Letni horoskop 2018 za vsa astrološka znamenja

Poletni horoskop 2016

Poletni horoskop 2016 

Poletni horoskop 2016 je splošni horoskop. Napisan je na osnovi vplivov, ki veljajo za veliko ljudi. Nekateri vplivi (ugodni in neugodni) se bodo močno izrazili v vašem življenju. Drugi bodo skoraj neopazni.

To se zgodi, ker sta za vas veliko pomembnejša vaš osebni rojstni horoskop in osebni dnevni horoskop. Oba sta napisana na osnovi vaših natančnih rojstnih podatkov, zato vam lahko ponudita natančne informacije o vplivih planetov in zvezd, ki so pomembni samo za vas. Z njuno pomočjo boste veliko lažje sprejemali odločitve. 

Poletni horoskop 2016 naj vas vodi predvsem do boljšega razumevanja kaj se godi na splošno na nebu, vam in ljudem okoli vas.

Oven 21. 03. – 20. 04.

Dokler bo skozi vaše znamenje prehajal Uran, boste postavljeni pred izzivom, kako brzdati svojo silno energijo. Zlasti se s tovrstnimi izzivi ukvarjate, če ste rojeni v zadnji tretjini znamenja. Tudi poletje vam bom ponudilo nekaj priložnosti, da se zaveste, da z glavo skozi zid ni prav pametno riniti. Bolje se boste počutili.

Več lepega se vam obeta avgusta kot julija, vendar ne pozabite, da vsak mesec prinaša nihanja tako dobrega kot nekaj grenčine. V juliju bodite pozorni predvsem na potrebe družine in družinskih članov. Če se vam bodo zdeli tuji kot vesoljci, se ob tem malo nasmejte. So pač drugačni od vas in zdaj imajo morda »boljše dneve« pred seboj.

Za ljubezen in zabavo vam bodo zvezde bolj naklonjene od druge polovice julija do prve polovice avgusta. Še malo, pa se lahko pojavijo metuljčki, zvezdice ali pa preprosto občutek, da vas je obiskala gospa sreča. Ugoden čas pa je tudi za počitnice. Najmanj, kar si lahko obetate, je, da se boste lahko ukvarjali z zadevami, ki jih imate radi. Izkoristite dobre dneve!

Bik 21.04. – 20.05.

Letos imate veliko sreče v življenju. Verjetno vam jo marsikdo zavida, saj se vse, kar počnete z dobrimi nameni, lahko preobrazi v še več sreče in zadovoljstva. Ker se dobro počutite, se dobro počutijo tudi drugi v vaši bližini. Vsekakor bi bilo dobro izkoristiti ugodne vplive zvezd in utrditi svoj položaj v družbi.

Obeta se vam prijetno druženje in polno klepetov z ljudmi, ki jih imate radi. Če si boste vzeli nekaj časa za tiste, ki vam prekrižajo pot, lahko nekomu pošteno pomagate pri njegovih odločitvah. Obdarjeni s pozitivno energijo, pa kljub temu še vedno oboroženi z realnimi pogledi na svet in situacijo, lahko nekomu odlično svetujete.

Dogajanje, ki vpliva tudi na vaše počutje, bo vplivalo tudi na vaše ljubezensko življenje. Zlasti v avgustu boste imeli veliko sreče v ljubezni, zato samski nikar ne samevajte za domačim ognjiščem. Počitnice bodo lepše v drugi polovici avgusta, a boste uživali tudi v preostanku poletja. Pomembno je, da si jih privoščite ali vsaj počnete nekaj, kar vas zabava.

Dvojčka 21.05. – 21. 06.

Še vedno imate veliko energije, vendar ne več toliko kot junija, ko ste bili glavna zvezda zodiaka. Nič ne de. Malce bolj umirjena energija vam bo pomagala, da se premaknete tudi na finančnem področju. Glavnino dogajanja sicer tu lahko pričakujete od jeseni dalje, vendar se zdaj lahko pojavijo plodne ideje, kako si boste opomogli s financami.

Lahko se vam bo zazdelo, da se v začetku julija ne boste najbolje počutili. Če vas obidejo dvomi ali vam začne zmanjkovati energije, kar dvignite glavo, kajti v zadnjem tednu julija in večino avgusta se boste počutili veliko bolje. Zavedajte se svoje iskrivosti in pozitivne energije, ki jo znate širiti s svojim zanimivim pripovedovanjem, pa bo vse v redu.

