Praznovanje 8. rojstnega dne Šole astrologije Astro z astrologinjo Ireno Stopar

Utrinki s praznovanja 8. rojstnega dne Šole astrologije Astro

Iskreno in lepo se zahvaljujem vsem, ki ste si vzeli čas in prišli na praznovanje 8. rojstnega dne Šole astrologije Astro.

Presrečna sem, ker je praznovanje potekalo v sproščenem vzdušju. Tega brez vas ne bi bilo mogoče ustvariti.

Hvala, hvala, hvala. 🙂

Vsi udeleženci, brez izjeme pa ste čudoviti ljudje. Dobronamerni, pozitivni in optimistični tudi v teh težkih časih.

Naj fotografije govorijo namesto besed.

Zdravica astrologiji in njenemu večjemu ugledu

Predvsem sem bila vesela, ker ste s seboj prinesli dobro voljo. Zavedanje, da kriza človeka lahko prizadene. Celo večkrat in zelo močno. A  le od njega je odvisno, kaj bo naredil v tistem času.

Prav o tem smo se pogovarjali na predavanju, preden smo vzeli v roke kozarce šampanjca in nazdravili astrologiji. Astrologiji in vsem dobronamernim astrologom, strokovnjakom, ki si prizadevamo za njeno boljše poznavanje ter večji ugled.

Kriza v naravnem in rojstnem horoskopu

Govorili smo o tem, česa se lahko o krizi in možnostih za osebno rast naučimo iz naravnega horoskopa. Da kriza lahko prinese priložnosti za osebno in duhovno rast, ki jih brez nje ne bi imeli.

Da obstajajo nekateri pomembni pokazatelji v rojstnem horoskopu. Pokazatelji, ki govorijo o tem, da se bo človek večkrat znašel na robu, ko ne bo vedel, ali je še vredno vztrajati. Zato so nekateri ljudje nenehno v primežu sprememb, drugim pa se to zdi čudno.

Dvignite se kot Feniks

Astrološko predavanje ob praznovanju 8. rojstnega dne Šole astrologije Astro z astrologinjo Ireno Stopar

Astrološko predavanje

Da je izjemno pomembno zaokrožiti z energijo in se kot ptič Feniks prebuditi. Pustiti staro, preživelo za seboj in se podati na novo, svetlejšo pot. Presekati vzorec težav.

Kajti astrološko znamenje škorpijon, Pluton in 8. hiša so lahko znanilci pomladi. Pomladi in razcveta v vas v vsakem trenutku.

Vsake toliko časa je potrebno življenje očistiti negativnih vzorcev in težav.

Podobno kot skrbimo za svoje okolje, hišo ali stanovanje, v katerem bivamo. Čiščenje sicer za nekatere ni prijetno opravilo, vendar ga je potrebno opraviti, če želimo lepo živeti.

Pritoževanje ne pomaga

Spregovorili smo o tem, da se vsakdo slej kot prej znajde v krogu težav in nerazumevanja. V takšnih trenutkih se ne bi smeli pritoževati.

Praznovanje 8. rojstnega dne Šole astrologije Astro z astrologinjo Ireno Stopar

Praznovanje 8. rojstnega dne

Najbolje se je malce oddaljiti od težav. Resda je to večini ljudi težko storiti, vendar je nujno, če želite razplesti gordijski vozel.

Sprehod, počitek, gibanje, vsaj premik telesa lahko naredijo čudeže že v kratkem času.

Bila sem navdušena pozitivnega odnosa do sprememb prav vsakega od udeležencev. Videti je bilo, da stojite trdno z nogami na tleh.

Še bolj pomembno je nekaj drugega. Karkoli se vam bo že zgodilo, poiščite pot. Pot v lepšo prihodnost. Zdaj veste, da se splača!

Ne zamudite priložnosti!

Nekateri se dogodka niste mogli udeležiti, čeprav bi si želeli. Nič ne de.

Če vas zanima o tem, kdaj v škatlo in kdaj iz nje, kar je zlasti navdušilo večino udeležencev, se nam pridružite na delavnici, ki bo govorila o vsem, česar smo se dotaknili na predavanju in veliko več. Ukvarjali se bomo z vami in z vašimi načini, kako splezati iz težav.

Vljudno vabljeni!

Prijavite se na prejemanje e-novic še danes in prvi boste izvedeli še veliko več, kako sproti prepoznati in izkoristiti vplive z neba. Pa tudi o tem, kdaj bo organizirano naslednje srečanje. 

[Form id=”86″]

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>