Sonce v raku - nežni, čustveni, občutljivi in ranljivi.

Sonce v raku – ustvarite bližino

Sonce v raku – ustvarite bližino 

Sonce v raku svojim pripadnikom prinaša veliko lepega. V primeru, da jim drugi planeti ponagajajo, pa veliko bolečine. Njihovo veliko breme je namreč neznanska občutljivost. Tako za vse lepo, kot za tisto, čemur bi se najraje izognili.

Laično tem ljudem pravimo, da so "raki". Zanje velja, da so izjemno dobri in prizadevni vzgojitelji in skrbniki. Imajo prav poseben talent, ki jim omogoča, da začutijo potrebe drugih. Njihova blaga narava pa jim pomaga, da so drugim v podporo in pomoč.

Sonce v raku potrebuje bližino svojih dragih

V zodiaku ne boste našli bolj predane in zveste osebe od raka. Zlasti, ko gre za dobrobit ljudi, živali ali rastlin, ki jih imajo radi, bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da poskrbijo zanje. Pripravljeni so se žrtvovati v dobro drugih, vendar le za tiste, ki jih čutijo kot vredne njihove žrtve.

Zelo radi se vračajo v otroštvo in v spomine iz svojih najzgodnejših dni. Imajo izjemen spomin. Včasih jih sicer lahko tudi vara, saj si dogodke iz preteklosti zapomnijo tako, kot so se počutili v času, ko se je nekaj zgodilo. Zato niso vedno povsem nevtralni sodnik ali pripovedovalec. 

Navezani so na družinske člane, še zlasti na svojo mamo ali skrbnika. Še v zrelih letih se radi vračajo domov k svojim staršem. Pripravljeni so narediti vse, kar je v njihovi moči, da družino zadržijo skupaj.

Skrbno pa pazijo, koga spuščajo v svoj zasebni svet in komu se čustveno odprejo. Zavedajo se svoje čustvene občutljivosti. Žal pa včasih pozabijo, da izrečene besede ali storjena dejanja niso nujno povezana z njimi in bi se morali naučiti stvari jemati bolj neobremenjeno oz. neosebno. 

Sonce v raku in ljubezen

Ljudje s Soncem v raku, so zelo nežni, čustveni, občutljivi in ranljivi. Ljubezen in partnerstvo jemljejo zelo resno. Ko se zaljubijo, se zaljubijo močno in znajo ostati zvesti svojemu izbrancu oz. izbranki.

Radi pokažejo svoja čustva. Pravzaprav to morajo storiti. Za svojo ljubljeno osebo so pripravljeni narediti vse, kar je v njihovi moči. Vsaj toliko časa, dokler čutijo pripadnost s strani partnerja.

Ni nujno, da bodo svojo ljubezen izpovedali z besedami. Morda bodo ljubljeni osebi kaj prebrali. Še posebno močan znak, da so se zaljubili, pa predstavlja hranjenje. Če vam oseba rak nekaj dobrega pripravi za pod zob, vas ima vsaj rada, a morda se je celo zaljubila. 

Lahko se jim zgodi, da se zapletejo z nekom, ki čustva zanemarja ali jih težko pokaže oz. izpove. V takšnem odnosu lahko hitro postanejo neznansko nesrečni. To pa vodi do muhavega razpoloženja, sitnobe in nenehnega pritoževanja.

Sonce v raku v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko se je vredno prepustiti čustvom. V času, ko se Sonce v prognostičnih tehnikah nahaja v raku, je čas, da se bolj posvetite svojim dragim in uživate v čustvih, ki vam jih vračajo.

Vaše Sonce in njegove želje ter cilji

Vsak od nas ima Sonce postavljeno v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje se boste odločali pri različnih življenjskih situacijah in glede različnih zadev. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh.

Opisano je v vašem Rojstnem horoskopu, ki je lahko vaš že v le nekaj dneh.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

>