Tudi ljubezen, zabava in počitnice vas veselo pričakujejo. Najboljši čas zanje boste ujeli v drugi polovici julija in v prvi polovici avgusta. Vsekakor samski pojdite med ljudi, ker se vam lahko nasmehne sreča v obliki romance, ki lahko traja, če se boste malce potrudili. Vsekakor pa vam zabava in spoznavanje nečesa novega ne uide.

Rak 22.06. – 21.07.

Vam moram najprej čestitati ob vaše rojstnem dnevu, ki je že za vami, se odvija danes ali pa v bližnji prihodnosti. Vse najboljše! Poletje vam prinaša veliko lepega, zlasti tistega, kar imate tako zelo radi. Zdaj je za vas ugoden čas, da se bolje zavedate sebe in svojih sposobnosti. Čim bolj nečustveno poglejte nanje, pa boste odkrili čudež v sebi.

Zelo pomembno je, da se začnete zavedati, da ste za naš svet neprecenljivi. Začnite se ceniti takšni kot ste in pozabite na morebitne nesmiselne kritike okolice. Drugi nikoli niso zadovoljni z vsem, zato je pomembno, da se vidite v novi luči. Da bo priložnost še bolj vabljiva, vam lahko povem, da s povečano samozavestjo pride tudi dodaten kupček denarja.

Za ljubezen bo za vas ugodnejša prva polovica julija in nato druga polovica avgusta. V tem času si samski lahko obetate nov romantičen odnos. Vsekakor bodo iskrice letele na vse strani. Bolj, kot boste izžarevali sebe, lažje boste k sebi pritegnili tisto pravo osebo. Zdaj se vam splača ukvarjati s seboj, saj boste lažje izbrali tudi drugo polovico. Takšno, s katero boste srečni!

Lev 22. 07. – 22. 08.

Mesec julij, zlasti prva polovica, vam ni pretirano naklonjen. Predvsem zato, ker se znate vračati v pretekle izkušnje, ki bi jih morali izpustiti iz rok, pa se še vedno nekje v vas porajajo in vam kradejo miren spanec. Ta čas vam priporočam, da se ne naprezate preveč. Vse boste lahko nadoknadili in začeli uživati v svojem zmagoslavju.

K sreči bo tu hitro druga polovica julija in avgust, ko se lahko pripravite na bolj srečne dneve in polno zabave. Pokažite se v vsej svoji veličini in poskrbite, da se boste dobro počutili. Ko boste vi sijali, bo sijalo vse okoli vas. Ljudje bodo kar iskali izgovore, da se vam večkrat približajo in uživajo v vaši velikodušnosti in sposobnosti spremeniti izzive v priložnosti.

Zvezde vam pripravljajo tudi lepa presenečenja na ljubezenskem področju. V kolikor ste še samski, se pripravite na novo poznanstvo, ki vam bo lahko povsem spremenilo življenje. Naj se zdite še tako avanturistične narave, globoko v sebi veste in hrepenite le po eni osebi. Tisti posebni, za katero bi dali svoje življenje. Odprite se priložnosti!

Devica 23.08. – 22. 09.

Marsikdo v zodiaku vam zdaj zavida, čeprav se mogoče niti ne zavedate koliko sreče imate. Prav lahko se vam dozdeva, da ste si ponovno naložili preveč dela in od vsega tega silnega razmetavanja časa in energije ni nobene koristi. Naj vam prišepnem. Še malo počakajte, pa se bodo pojavili sadovi vašega truda. Dobro prihaja!

Lahko se pojavijo ljudje, ki vas bodo obtožili, da ste sitni in zlahka se pojavi nezadovoljstvo. Vedite, da je edino zdravilo »odklop«. Ja, tudi vi si ga lahko privoščijo. Vse vas bo počakalo. Ugoden čas zanj je v prvo polovici julija in večino avgusta. Zato kar izberite svoj sanjski kraj in se odpravite na potep, počitnice ali obisk nekoga, ki ga že dolgo želite obiskati.

Srečo v ljubezni boste najlažje našli v prvi polovici julija ter v drugi polovici avgusta. Če ste samski, si privoščite odklop in zabavo, saj vas nekdo željno pričakuje. Vsekakor se zavedajte, da ste si odklop in vse lepo zaslužili, zato pozabite na delo, obveznosti, umazano perilo ali razmetano hišo. Vzemite si čas zase in uživajte medtem ko si polnite baterije.

