Poteka prenova spletne strani

Spletno stran prenavljam

Do konca meseca avgusta 2015, najkasneje do prve polovice septembra, si želim prenoviti spletno stran www.astrolog.si. Tudi v času prenove bi morale delovati vse povezave. Lahko pa se zgodi, da jo tehnologija zagode.

Trenutno je v fazi prenove, zato vas prosim za potrpežljivost, če se zgodi, da bi se odzivala počasneje ali se za uro ali dve ne bi prikazala. Omejeno bo tudi prikazovanje slik in nekaterih funkcionalnosti strani.

Hkrati uvajam tudi nov, bolj prijazen sistem za pošiljanje novic. Ob prehodu vas bom morala prositi, da potrdite svojo prijavo na novice ponovno, ko boste prejeli e-sporočilo z moje strani.

Torej, poslala vam bom posebno sporočilo, v katerem ne bo nič drugega kot navodila za potrditev prijave. Samo sledite navodilom in kliknite na povezavo, ki jo bom poslala. V kolikor novic ne bi želeli več prejemati, sporočilo preprosto ignorirajte. Sicer pa se od novic lahko kadarkoli odjavite samo s klikom.

Verjamem, da vam bo vse, kar počnem za vas, še bolj všeč in boste lažje našli informacije, ki jih potrebujete za lepše življenje.

Hvala za razumevanje.

Irena

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:
>