Horoskop november

Mesečni horoskop za november 2015

Horoskop – Mesečni horoskop in astrološka napoved za november 2015

Vzemite v roke koledar in si označite dobre oz. ugodne ter neugodne dneve v mesecu novembru. Če vas v istih obdobjih podpira ali ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno potrditev in napotek kako bi bilo modro ravnati, da boste bolj srečni in uspešni.

Mlaj in ščip v novembru 2015

11. november 2015 – Mlaj

Dnevi po mlaju so ugodni za začetke. Tokratni mlaj se bo zgodil na 19° škorpijona. Čas bo ugoden za razmišljanje, načrtovanje, komunikacijo in urejanje zadev. Zaradi močnih energij, ki jih bo čutiti v zraku, se vsekakor izognite nepremišljenim odločitvam. Pazljivi bodite tudi v prometu. Poskrbite, da boste imeli dovolj časa za vse, kar počnete. Vsekakor brezglavo ne hitite.

25. november 2015 – Ščip

Dnevi po ščipu so ugodni za zaključevanje in umirjanje zadev. Tokratni ščip se bo zgodil na osi 3° dvojčka – 3° strelca. Čas po njem bo namenjen komunikaciji in gibanju. Pri nakupih se izognite impulzivnim, pač pa malo premislite pred njimi. Sicer pa bo vladala resnost in vrsta zanimivih idej. Na delu je idealiziranje, zato se izognite hitrim reakcijam in odločitvam.

Mesečni horoskop in ugodni dnevi v mesecu novembru 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite dobre oz. ugodne dneve v mesecu novembru. Če vas v istih obdobjih podpira še vaš Osebni dnevni horoskop, imate dvojno podporo planetov, da uresničite svoje sanje.

3. november 2015

Sledite svojim srčnim željam in si dovolite sanjati na veliko. Največ dobrega si lahko obetate v ljubezni in v partnerstvu, delno tudi v materialnem smislu. Če nimate partnerja, se odpravite v družbo, in ga poiščite. Poiščite svojo ustvarjalno žilico.

6. november 2015

Čas je, da se odprete sanjarjenju in ustvarjalnosti. V tem času imate bogato domišljijo in se vam lahko porodi kakšna vizija. V zraku je močna intuicija, kreativnost in odlične možnosti za pisanje, komunikacijo in podobno.

10. november 2015

Poglobite se v zadeve, ker jih zdaj lahko razumete. Pojavi se želja po odkrivanju neznanega ali tistega, kar vam je še pred kratkim predstavljalo uganko. Zavedajte se, da ste zdaj zelo prepričljivi, zato pazite, da ljudi okoli sebe ne užalite.

11. – 13 november 2015

Na delu sta optimizem in samozavest. Imate jasne misli, znate dobro presoditi in sprejeti odgovornost za svoje besede. V kolikor ste si zadali kakšno pomembno nalogo v tem mesecu, je zdaj odličen čas, da jo izpeljete. Lahko ste uspešni in si obetate tudi nagrado v denarnem ali materialnem smislu.

17. november 2015

Pojdite v družbo, se pogovarjajte z ljudmi in bodite pripravljeni na sodelovanje z drugimi. Čas je lahko zelo ugoden za vaša prizadevanja, saj so vam na voljo jasne misli in prepričljiva komunikacija.

24. – 25. november 2015

Zdaj lahko veliko dosežete. Imate dovolj energije, da se lotite tudi tistih zadev, ki od vas zahtevajo energijo, moč in vztrajnost. Uporabite možgane in se pravilno odločite, nato pa vztrajajte in naredite, kar se od vas pričakuje. Predvsem se lotevajte praktičnih zadev. Le ne dovolite, da bi vas zavedel nekdo, ki v svojih namerah ni povsem iskren.

Mesečni horoskop in naporni dnevi v mesecu novembru 2015

Predlagam vam, da si v koledarju označite slabe oz. neugodne dneve v mesecu novembru. Če vas v istih obdobjih ovira še vaš Osebni dnevni horoskop, bodite v teh dneh zlasti previdni, kaj počnete in na kakšen način želite doseči svoje namere.

4. - 6. november 2015

Na delu so močne energije, ki so lahko zelo pozitivne ali usodne. Lahko imate občutek, da se življenje odvija kot vožnja po toboganu, torej z veliko hitrostjo. Poglobite se v vse, kar počnete in usmerite moči v kreativnost. Pazljivi bodite na cesti. Ljudje so zelo občutljivi.