Tehtnica 23.09. – 22. 10.

Tehtnicam zvezde prinašajo toliko izzivov, da pod obiljem vseh tegobic in težav težko vidijo priložnosti in se prebijejo tja, kamor bi morale. Lahko se vam zdi sicer, da se je vse breme tega sveta zgrnilo na vas, vendar nikar ne obupajte. Noč pred zoro je najtemnejša in počasi tudi za vas prihaja čas, ko boste poplačani za vse, kar vam je bilo vzeto.

Vaš poletni izziv bo sicer uskladiti poslovno in zasebno življenje. Rešitev je preprosta. Službenih nadlog ne nosite domov, pa boste veliko bolj srečni. Bolj, kot si boste prisluhnili in si vzeli čas zase, bolj se bodo vse nezaželene zadeve razrešile v vašo korist. Zavedajte se, da si tudi vi zaslužite oddih, pa četudi boste za sanjske počitnice morali zategniti pas.

Še v ljubezni boste imeli srečo, če se boste lahko sprostili in prepustili dobremu z neba. Zlasti v drugi polovici julija in v večini avgusta vas spremlja sreča v ljubezni. Druge osebe pa nihče ne more očarati kakor prav vi. Le poglejte vase, spoznate se dobro in k sebi spustite nekoga, ki vas bo dobro dopolnjeval.

Škorpijon 23.10. – 21.11.

Za vas je poletje kot naročeno. Prišli boste na svoj račun in uživali v obilju vode. Ja, okolje ob vodi je za vas zelo pomembno, da se znotraj prečistite in v sebi najdete najboljše, kar živi v vas. Poletje vam bo vsekakor naklonjeno na mnogih področjih, tako od dobrega počutja, do romantike, pa tudi do možnosti, da ustvarjate trdne vezi.

Bodite odprti za potrebe družinskih članov. Nekdo vas še zlasti potrebuje, da mu pomagate najti pravo smer v življenju. Če še imate starše, jih večkrat obiščite. Pri tem pa se vračajte samo v tiste spomine, ki vas razveselijo in prinašajo veliko topline. Bolj, kot boste srečni in zadovoljni, lažje boste to delili tudi z drugimi.

Bolj, kot boste blagi in odprti za čustva, bolj, kot se boste lahko odkrito pogovarjali o njih, lažje boste v svoj svet pritegnili nekoga, ki vas bo čisto prevzel. Seveda govorim o ljubezni in sreči v dvoje, ki vas čaka pred vrati. Zlasti v prvi polovici julija in skozi glavnino avgusta se večkrat spomnite mojih besed in pojdite na lov za vašim zakladom.

Strelec 22.11. – 20.12.

Rojeni v sredini strelca imate še vedno občutek, da se pred vas postavljajo omejitve in se soočate z razočaranji. Zdi se vam, da nič, kar storite, ni cenjeno in najraje bi zbežali v drug svet. Brez skrbi! Zdajšnji čas je le odsev tistega, kar se drugim dogaja veliko bolj pogosto. Posvetite se sebi, spoznajte se v dno duše, pa boste srečni.

Že od konca julija, pa skozi glavnino avgusta, boste imeli več energije in svet se bo zazdel ponovno poln priložnosti. Malce vztrajnosti dodajte, pa jih boste lahko izkoristili. Uporabite še svoj naravni šarm. Samo nikar ne dovolite strahovom, da vas držijo na mestu. Premislite, naredite dober načrt in se nato podajte v nove pustolovščine. Sprostite se.

V ljubezni si lahko obetate najlepši čas v drugi polovici julija in v prvem tednu avgusta. Uživajte v raziskovanju sveta in se pokažite v najboljši luči. Zvezde vam bodo pomagale, da osvojite srce nekoga zelo zanimivega in z njim srečno zaživite. Če pa iščete le bežno poletno avanturo, se odpravite na počitnice in jih užijte na polno.

Kozorog 21.12. – 19.01.

Tudi vi si v poletnem času lahko oddahnete in začutite brbotanje življenja. Ne sodite kritično drugih, pač pa se jim pridružite pri zabavi in delite svoje veselje z njimi. Zelo blagodejno bo za vas in za vaše načrte, ki jih želite uresničiti še preden bo letošnje leto vzelo slovo. Življenje je prekratko, da bi ostali vpeti le v obveznosti. Uživajte!

