi bo zdelo primerno, vas bom pred tem poskušala preusmeriti na nekaj, kar vam je lahko malce bolj v pomoč in vam lahko koristi v vašem življenju.

Primer iz prakse 

Sprašujete, ali boste našli službo ali jo uspešno zamenjali. Če je v horoskopu ugoden opis, bo takšen tudi moj odgovor. Verjetno boste zadovoljni, saj vas čaka lepa prihodnost.

Prav nasprotno pa se mojega odgovora ne boste razveselili, če se v vašem horoskopu kažejo nasprotovanja in težave s službo.

Če me boste nato vprašali še, ali se vam obeta črna prihodnost, vam ne morem odgovoriti z da ali z ne. Moj odgovor bo v tem primeru vedno malo »filozofski«, saj vam ne želim in ne smem z njim škodovati.

​Moj odgovor

Vaša prihodnost je lahko čisto lepa in prijetna tudi brez tiste službe. Mogoče boste morali le še malce počakati na novo službo ali na novo priložnost. Vmes se vam lahko zgodi kaj drugega lepega.

Ampak, da bi vam lahko odgovorila na to vprašanje, je potrebno kakšno minuto dlje počakati na odgovor. Moram namreč odvrniti pogled z vaše morebitne službe in ga usmeriti v nekaj, kar planeti morda lepše opisujejo.

Zato vam že danes povem, da me nikar ne kličite, če vas zanima le, ali vas čaka črna prihodnost. Moj odgovor vam ne bo všeč, ker vam pritrdilno ali nikalno ne morem odgovoriti.

V kolikor pa bi radi nekaj spremenili pri sebi in iščete nasvet, kako to storiti ali sebe oz. nekoga drugega bolje razumeti, vam bom skoraj zagotovo lahko pomagala najti najboljši način, da to storite.

Brezplačnih svetovanj ne opravljam

​Množično prejemam e-pošto, kjer mi ljudje postavljajo različna vprašanja. Ne vem, ali ste med njimi. 

Kadarkoli prejmem takšno e-sporočilo, odgovorim tako, da vas usmerim na plačljivo svetovanje, zato kradete čas sebi in meni. ​

Razumeti morate, da se z astrologijo profesionalno ukvarjam. To pomeni, da moram vsak mesec zaslužiti za obsežne stroške in plačo.

Svojih dni preprosto ne morem namenjati brezplačnim svetovanjem. Pa tudi sicer je to najbolj naporen del mojega dela, zato jih niti ne želim opravljati v prostem času. 

V prostem času za vas pripravim mnogo drugih zadev, s katerimi si lahko sami pomagate do lepšega življenja. To počnem z največjim veseljem in se bom trudila tudi vnaprej, da boste na mojih spletnih straneh imeli vedno nekaj zanimivega in koristnega spoznati. ​

V kolikor potrebujete moj nasvet, vam bom z veseljem v pomoč na posvetu, kjer vnaprej dogovoriva in "zabetonirava" termin posveta.

​Odgovori, ki jih lahko poiščete sami​

Nekatere odgovore lahko s pomočjo horoskopov poiščete čisto sami. Vem, da morate za to vložiti nekaj svojega časa in energije, vendar vam bodo vedno pri roki. 

Kadar razmišljate o tem, da se vam godi krivica ali bi si želeli spremeniti okoliščine, v katerih ste se znašli, vam bo v veliko pomoč Rojstni horoskop. V njem boste namreč našli opis vaših bistvenih lastnosti. Tako zaželenih kot nezaželenih. 

Drugi koristen pripomoček, ki je lahko vsak dan v letu z vami, pa je Osebni dnevni horoskop. V njem boste našli opise posameznega dneva. Z njegovo pomočjo lahko pomembne stvari načrtujete v dneh, ko imate podporo z neba. V tistih bolj stresnih dneh, pa se jim poskušajte v največji možni meri izogniti.

Iz povedanega ste lahko razbrali, da obstaja kar nekaj načinov, da si z astrologijo pomagate sami. V kolikor pa želite in iščete nasvet ali mentorja, ki vam bo pomagal razumeti situacijo, dal nov pogled nase in ljudi okoli vas ter vas vodil skozi preobrazbo, sem pravi naslov za vas. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>