mesečni horoskop

Mesečni horoskop za december 2015

Horoskop – Mesečni horoskop in astrološka napoved za december 2015

Vzemite v roke koledar in si označite dobre oz. ugodne ter neugodne dneve v mesecu decembru. Če vas v istih obdobjih podpira ali ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno potrditev in napotek kako bi bilo modro ravnati, da boste bolj srečni in uspešni.

Mlaj in ščip v decembru 2015

11. december 2015 – Mlaj

Dnevi po mlaju so ugodni za začetke. Tokratni mlaj se bo zgodil na 19° strelca. Čas bo ugoden za razmišljanje, načrtovanje, komunikacijo in urejanje poslovnih zadev. Hkrati bo v zraku precej navdušenja, ki vas lahko povleče v nepremišljene odločitve. Možni so impulzivni nakupi, pretirana pričakovanja in vrsta priložnosti, ki se zdijo na prvi pogled ugodne, a se bodo izkazale kot napačna odločitev.

25. december 2015 – Ščip

Dnevi po ščipu so ugodni za zaključevanje in umirjanje zadev. Tokratni ščip se bo zgodil na Božič na osi 3° raka – 3° kozoroga, tipični osi družinskih odnosov. Čas bo primeren za aktivnosti v okviru družine. Najbolje boste naredili, če boste sledili Božičnemu duhu in se posvetili svojim dragim. Ker je čas polne lune stresen, se lahko pojavijo napetosti in slaba volja. Predlagam, da se že vnaprej odločite, da te v vaši družini ne bo!

Mesečni horoskop in ugodni dnevi v mesecu decembru 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite dobre oz. ugodne dneve v mesecu novembru. Če vas v istih obdobjih podpira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno podporo planetov, da uresničite svoje sanje.

1. – 3. december 2015

Čas je izjemno ugoden za vse miselne in intelektualne dejavnosti. Odprite se novim idejam, bodite odprti za nove stvari in se ob tem neznansko zabavajte. Lahko se pojavi originalna zamisel. Tudi v prometu boste želeli malce bolj stopiti na plin. Bodite previdni, čeprav je čas ugoden.

5. - 7. december 2015

Miklavž vas bo obdaril z zanimivim in zelo aktivnim obdobjem. V zraku bo čutiti veliko energije in stvari, ki so obstale na mestu, se bodo premaknile na bolje. Zdaj lahko dosežete in naredite veliko več, kot ste si še pred kratkim predstavljali. Kljub optimizmu, se odločajte po pameti, ker v tem času deluje tudi negativni vpliv.

9. - 11. december 2015

V zraku bo čutiti nepredvidljivost in hiter življenjski utrip. Pridružilo pa se mu bo še sanjarjenje in vizija glede lepše prihodnosti. Če želite karkoli spremeniti, je zdaj dober čas, da se odprete nečemu novemu. Ne idealizirajte, le naredite svojih 100% za lepši jutri.

14. – 15 december 2015

Povsem mogoče je, da boste zdaj zasanjani. Ne sanjarite o nedosegljivih zadevah, pač pa stvari poskušajte videti čim bolj realno. V tem času je to sicer lažje reči kot storiti, vendar uporabite svojo domišljijo za ustvarjanje dobrih želja. Realizacijo pa prepustite še boljšim aspektom.

17. december 2015

Pojavijo se lahko zelo močna čustva. Če ste bili že prej obsedeni s čim ali s kakšno osebo, se zdaj lahko želja doseči želeno samo še poglobi. Zelo težko boste ostali na mestu, zato si izberite ukvarjanje z nečem ali nekom, ki ima lahko pozitiven vpliv na vas. Pazite, da drugih ne boste dušili s svojimi zahtevami.

24. – 29. december 2015

V tem obdobju se bo prepletalo veliko zanimivega in lepega. Zdaj si vzemite nekaj časa samo zase in naredite načrte za naslednje leto, če jih še niste. Če ste načrte že naredili, jih preglejte in prilagodite. Veliko bo priložnosti za druženje in zabavo. Prav takšne aspekte, kot jih tvorijo planeti letos, si želite v tem prednovoletnem času.

Mesečni horoskop in naporni dnevi v mesecu decembru 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite slabe oz. neugodne dneve v mesecu decembru. Če vas v istih obdobjih ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, bodite v teh dneh zlasti previdni, kaj počnete in na kakšen način želite doseči svoje namere.

