Astrološko znamenje Devica

Mesečni horoskop za september 2015

Horoskop – Mesečni horoskop in astrološka napoved za september 2015

Vzemite v roke koledar in si označite dobre oz. ugodne ter neugodne dneve v mesecu septembru. Če vas v istih obdobjih podpira ali ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno potrditev in napotek kako bi bilo modro ravnati, da boste bolj srečni in uspešni.

Mlaj in ščip v septembru 2015 pod vplivom mrkov

V mesecu septembru 2015 ne bomo doživljali običajnih lunacij, pač pa bosta tako mlaj kot ščip močnejša, in sicer v obliki Luninega in Sončevega mrka. Zato bodite v dneh okoli mrkov strpni in bolj pazljivi tako pri komunikaciji kot na cesti. Nekaj dni pred in po mrkih raje ne načrtujte ničesar zelo pomembnega za vas. Njun vpliv pa boste čutili v valovih še vsaj 6 mesecev.

13. september 2015 – Sončev mrk

Dnevi po mlaju ali po mrku, ko sta Luna in Sonce v konjunkciji, bodo ugodni za začetke. Za začetek svoje aktivnosti počakajte do 18. septembra, ko bosta Luna in Sonce v sekstilu, aspektu priložnosti. Čas po mrku bo ugoden za delo, razčiščevanje vaših načrtov glede prihodnosti, spreminjanje navad, povezanih z delovnimi obveznostmi ali zdravstvenim stanjem. Vsekakor se bodo pojavile priložnosti, da uresničite tovrstne svoje sanje. Čas bo ugoden tudi za poslovno načrtovanje.

28. september 2015 – Lunin mrk

Lunin mrk, ščip ali polna luna, torej čas, ko se Luna in Sonce nahajata v opoziciji, je čas napetosti. Tokratni Lunin mrk bo najbolj udaril po odnosih in bo osvetlil nujne spremembe v komunikaciji. Vpliv se bo razširil tako na zasebne kot na poslovne odnose, zato bodite pozorni na svoje besede in raje dvakrat vprašajte, če kaj ne bo povsem jasno. Česarkoli v času retrogradne Venere niste razrešili, bo priplavalo po tem času na plan. Lahko se pojavi občutek nemoči in se boste morali z nekom pogovoriti.

Mesečni horoskop in ugodni dnevi v mesecu septembru 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite dobre oz. ugodne dneve v mesecu septembru. Če vas v istih obdobjih podpira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno podporo planetov, da uresničite svoje sanje.

1. september 2015

Pod vplivom konjunkcije Venere in Marsa se boste počutili kot prerojeni. Zlasti tisti, ki ste v partnerskem odnosu, lahko izkoristite ugoden vpliv za poglabljanje odnosa. V zraku je močna seksualna napetost in želja po predajanju. Zato bo samske gnalo v iskanje partnerja. V kolikor ste nezadovoljni z obstoječim odnosom, pa boste čas porabili za premišljevanje kaj storiti, da bi odnos izboljšali ali ga zaključili.

8. - 9. september 2015

Pod vplivom Marsovega trigona z Uranom boste imeli občutek, da zmorete več kot običajno. Aktivni boste in nadvse zanimivi. Zaradi naglice, ko se lahko pojavi občutek, da morate vse narediti takoj, se lahko pojavijo napake ali nesreče. Bodite previdni in izkoristite dober del vpliva planetov.

12. – 16. september 2015

V tem času dobro izkoristite vpliv, ki si ga lahko le želite! Pod vplivom sekstila Merkurja in Venere se boste dobro počutili. Ljudje okoli vas bodo prijazni in so pripravljeni na pogovor. Če lahko, v teh dneh načrtujte druženje, zabave, dogovore, pogovore, na poslovnem področju pa predstavite ponudbe ali povejte nekaj dobrega o sebi.

22. - 24. september 2015

Napočili so vznemirljivi dnevi, ko se lahko zgodi marsikaj. Predvsem je čas ugoden za avanture. Vnesite nekaj drugačnega v partnerski odnos ali presenetite partnerja z nečim, kar si želi, pa ste se do sedaj temu upirali. Prepustite se originalnosti in ustvarjalnim prebliskom. Vsekakor ne bodite presenečeni, če zdaj ne boste ostali pri načrtih, ker se lahko le-ti spremenijo.

23. – 24. september 2015

Čas je za resno delo, prevzem odgovornosti in dolgoročno načrtovanje. Dogovorite se za sestanek ali srečanje s pomembno osebo. Zna se zgoditi, da vam bo nekdo, ki ga smatrate kot avtoriteto, odprl do sedaj zaprta vrata. Bodite vztrajni, a vljudni. V tem času pa lahko prejmete tudi nagrado za preteklo delo v obliki priznanja, povišice ali napredovanja.

30. september 2015

Skozi ves september boste čutili ugoden vpliv konjunkcije Merkurja in Sonca, a najmočneje prav na ta dan. Čas je zelo ugoden za komunikacijo, pisanje in vse aktivnosti, pri katerih težko ostajate na enem mestu. V kolikor ste naredili dober načrt in pridobili jasnost glede naslednjih korakov, boste vpliv lahko zelo dobro izkoristili. Negativen vpliv se lahko zgodi le, če boste pozabili na druge in sebe postavili na prvo in edino mesto. V tem primeru bodite pripravljeni na zavrnitev.

