astrološki tečaji

Dobre novice in novosti 2016

Dobre novice glede novosti v letu 2016 v Šoli astrologije Astro

Za vas imam danes nekaj dobrih novičk, ki sem jih obljubila, da jih prinese sveti Valentin. Naj vam jih kar na kratko osvetlim. 

VPIS V TEČAJ OSNOVE ASTROLOGIJE V LJUBLJANI

Sporočam vam, da sem na željo mnogih bralcev novičk razpisala izredni pomladni termin za tečaj Osnove astrologije v klasični učilnici v Ljubljani, v katerem se boste naučili razumeti naravne zakonitosti. Nato pa jih uporabili za lepše življenje.

Vpis v pomladno skupino poteka, tečaj pa se začne v soboto, 12. 3. 2016 ob 10h v Ljubljani. Vse podrobnosti boste našli na povezavi tukaj.

Vpis je, seveda, možen tudi v tečaj v spletni učilnici, kjer se lahko odločite za samostojen študij ali študij z mentorstvom.

VPIS V TEČAJ RAZLAGA HOROSKOPA II V LJUBLJANI

Jesenska skupina nadaljuje s študijem in začenja pridobivati znanje tečaja Razlaga horoskopa II v klasični učilnici v Ljubljani.

V tečaju se naučite natančnih pravil, s pomočjo katerih boste znali razložiti različne življenjske situacije in dogajanje (denar, ljubezen, dogajanje v partnerstvu, …). Informacije vam bodo v pomoč pri odločitvah, kako ravnati, da boste izkoristili čim več priložnosti v svojem življenju in ostali pri tistih, ki vam koristijo.

Vpis poteka, tečaj pa se začne v soboto, 5. 3. 2016 ob 10h v Ljubljani. Vse podrobnosti boste našli na povezavi tukaj.

Vpis je, seveda, možen tudi v tečaj v spletni učilnici, kjer se lahko odločite za samostojen študij ali študij z mentorstvom.

NEPOGREŠLJIVE KNJIGE S PODROČJA ASTROLOGIJE

Uspelo mi je posodobiti spletno stran. V zavihku KNJIGE sem dodala še nekaj povezav, na katerih lahko naročite knjige, ki jih sama prištevam med »moram imeti«.

Govorim o Efemeridah in Tabelah hiš. Obe knjigi potrebujete za izračun horoskopa, če nimate astrološkega programa.

Efemeride pa so vam lahko v veliko pomoč pri načrtovanju prihodnosti, če ne uporabljate Osebnega dnevnega horoskopa. Dnevno dogajanje namreč lahko spremljate z njihovo pomočjo.

V KRATKEM BO NA VOLJO VEČ INFORMACIJ GLEDE

ASTROLOŠKI PROGRAM

Vse več vas sprašuje glede nasveta o nakupu astrološkega programa. Intenzivno pripravljam spremembe in posodobitve. Spremljajte novičke, ker se trudim, da prenovim ta del strani še pred koncem meseca ali v marcu.

KAKO ŠE BOLJE IZKORISTITI ROJSTNI HOROSKOP

Veliko vas čaka na tečaj, v katerem vam bom pokazala, kako še bolje izkoristiti informacije iz rojstnega horoskopa. Prositi vas moram še za malo strpnosti, saj me obveznosti nenehno prehitevajo. Vsekakor vam lahko danes povem, da je tečaj skoraj končan. Še nekaj testiranja potrebuje, pa vam bo na voljo.

Za lastnike Rojstnega horoskopa, ki ste tudi naročniki mojih e-novičk pripravljam posebno presenečenje. Vem, da vas bo navdušilo, zato ostanite z menoj in spremljajte novičke. Tečaj se trudim javno objaviti vpis še v februarju. Če se zgodi kaj nepredvidenega pa v prvi polovici marca. 

NOVOSTI V LETU 2016

Leto 2016 se je zame začelo zelo delovno. Načrte sprememb, ki sem jih pripravila v lanskem letu, počasi že uresničujem.

Tisti, ki me bolje poznate, veste, da delam na štirih zelo zanimivih projektih. Poučujem astrologijo, svetujem in pomagam ljudem najti rešitve za lepše življenje, pišem članke in knjige ter raziskujem načine za bolj uspešno poslovanje podjetij.  

Moje delo je časovno "požrešno" in zahteva koncentracijo. Zato nekateri projekti tečejo bolj počasi kot bi si želela, vendar delam kolikor je v moji moči, da bi vas lahko letos vsak ali skoraj vsak mesec razveselila s kakšno posodobitvijo in novostjo.

Več o tem, kaj še počnem si lahko preberete tudi na moji spletni strani www.nasvet.si.

Zahvaljujem se vam, ker sodelujete s komentarji na moji spletni strani ali na Facebook strani ter mi sporočate, katere informacije bi vam lahko koristile.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>