V juliju se pripravite na zahteve družinskih članov, ki se vam bodo zdele nepredstavljive. Prisluhnite jim in se vprašajte ali v njihovih željah le ni zrno resnice in zahteve v bistvu predstavljajo le priložnosti, da se skupaj sprostite. Bolj, kot boste optimistični in sproščeni, raje vas bodo imeli in lažje vam bodo prisluhnili. Zgodi se lahko čudež.

V kolikor iščete svojo veliko ljubezen, se pripravite nanjo v drugi polovici avgusta. Zlasti, če ste samski, tega časa ne smete preživeti v službi. Vzemite si čas zase in si dovolite pokazati vse dobro v vas. Dobro se boste počutili in v drugih zasejali dvom, ali vas resnično poznajo. Pokažite svoja čustva in se prepustite uživanju v dvoje!

Vodnar 20.01. – 18.02.

Poletni meseci so za vas lahko malce bolj naporni kot si želite, a nič ne de. Zdajšnji čas vas uči ravnotežja med lastnimi interesi in interesi drugih ljudi. Zlasti partner se zna pokazati kot zahteven. V bistvu pa vam želi pokazati novo pot do srečnejšega partnerstva, zato se nikar ne upirajte. Po naravi radi uživate in zdaj imate priložnost za lepo poletje.

Priporočam vam, da se v drugi polovici ne odločate glede pomembnih zadev v vašem življenju. Lahko se namreč pojavi priložnost, ki se bo zdela dobra, v resnici pa ni tisto, kar se zdi. Malo počakajte. Jesen lahko prinese neka druga spoznanja. Boljša za vas, seveda. Počakajte tudi s selitvijo ali odločanjem, kje boste živeli.

Poletni čas ni najboljši za ljubezen, v partnerski odnos pa rad prinaša neznanke. Malce več ukvarjanja z obojim se lahko zgodi v drugi polovici julija in v začetku avgusta. Za vas bo veliko lepši čas jeseni, zato zdaj ni dobro sprejemati dolgoročnih odločitev ali se podajati za iskanjem resne zveze. Vsekakor pa boste imeli srečo, le malce počakajte.

Ribi 19.02. – 20.03.

Poletni čas je za vas čudovit čas, ko se lahko pojavi veliko lepega. V bistvu imate veliko sreče in zvezde se vam pri vsem dogajanju le še prijazno nasmihajo. Rojeni v sredini rib, občutite nekaj več omejitev. Naj vas to ne spravi v slabo voljo. Tu so zato, ker se morate naučiti sprejeti odgovornost za svoja ravnanja. Vse bo dobro.

Čas je ugoden, da se v poletnem času sprostite in uživate v mnogih zadevah, za katere skozi leto praviloma zmanjkuje časa ali volje. Lahko se pojavi utrujenost ali zaspanost. Najlažje ju boste premagali, če si boste privoščili počitnice. Najbolje nekje ob vodi. Pojdite na morje ali ob jezero vsaj za nekaj dni, še bolj za teden, dva ali kar ves mesec.

Najlepše možnosti za lepo ljubezensko zgodbo boste imeli v juliju. Pred vami je lepa ljubezenska zgodba in nekdo, ki bo popolnoma osvojil vaše srce in dušo. Prepustite se sanjarjenju v dvoje in toplim objemom pod zvezdami. Malce manj sreče boste imeli v avgustu, zato si privoščite oddih in sprostitev v juliju. Tam pa se odprite nežnosti in uživajte v sreči v dvoje.

Naj vas vodi Osebni dnevni horoskop

Poleg splošnih vplivov, o katerih govori poletni horoskop 2016, vas lahko skozi vsak dan v letu varno vodi Osebni dnevni horoskop. Sestavljen je na osnovi vaših natančnih rojstnih podatkov, zato boste v njem našli opise dneva, ki veljajo le za vas.

Za vsak dan v letu boste našli opis, kaj je ugodno storiti v določenem dnevu in čemu se raje izognite, če želite najti ljubezen, službo, zaslužiti več, razčistiti v odnosu in mnogo drugega.

Podarite si letni izvod in z njegovo pomočjo učinkovito načrtujte svoje aktivnosti v dneh, ko so vplivi z neba za vas najbolj ugodni. Postali boste bolj srečni in bolj uspešni. Podarite ga lahko tudi komu, ki mu želite dobro.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>