Kaj prinaša polna luna v juliju 2017

Polna luna v juliju 2017 – napetost in nemir

Zlobna polna luna v juliju 2017

Tokratna polna luna oz. njen vpliv bo precej bolj naporen od mnogih drugih, zato sem vam pripravila nekaj kratkih opozoril še preden se zgodi.

Pred nami je naporen vikend, ki bo močno pod vplivom skorajšnje polne lune. Verjemite mi, da naslova nisem izbrala naključno ali zato, da bi vas strašila.

Kdaj se zgodi polna luna?

Polna luna se zgodi, ko se Sonce in Luna nahajata v aspektu opozicije, torej natančno nasproti drug drugega. Gre za močno neugodno postavitev, v kateri si lahko predstavljate, da Sonce vleče v eno smer, Luno pa povsem v drugo.

Tokratna polna luna se bo zgodila v nedeljo, 9. julija. Sonce bo postavljeno na 17° raka, Luna pa na 17° kozoroga.

Osnovni vpliv polne lune

Polno luno ljudje močno in običajno zelo neugodno občutijo, ker človeka neka nevidna sila vleče na dva ali več različnih koncev. Pogosto se pojavljajo nemir, nespečnost in močna čustvena občutljivost.

Vse te notranje napetosti vodijo do nesoglasij, prepirov in razočaranj nad seboj ali/in nad drugimi ljudmi. Posledično vas izčrpajo tako na čustvenem, psihičnem in fizičnem nivoju.

Zakaj zlobna polna luna?

Polna luna v juliju 2017 bo še bolj naporna kot običajno zato, ker se v bližini Sonca (v konjunkciji) nahaja Mars, v bližini Lune (v konjunkciji) pa Pluton.

Tako Mars kot Pluton veljata v astrologiji za malefika, torej tista planeta, ki v naš svet prinašata napetosti in prepire. V bistvu oba med drugim vladata vojni in uničevanju.

Zdaj, ko se nahajata v opoziciji drug z drugim, sta še veliko bolj uničujoča kot takrat, ko nista povezana ali med seboj sestavita ugodne aspekte. Na delu so močne strasti in obsedenost s tistim, kar v horoskopu predstavljata.

V konjunkciji z obema svetiloma (Soncem in Luno) pa dobesedno posrkata energijo obeh svetil in preko svoje postavitve poskušata v naš svet vnesti več teme.

Polna luna in popolna blokada Marsa​ - energije

Ob tem se Mars nahaja v znamenju svojega dna in v skoraj eksaktni inkonjunkciji s Saturnom, še enim od malefikov.

Njegova energija je popolnoma blokirana in težko je pričakovati kaj resnično dobrega z njegove strani. Zdaj išče načine, kako bi dosegel, kar si želi, in se ne ozira na žrtve, ki jih pušča za seboj.

Sonce, Luna, Mars in Pluton ob tem kvadrirajo Jupitra. 

Njihov vpliv še dodatno zmanjšuje dobro voljo, optimizem in vero v dobro v ljudeh.

Pod tem vplivom se lahko pojavijo prevelika pričakovanja, ki se rada izjalovijo. Ljudje pa zatem pokajo od jeze in razočaranj. 

Dobra novica iz horoskopa polne lune

Dobra novica je, da sta v tem horoskopu polne lune Venera in Merkur v sekstilu, ki prinaša priložnosti za razvoj nekaj dodatnega, še kako potrebnega optimizma.

Najmočneje bosta delovala na področju komunikacije in odločitev, povezanih prav z vami osebno.

Če razmišljate, da bi radi nekaj spremenili pri sebi ali dosegli nekaj, česar še niste, se boste zdaj lahko poglobili vase.

Vsi tisti negativni vplivi, ki se kažejo pod vplivom polne lune, in so opisani zgoraj, so lahko vaši vodniki, kje vas še nekaj boli in s čim bi se bilo vredno ukvarjati. Na teh področjih poiščite boljše rešitve in naredite nekaj dobrega zase.

Polna luna in vpliv na vas

Ne želim vam reči, da se bo vsem ljudem ves čas polne lune dogajalo samo nekaj slabega. Daleč od tega, saj ne verjamem v črno-bele zgodbe. Vpliv Merkurja in Venere zagotovo ponuja dobre rešitve za prihodnost.

Vem pa, da bo v času polne lune, torej v nedeljo, in že kak dan ali dva pred in za njo, zelo občutljivo obdobje, ko bo njen vpliv čutilo veliko več ljudi kot običajno čuti vpliv polne lune.

Če ste zelo občutljivi na vpliv polne lune, je pričakovati, da se vas bo polotil nemir in bi najraje skočili iz svoje kože.

Če pa niste, in tudi tega močnega vpliva ne boste čutili, boste verjetno opazili ali srečali nekoga, ki bo imel težave pod njenim vplivom.

Namen tega članka je, da ozavestite delovanje polne lune v tem času. Morda lahko s svojimi reakcijami ter dobronamernostjo pomagate nekomu do več miru in hitrejšega olajšanja.

Lunin in Sončev mrk v avgustu ​

V avgustu, torej naslednji mesec, se hitro približuje čas dveh mrkov. Lunin mrk in Sončev mrk bosta s svojim vplivom pokazala na nujne spremembe v vaši osebnosti. Na njun vpliv bom opozorila v enem od naslednjih prispevkov.

Kaj lahko storite že danes sami?

Še preden se mrka zgodita, se lahko nanju pripravite in tako ublažite njun negativen vpliv.

Trenutno imate še ravno dovolj časa, da pripravite dober načrt, kako boste izkoristili vse dobro, ki ga lahko prineseta v vaše življenje.

Veliko več o polni luni, o prazni luni in o mrkih lahko spoznate v moji knjigi Skrivnostni svet Luninih men in mrkov.

V tečaju z istim imenom pa vas bom korak za korakom vodila do razumevanja, kaj pomenijo polna luna, prazna luna in mrki.

Dodala sem mnoga navodila in primere, kaj se pod njihovimi vplivi dogaja. Spoznali boste tudi, kako ravnati, da boste njihov vpliv lahko izkoristili za lepše življenje.

Vabim vas, da se nam pridružite na tečaju in začnete neugodne vplive preobražati v ugodne.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vpliv mrkov na vaše življenje

Mrki se zgodijo vsaj štirikrat letno, torej precej pogosto. Lahko povzročajo stresno življenje ali priložnosti za rast in razvoj.

Da bi jih lahko bolje razumeli, sem za vas pripravila spletni tečaj Lunacije in Mrki, na katerem boste podrobno spoznali sončev in lunin mrk ter njun vpliv na vaše življenje.

>