Astrološka konfiguracija T-kvadrat

Na nebu T-kvadrat, na zemlji pa obup

Na nebu T-kvadrat, na zemlji pa obup

T-kvadrat je astrološka konfiguracija, ki deluje stresno.

Naporen je predvsem zato, ker se med planeti, ki sestavljajo T-kvadrat, prepletajo sami neharmonični aspekti. Neharmonični aspekti pa v vaše življenje prinašajo nezadovoljstvo. Govorim o kvadratih in opozicijah.

T-kvadrat Venere, Sonca, Jupitra, Saturna in Neptuna

Trenutno na nebu T-kvadrat sestavljajo Venera, Sonce, Jupiter, Saturn in Neptun. V soboto pa se mu pridruži za nekaj ur tudi Luna.

Vpliv je čutiti že nekaj dni, in bo na nebu močno deloval še nekaj dni, zato mu je vredno nameniti nekaj besed.

T-kvadrat prinaša napetosti, jezo, celo sovraštvo

V času, ko se na nebu pojavijo T-kvadrati, se povečujejo napetosti, saj so tako kvadrati kot opozicije naporni aspekti, ki v vaše življenje lahko prinašajo nesporazume.

Poleg njih se lahko pojavi jeza, ki lahko vodi celo v sovraštvo. Kako močno se vse skupaj odraža v vašem zasebnem ali poslovnem življenju, je, seveda, odvisno od vašega rojstnega horoskopa.

V kolikor imate v svojem rojstnem horoskopu podobno težke postavitve in to na sredini istih znamenj, boste vpliv močno čutili. V primeru, da imate »prijazen horoskop«, pa vas bo vpliv morda obšel.

Bodite pozorni, kaj se dogaja v vas

Moj namen ni, da bi vas zdaj strašila, da se bo zgodilo nekaj groznega. Daleč od tega. V tem času je dobro, da ste pozorni na svoje počutje, občutke, cilje in odnose.

Kadar se pojavi nezadovoljstvo ali žalost, nikar ne skočite na prvo žogo in nikar ne uničujte, za kar ste si morda že dolgo časa prizadevali. Pod vplivom T-kvadrata se namreč to rado zgodi.

Pokurite energijo

Veliko bolje je, da se zavedate vpliva planetov in se ustavite. Poskušajte se umakniti v samoto ali odvečno energijo pokurite s fizičnim delom.

Pospravljanje stanovanja, delo okoli hiše, sprehod ali rekreacija so odlični zdravitelji teh aspektov. S fizično aktivnostjo namreč pokurite odvečno energijo, ki se pod vplivom T-kvadrata nabira.

Bodite pozorni na…

V tem času se lahko pojavijo še dodatna vprašanja glede vašega življenja. O čem? Brez podrobnega vpogleda v vaš rojstni horoskop in prognostične tehnike je nemogoče reči natančno.

Lahko se zgodi, da se v vašem življenju pojavi kakšna blokada. Morda se vam bo zdelo, da ste vse natančno premislili. Da natančno veste, česa si želite in kako to uresničiti. Zdaj pa se pojavi ovira, ki je ne zmorete preskočiti ali razrešiti.

V kolikor boste ugotovili, da nič ne teče v pravo smer, se zahvalite za T-kvadrat. Njegova naloga je, da vas opozori na tisto, kar morate spremeniti pri sebi, pri vaših načrtih ali pričakovanjih.

Dobro premislite, kaj bi lahko storili bolje, kajti v napetostih in nezadovoljstvu se skriva rešitev zanje.

Ste rojeni pod srečno zvezdo?

Nimamo vsi planetov v rojstnem horoskopu postavljenih tako, da se jih dotakne tokratni T-kvadrat. Če spadate med srečneže, ki se mu boste izognili, je kljub vsemu dobro, da ste prebrali današnji prispevek.

Zdaj, upam, bolje razumete vpliv. Zato boste veliko shajali z nekom, ki ga tokratni vpliv z neba pošteno muči.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

>