Moreči vplivi planetov

Moreči vplivi planetov v septembru

V drugi polovici septembra je precej verjetno, da boste čutili moreče vplive planetov, zato naj današnji prispevek posvetim predvsem njim.

Prinašajo nezadovoljstvo, utrujenost in slabo voljo. Zato si je v tem času potrebno vzeti več časa zase. Če ste utrujeni, počivajte in popijte dodaten kozarec vode, ki vas bo osvežil.  

V kolikor vam je blizu rekreacija, vam bo prijala vsaka dodatna minuta dodatne aktivnosti. Lahko se tudi hitreje utrudite in zdaj res ni pravi čas, da bi se pretirano naprezali. Pazljivi bodite, da ne boste pretiravali, saj se lahko pojavijo poškodbe.

Sonce inkonjunkcija Uran

20. septembra 2017 Sonce sestavlja inkonjunkcijo z Uranom. To je obdobje nemira, nezadovoljstva in občutka, da bi najraje nekaj naredili na silo. Na žalost na silo zdaj ne morete premagati ničesar.

Vas bo pa nekaj v vas sililo v nepremišljene aktivnosti ali besede. Zato poskušajte z razumevanjem premagati vse tisto, kar v sebi veste, da bi vam lahko kasneje škodovalo. Če razčiščujete kakšen odnos in lahko odložite pogovor, ga zdaj za nekaj časa odložite.

Nikar ne začenjajte z novimi poslovnimi projekti. Skoraj ni verjeti, da bi zdajšnji dogovori in aktivnosti tekle tako kot si želite. Verjetno se bo pojavila nova okoliščina, zaradi katere vam kasneje zdajšnji dogovor ne bo več všeč.

Merkur in Mars v opoziciji z Neptunom

Bolj kot trezna glava, zdaj prevladuje sanjarjenje. Če uporabljate zakon privlačnosti, se lahko izkaže kasneje, da vaše sanje niso uresničljive na takšen način kot si zdaj predstavljate. Zadev preprosto ne vidite jasno.

Lahko se pojavi zaspanost in huda utrujenost. Kar ven poglejte, pa boste videli, da je takšno tudi vreme. Stvari, ki bi jih običajno postorili v nekaj minutah ali urah, se zdaj lahko vlečejo v nedogled. Tudi več ur in več dni, preden jih opravite.

Naredite, česar ni mogoče premakniti na kasnejši čas. Za ostalo poskušajte sprejeti dejstvo, da čas ni najboljši in si je včasih dobro vzeti dodaten dan počitka. Po njem boste kot prerojeni in boste že kmalu lahko uresničevali svoje načrte s polno močjo.

Sonce na zadnjih stopinjah device

Čas, ko se Sonce nahaja na zadnjih stopinjah katerega koli znamenja, je naporen. Nič ne teče kot bi si želeli. Zlahka vas obide občutek, da se nič ne dogaja ali ne teče v pravi smeri in se vam dozdeva, da zapravljate svoj čas.

V petek zvečer bo Sonce prestopilo v tehtnico in v nekaj dneh se bo energija ponovno prebudila. Že v ponedeljek dopoldan bo z njim Luna sestavila rastoči sekstil, ki bo za krajši čas pognal več optimizma. A bo le-ta kmalu zbledel zaradi Marsovega in Venerinega neugodnega vpliva.

Jupiter opozicija Uran

Ob koncu septembra se bo dovršila tudi Jupitrova opozicija z Uranom. Tokrat zadnja pred letom 2031. Porajala se bo notranja potreba, da uresničite vse tisto, o čemer že dolgo sanjarite. Bolj kot boste prisluhnili sebi, bolje se vam bo godilo pod tem vplivom.

To zna biti naporen čas za marsikoga. Še zlasti za ljudi, ki vedo, da je potrebno nekaj spremeniti, a se še vedno upirajo spremembi. Ne pozabite, da je vpliv lahko zelo ugoden za vas, če ste rojeni ob koncu dvojčka, leva, tehtnice, strelca ali vodnarja.

Pridite po optimizem in motivacijo

Če bi radi začutili nekaj optimizma, vas povabim na webinar o astrologiji in o tem kako jo uporabiti za več sreče v svojem življenju. V septembru 2017 je webinar brezplačen, a zahteva, da zberete energijo in se ne le prijavite, pač pa se nam tudi dejansko pridružite.

V kolikor ne najdete prijave na strani ali povezava v prejšnjem odstavku ne deluje, poglejte v današnje novičke, ker se povezava nahaja v njih. Ko pa ne bo več aktualen, boste avtomatično preusmerjeni nazaj na mojo stran.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Certificirani Natalni Astrolog

Program je primeren za ljudi, ki želijo pridobiti poklic natalni astrolog ali želijo postati bolj srečni. Postanite najboljša verzija sebeizboljšajte uspešnost pri delu, ustvarite boljše odnose z ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji in še veliko več.

>