Mesečni horoskop in naporni dnevi v mesecu septembru 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite slabe oz. neugodne dneve v mesecu septembru. Če vas v istih obdobjih ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, bodite v teh dneh zlasti previdni, kaj počnete in na kakšen način želite doseči svoje namere.

1. september 2015

Pod vplivom opozicije Sonca in Neptuna bi dan raje presanjarili ali prespali kot se resno lotili česarkoli. Zlasti na delovnem mestu lahko čutite, da vas odnaša stran od zahtevanih nalog. Precej energije boste morali zbrati, preden boste karkoli zaključili. Če si lahko privoščite, je ta dan bolj ugoden za dopust in počitek kot za delo.

5. – 6. september 2015

Čeprav sta Sonce in Pluton zdaj v trigonu, zna biti vpliv precej bolj neugoden kot ugoden za vas. Pojavi se lahko nemir, občutek usodnosti in želja, da vse naredite v trenutku in natančno tako kot ste si zamislili. Temu drugi lahko nasprotujejo ter vas označijo kot diktatorske ter manipulativne. Pojavijo se lahko močna čustva, ki mejijo na obsedenost. Vpliv je lahko ugoden, če boste upoštevali druge ljudi in počeli, kar je vaša velika strast.

9. september 2015

Merkurjev kvadrat s Plutonom boste močno čutili ves mesec, vendar najmočneje okoli 9. septembra. V tem času se težko koncentrirate. Ves čas se pojavljajo nove zamisli in obsedenost z nečim, kar si želite uresničiti. Drugi vas težko prepričajo v svoj prav. Enako vi njih. Vsekakor ne postanite pretirano sumničavi, ker vam to ne bo koristilo. Usmerite moči v raziskovanje možnosti, ki so se vam do sedaj izmikale in vpliv izkoristite za nova spoznanja.

17. september 2015

Skozi ves mesec bo čutiti tudi Jupitra v opoziciji z Neptunom. V tem času imate lahko občutek, da se vam odpira povečano zaznavanje intuicije. Uporabite jo le, če ste prepričani, da vam lahko koristi. Ne poveličujte ne sebe, ne drugih v tem času in ostanite zmerni. Vsekakor se izogibajte alkohola, drog ali drugih vrst odvisnosti.

26. september 2015

Že nekaj časa prej in zatem, boste čutili Marsa v kvadratu s Saturnom. Potrebovali boste kar precej energije in discipline, da boste lahko naredili vse, kar si želite. Lahko se pojavi občutek, da ste si naložili več obveznosti kot jih zmorete opraviti. Ali pa vam jih naloži nekdo drug. Naredite svojih 100%, kolikor to že predstavlja.

Ingres ali vstop planetov v nova znamenja ter obrati planetov

6. september 2015

Stacionarna Venera se bo počasi začela obračati v direktno gibanje. Po tem času boste imeli priložnost, da svoje odnose vidite v novi luči. Čeprav se zdi, da se bo zdaj začelo na partnerskih in drugih odnosih vse urejati, je pred nami pod vplivom Luninega mrka nova priložnost, da jih razčistite. V kolikor ste srečni, vam bo vpliv prinesel še tesnejšo povezanost v partnerstvu.

17. september 2015

Merkur se ustavlja. Počasi se bo obrnil retrogradno. Spremljajte dodatna opozorila. Najbolj pa bodo na udaru partnerski odnosi in poslovne zadeve, povezane s komunikacijo in podpisovanjem novih pogodb. Če lahko, počakajte z novimi dogovori do naslednjega meseca. Previdni bodite tudi na cesti, zlasti v dneh, ko se kar kopičijo negativni vplivi z neba.

18. september 2015

Škorpijoni si bodo oddahnili, saj jih bo Saturn dokončno zapustil. Z vstopom v Strelca bo čas za preverjanje načrtov. Dobre bo podprl, pri nerealnih pa se bodo začele kazati prve razpoke in potrebni popravki, kako jih uresničiti. Ne bodite frustrirani, če se izkaže, da stvari ne gredo v pravo smer, pač pa razmislite, kako bi našli rešitve in zadevo še bolj uspešno izpeljali.

23. september 2015

Sonce bo iz device prestopilo v tehtnico. Gre še za enega od vplivov, ki govori, kako pomembni postajajo odnosi. Dobri se bodo izboljšali in nadgradili. Kar je preživeto ali se mora zaključiti, bo pod težkimi vplivi drugih planetov dobilo pravo podobo. Bodite pogumni in razrešite odnos ali se poslovite od njega.

25. september 2015

Pogumni Mars bo zdaj prestopil iz leva v devico in s tem izgubil nekaj svoje moči. Pluton pa se bo v kozorogu ustavil in se počasi začel premikati v direktni smeri. Čas bo namenjen delu. Če ste se do sedaj le hvalisali kaj vse boste naredili, je zdaj čas, da svoje načrte udejanjite. Prizemljite se, naredite, kar je potrebno in nato uživajte v sadovih svojega dela. Čas je ugoden tudi za rekreacijo, ki naj pomaga pri premagovanju vsakodnevnega stresa.

Horoskop pred vami je splošen. Ali vas planeti resnično podpirajo v ugodnih dneh in vas ovirajo v neugodnih obdobjih, boste lahko potrdili ali ovrgli s pomočjo svojega Osebnega dnevnega horoskopa.

Če svojega Osebnega dnevnega horoskopa, s pomočjo katerega lahko še bolje izkoristite ugodne in se izognete neugodnim vplivom, ga lahko naročite na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>