Izkoristite moč mrkov z astrologinjo Ireno Stopar

Sončev mrk v septembru 2015

Sončev mrk vam prinaša izzive in priložnosti

Sončev Mrk se pojavi, ko se Sonce, Luna in Zemlja nahajajo na isti ravnini, pri čemer je Luna na sredini. V Evropi ga tokrat ne bomo mogli opazovati.

Astrološki vpliv tega Sončevega mrka boste najmočneje čutili v nedeljo, 13. septembra 2015. Najbolj občutljivi ljudje ga čutijo že nekaj dni prej in po njem.

Astrologi nekajkrat letno opozarjamo na vpliv mrkov, ki delujejo na življenje na zemlji. Pravzaprav ga vzpodbujajo, odkrivajo skrite vzorce v vas in vam ponujajo možnost preobraziti neželene lastnosti.

Poleg Sončevega mrka, nas 28. septembra letos čaka še Lunin mrk. 

Kdo bo čutil Sončev mrk na 20° Device?

​Tokrat se bo Sončev mrk zgodil na 20° astrološkega znamenja devica. Njegov splošen vpliv bo najmočnejši na področju dela in zdravja. Če vas "oplazi ali močno zadene", bodite pozorni pri vseh opravilih, da ne bi po nepotrebnem prihajalo do poškodb.

Najmočneje boste tokratni Sončev mrk čutili, če ste rojeni v devici. Še posebno bo na udaru zadnja dekada device, čutili pa ga bodo močneje tudi rojeni proti koncu druge dekade. 

Težave prinaša tudi ovnom, dvojčkom, strelcem, vodnarjem  in ribam. ​Veliko bolj naklonjen pa bo bikom, rakom, škorpijonom in kozorogom. Na leve in tehtnice bo imel minimalen vpliv. Ne pozabite pa, da se v kratkem obeta tudi Lunin mrk na osi oven - tehtnica. 

Pomembnejši tranzit planetov

V resnici je mrk, pa naj bo sončev ali lunin, le tranzit, ki traja oz. ima vpliv na vaše življenje le kratek čas. Večina ljudi ga čuti le nekaj dni. Kadar pa se zgodi na pomembnih točkah horoskopa, je njegov vpliv veliko močnejši in dolgotrajnejši.

Splošne smernice sem že dodala. Vendar naj dodam, da je o tem, kako močno ga boste čutili, pred odgovorom potrebno dobro pogledati v vaš horoskop. 

Predvsem si dobro razložite postavitev mrka v hišah. Povedale vam bodo katera življenjska področja bo pretreslo dogajanje. Ker je narava mrkov turbulentna, boste praviloma tu čutili pritiske in potrebo po spremembi.

Aspekti vaših planetov z mrki vam bodo dali dodatne informacije kaj se vam lahko dogaja v naslednjih 6 mesecih. Nekateri mrki delujejo na vas leto dni, redki celo do 5 let. Osvetljeno dogajanje je lahko zelo stresno, a ni nujno, da je takšno.

Možnost za hitro rast in razvoj

V praksi se je izkazalo, da lahko mrki prinašajo ogromno dobrega. Sama namreč vrsto mrkov uspešno izkoriščam za premik in za nove projekte. Priznam, da je večina zadev, ki jih začenjam pod vplivi sončevega ali luninega mrka, lahko zelo naporna in stresna. 

Mrki lahko aktivirajo vaše planete. Ali jih bodo in kako močno, je odvisno od tega, na kateri točki zodiaka se zgodijo. Vpliv teh planetov bo v ospredju približno pol leta. Zato se jih naučite dobro razložiti. Kajti le tako boste lahko razumeli kaj vam prinašajo in kako jih izkoristiti.

Včasih je potrebno le zdržati pritiske. V kolikor vam tokratni mrk aktivira tovrstne postavitve, se ne upirajte, ker vam bo dogajanje pobralo še več moči in energije.

Naredite, kar zmorete in premislite, ali lahko zamenjate načrte, povezane s težkimi opisi. Morda morate nekaj drugega zaključiti, urediti ali dogovoriti, preden se boste lahko premaknili dalje proti svojim uresničenim željam.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vpliv mrkov na vaše življenje

Mrki se zgodijo vsaj štirikrat letno, torej precej pogosto. Lahko povzročajo stresno življenje ali priložnosti za rast in razvoj.

Da bi jih lahko bolje razumeli, sem za vas pripravila spletni tečaj Lunacije in Mrki, na katerem boste podrobno spoznali sončev in lunin mrk ter njun vpliv na vaše življenje.

>