4. december 2015

Vpliv zdaj ni nujno negativen. V sebi pa nosi napetosti, željo po premiku na novo stopničko in nestrpnost, zaradi katere se lahko napačno odločite. Pritegnejo vas potovanja in učenje nečesa novega. Vse bo dobro, le nikar ne pretiravajte.

6. december 2015

Energije imate zdaj za izvoz. To je pravzaprav dobra novica. Opozorilo pa velja, da vas zna potegniti strast in obsedenost z nečim. To pa vam lahko naredi več škode kot koristi. Zato bodite pazljivi in nikar ne pritiskajte na druge s svojimi zahtevami, ker jih lahko odženete od sebe. Če pa želite nekaj zaključiti in pri tem uspeti, boste z usmerjeno akcijo morali doseči želeno.

11. december 2015

V zraku je polno nemira. Ljudje vas zdaj znajo spravljati ob živce. Stvari hitro tečejo in lahko se zgodi, da boste težko sledili razburkanemu toku dogodkov. Opozoriti moram na previdnost, da boste ostali celi in v dobrih odnosih z drugimi ljudmi.

14. december 2015

Delujete ponosni, optimistični in polni energije. Naporno v tem času je le to, da imate lahko prevelika pričakovanja in ste lahko čez nekaj dni razočarani, ker se vaši načrti ne bi uresničili v celoti. Znižajte svoje kriterije in naredite, kar zmorete. 100% je dovolj!

19. - 21. december 2015

Pred vami so zelo intenzivni dnevi, ki se bodo čez nekaj dni umirili. Do tedaj pa pazite na cesti in pri pogovoru. Hitro bi lahko postali preveč agresivni in bi po nepotrebnem začeli dokazovati, da imate samo vi prav. Zdaj se zlahka motite.

29. december 2015

Na voljo imate močno voljo in veliko energije. Knjig povedanemu pa so na delu sile, ki vlivajo pretirano prepričanje vase, kar vas lahko zavede v težave in napetosti. Morda bi bilo bolje, da bi se zdaj ugriznili v jezik ali usmerili svojo energijo v pospravljanje oz. nekaj, kjer ni nobenih nevarnosti. Pazite v prometu!

Ingres ali vstop planetov v nova znamenja ter obrati planetov

5. december 2015

Venera vstopa v znamenje škorpijon. Njena vloga bo najbolj vidna na področju ljubezenskih in partnerskih odnosov. Ne bo pa obšla niti vaših financ. Zdaj se bo pojavljala želja, da o partnerju izveste vse, tudi kaj takega, česar v resnici ne želite vedeti, zato dvakrat premislite, preden drezate v osje gnezdo. Pričakujte več strasti.

10. december 2015

Merkur vstopa v znamenje kozorog. Čas je naklonjen poglobljenemu načrtovanju in iskanju rešitev za težje rešljive situacije. Poiščite strokovni nasvet pri nekomu, ki ve več od vas. Nove ideje, ki se bodo pojavljale skozi ves mesec, pazljivo premotrite, preden se zaženete v nove izzive.

22. december 2015

Sonce vstopa v znamenje kozorog. Bodite spoštljivi do tistih, ki imajo več izkušenj od vas. Osredotočite se na postavitev trdnih temeljev in pazljivo načrtujte svoje naslednje korake. Počasi se zelo daleč pride. V naslednjem mesecu dni se o tem lahko prepričate.

30. december 2015

Venera vstopa v znamenje strelec. Čas je primeren za zabavo. V zraku bolj prevladuje želja po avanturi in odkrivanju nečesa novega. Ker vpliv močno deluje prav na odnose, odkrivajte in se zabavajte skupaj s partnerjem. Le tako bosta srečna in zadovoljna oba.

Horoskop pred vami je splošen. Ali vas planeti resnično podpirajo v ugodnih dneh in vas ovirajo v neugodnih obdobjih, boste lahko potrdili ali ovrgli s pomočjo svojega Osebnega dnevnega horoskopa.

Če svojega Osebnega dnevnega horoskopa, s pomočjo katerega lahko še bolje izkoristite ugodne in se izognete neugodnim vplivom, ga lahko naročite na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>