navdušujoča zgodba

Navdušujoča zgodba iz resničnega življenja

Navdušujoča zgodba iz resničnega življenja

Počutim se priviligirana, ker lahko nekatere dobre novice in navdušujoče resnične zgodbe iz življenja delim z vami.

Današnja zgodba, ki nastaja po resničnem dogodku, je ena tistih, ki vas znajo navdihniti. Vsaj mene je in si jo želim povedati vsem, ki jih poznam.

Pod pogojem, da dogajanje malce priredim, imam dovoljenje, da z vami delim današnje navdušenje gospe, ki je ugotovila, da »je zadnje leto resnično najlepše doslej«.

Najlepše leto doslej

Gospa, ki me je danes poklicala, je v začetku leta naročila svoj Osebni dnevni horoskop in ga v tem času prebirala skoraj vsak dan. Ja, skoraj vse leto skoraj vsak dan v letu! Zakaj skoraj? Ker leto dni še ni naokoli in bo še nekaj časa uporabljala svoj izvod.

Nekaj časa je svoj horoskop uporabljala samo za načrtovanje poslovnih zadev, kar ji je v prvih šest mesecih prineslo podvojeno prodajo v podjetju. Stranke je namreč poklicala ali jih obiskala le še v času, ko je imela zelo lepe opise za komunikacijo in sodelovanje z drugimi ljudmi. Obrestovalo se ji je.

V poletnem času je bila pozorna na enega od opisov, ki so govorili o ljubezni. Najprej si je rekla: »Že toliko časa iščem partnerja, pa sem še vedno samska, da niti ne verjamem, da se bo zgodilo.«. In pozabila na opis dneva.

Ko se je vrnila iz službe, je morala nujno v trgovino, ker ji je nečesa zmanjkalo. Nakupila je vse, a pravi, da jo je »neka nevidna sila« povlekla še v drug del prodajalne, ker se ji je za trenutek zazdelo, da je pozabila še nekaj kupiti. Ni se pa mogla spomniti, kaj manjka.

Nepredvideno srečanje

Med policami jo je nekdo prijazno pozdravil in začel klepetati z njo. Vljudno se je nasmehnila in se želela hitro posloviti, ko je ugotovila, da je na poti med policami srečala svojo mladostno ljubezen.

Z gospodom sta se zapletla v kratek pogovor in po zaključenem nakupu pristala na kavici, da obudita spomine iz mladosti. Ob pogovoru in smehu, sta ugotovila, da sta oba ponovno samska in sta si še vedno všeč.

Sledila je druga kavica, pa tretja, četrta, sprehod na bližnji hrib, izlet na morje, kavica, sok, … Verjetno si lahko predstavljate, kako sta se počasi spoznavala in se približevala drug drugemu. Vse do danes.

Danes sta si oba privoščila prost dan. Gospod je vstal prvi in jima pripravil zajtrk, skuhal kavico ter ji zatem predlagal, da bi skupaj zaživela. Razložil ji je, da sta dovolj dolgo čakala drug drugega in nima smisla čakati na boljši jutri. Kaj mislite, kako se je odzvala?

Tudi vi lahko najdete srečne dni

Mogoče se sprašujete, zakaj vam pripovedujem o tem dogodku in kakšno zvezo ima vse skupaj z astrologijo. Čisto preprosto je in še kako povezano.

Dogajanje je pisalo v njenem Osebnem dnevnem horoskopu. Ne dobesedno, pač pa v obliki možnosti, ki jih je vredno izkoristiti tisti in današnji dan.

Dan, ko je ponovno srečala gospoda, jo je z opisi nagovarjal, naj odide med ljudi in se prepusti prijetnemu druženju. Čeprav se je po delovnem dnevu temu upirala, je nebo poskrbelo, da ji je zmanjkalo nečesa in je morala v trgovino.

Podobno, z opisi prijetnega dogajanja, prijetne komunikacije in možnosti uresničenja njenih velikih želja, je opisan v njenem Osebnem dnevnem horoskopu tudi današnji dan.

Kaj mislite, kako je gospodu odgovorila? Še preden me je poklicala, je navdušeno rekla: »Seveda. Tudi jaz mislim, da bi morala narediti naslednji korak.«.

Preproste spremembe

Meni takšne življenjske zgodbe polepšajo dan. Že večkrat se je izkazalo, da je Osebni dnevni horoskop nekomu, ki ga je resnično uporabljal, spremenil življenje. Naj bom bolj natančna. Ne horoskop sam po sebi, pač pa napotki iz njega.

Namreč, gospa mi je razložila, da bi verjetno ostala skeptična in srečanju ne bi dala nobene posebne pozornosti, če se ne bi v tistem trenutku, ko je gospoda srečala po več kot 20 letih, spomnila na svoje opise iz horoskopa za tisti dan.

Prav to je tisto, kar ves čas poudarjam tudi sama. Horoskop, ki leži v kotu, vam ne bo koristil. Če pa ga boste prebirali dnevno in se pripravili na svoj dan v skladu s tem, kar dan prinaša, lahko uresničite marsikaj, kar bi v naglici, hitenju ali celo pod stresom zlahka spregledali.

Še več. Spreminjate lahko svoje navade, o čemer več pišem na svoji spletni strani nasvet. S čisto drobnimi koraki lahko dan za dnem spremenite čisto malo. Ko pa boste pogledali na svoje življenje nekaj tednov, mesecev ali let kasneje, boste ugotovili, da ste prehodili pomembno pot. 

Izkoristite najboljše dneve v letu

Če ste še samski ali imate težave v partnerskem odnosu, premislite, koliko bi bilo za vas vredno imeti pred seboj en sam, samcat dan, ko bi se lahko vse to spremenilo in bi lahko zaživeli srečno v dvoje.

(Namig: Skozi vse leto je takšnih dni več kot le eden in zapisani so v Osebnem dnevnem horoskopu.)

Na zgornje vprašanje namesto vas ne morem odgovoriti. Vem pa, da mi je gospa, ki me je danes vsa navdušena poklicala, rekla: »Irena, danes se počutim kot da ste mi dali neprecenljivo darilo s tem, ko ste mi izdelali horoskop.«.

Upam, da ste uživali v lepi ljubezenski zgodbi in v mislih zaželeli gospe vse dobro. Jaz sem ji in to naglas. Če pa bi tudi vi radi imeli neprecenljivo darilo, ki vam lahko pomaga spremeniti vaše življenje na bolje, si ga lahko podarite na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>