PRAVNO OBVESTILO

Lastnik domene www.astrolog.si je podjetje STOPAR-IT, d.o.o., ki si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na teh spletnih straneh.

Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene, razen v primeru pisnega dovoljenja STOPAR-IT, d.o.o..

Informacije na naših spletnih straneh so pripravljene z veliko mero skrbnosti. Naše podjetje ne prevzema odgovornosti uporabe kateregakoli dela vsebine za različne namene. Uporaba vsebine, ki je objavljena na naših spletnih straneh, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Snemanje programov in podatkov z naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. STOPAR-IT, d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Spletne strani STOPAR-IT, d.o.o. lahko vsebujejo tudi povezave na spletne strani drugih podjetij z namenom, da vam omogočimo dostop do dodatnih virov informacij. STOPAR-IT, d.o.o. ne odgovarja za vsebino na povezanih spletnih straneh drugih podjetij, in v kolikor bo ugotovljeno, da je tovrstna vsebina zavajajoča, bomo te povezave prekinili, takoj ko bo tehnično mogoče.

SPLOŠNA OPOZORILA

Stran je namenjena astrologom in ljubiteljem astrologije, zato vsebuje veliko strokovnih izrazov, ki niso vedno prevedeni v slovenski jezik. Za nekatere izraze slovenski izrazi ne obstajajo. Naš izziv je, da jih ustvarimo.

Morda se ne boste strinjali z vsemi navedenimi primeri. Odprti smo za vaše predloge, kako jih izboljšati ali spremeniti. Seveda bomo to storili le, če se bomo z njimi strinjali. Vse predloge nam lahko pošljete preko elektronskega naslova, ki ga najdete med kontaktnimi podatki.

Zelo pomembno je, da razumete, da v okviru izobraževalne in svetovalne dejavnosti pri odgovorih koristimo znanje in izkušnje, ne pa »magičnih trikov« ali prevar. Kadar odgovarjamo na vaša vprašanja, odgovor podamo vedno takšen, kot je. Nikakor nismo tu, da bi vas zavajali ali vam odgovorili z besedami, ki jih želite slišati. Prosimo vas, da dobro premislite, ali resnično želite poznati odgovore.

V največji možni meri upoštevamo moralna in etična načela, pri čemer je bistveno, da nikoli ne odgovarjamo na vprašanja, pri katerih ocenimo, da bi odgovori lahko stranki škodovali. Zato se lahko zgodi, da ne moremo v celoti ali neposredno odgovoriti na nekatera kočljiva vprašanja.

Odgovori na vaša vprašanja in prebiranje besedil na naših spletnih straneh vam lahko spremenijo življenje, za kar ne moremo prevzeti odgovornosti. Za odločitve, ki jih na podlagi naših odgovorov sprejmete, ne moremo odgovarjati. Prosimo vas, da dobro premislite in sprejmete le tiste odločitve, za katere ste pripravljeni nositi odgovornost.

Za morebitne dodatne informacije in opozorila nam pišite preko kontaktnega obrazca. Odgovorili vam bomo v roku 1-3 delovnih dni na vaš e-naslov.

[Form id=”17″]

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:
>