10. - 13. november 2015

Čeprav je na nebu zaslediti ogromno dobrega, sta v teh dneh močno povečana neučakanost in nemir. V takšnem času je včasih težko ostati le pri dobrih namerah, zato se zavestno kontrolirajte. Bodite pazljivi v prometu in se izognite vsiljevanju svojih prepričanj.

15. november 2015

Zdaj ste lahko pod vplivom idealnega, predvsem ljubezenskega ali partnerskega življenja. Če vas začnejo preplavljati žalost, zaskrbljenost ali občutek, da vam gre vse narobe, pojdite na sprehod, preberite dobro knjigo ali si poglejte kak dober film. Minilo bo.

21. - 23. november 2015

Največje preizkušnje se tokrat porajajo v ljubezni in v partnerstvu. Ne izzivajte partnerja, raje se mu umaknite, če bi opazili jezo drug pri drugem. V obeh se lahko porodijo zelo močna čustva, zaradi katerih bi lahko prizadela drug drugega.

25. – 26. november 2015 in 29. - 30. november 2015

V tem času je na delu nekaj ugodnih vplivov, vendar bi bilo smiselno opozoriti na možnosti pretirane resnosti ali zavajanja s strani nekoga. Zelo dober čas je za dosego vaših ciljev, vendar bodite pozorni, da ne boste le-teh dosegali s figo v žepu.

Ingres ali vstop planetov v nova znamenja ter obrati planetov

2. november 2015

Merkur vstopa v znamenje škorpijon. Odslej se bosta diplomacija in šarm umaknila pred poglobljenim razmišljanjem. Vleklo vas bo v srčico zadev. Bolje boste lahko razumeli zadeve, v katere se boste poglobili, kot do sedaj. Čas je lahko zelo blagodejen, vendar se morate izogniti nepotrebnim skrbem, sumničenju in ljubosumju.

8. november 2015

Venera vstopa v znamenje tehtnica. Zdaj je čas, da se prepustite ljubezni, partnerstvu in uživanju. V preteklosti ste imeli veliko priložnosti, da si svoje odnose ogledate in razčiščujete navlako, povezano z njimi. Če ste to naredili, boste zdaj lahko lepše živeli. Čas je za harmonijo, mir in ustvarjalnost v odnosih. Priložnosti se lahko pojavijo tudi na finančnem področju.

12. november 2015

Mars vstopa v znamenje tehtnica. Pozabite na reševanje zadev na silo. Kjerkoli bi jo uporabili, bi ostali brez možnosti za razrešitev ali uresničitev tega, kar si želite. Zdaj boste lahko svoje cilje in želje dosegli le s prijaznostjo in diplomacijo. Lahko se pojavi neodločnost. Če ste v preteklosti sprejeli pomembne odločitve, ostanite pri njih.

20. november 2015

Merkur vstopa v znamenje strelec. V prvi polovici meseca je bil čas za poglabljanje v pomembne zadeve. Zdaj lahko razširite pogled glede njih. Predvsem poglejte na zadeve s širšega vidika. Spregovorite in obelodanite svoja razmišljanja, ker potrebujete interakcijo z drugimi ljudmi.

22. november 2015

Sonce vstopa v znamenje strelec. To je prijeten čas, poln pustolovščin. Kažejo se lahko kot gibanje in vrsta obiskov, ki so lahko povezani tudi s prednovoletnim časom in praznovanjem. Širite svoje obzorje, verjemite vase in delite svoja spoznanja ter dobro z drugimi ljudmi.

Horoskop pred vami je splošen. Ali vas planeti resnično podpirajo v ugodnih dneh in vas ovirajo v neugodnih obdobjih, boste lahko potrdili ali ovrgli s pomočjo svojega Osebnega dnevnega horoskopa.

Če svojega Osebnega dnevnega horoskopa, s pomočjo katerega lahko še bolje izkoristite ugodne in se izognete neugodnim vplivom, ga lahko naročite na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Vaš osebni dnevni horoskop in ugodni dnevi

Začnite bolje načrtovati svoje življenje in svoje aktivnosti. S pomočjo osebnega dnevnega horoskopa vnaprej določite dneve, ko boste razreševali napetosti v odnosih, odšli na razgovor za službo ali se pogovorili s sodelavci. Z novimi projekti in zadevami začnite v ugodnih dneh, ko se kar kopičijo dobri vplivi z neba. Našli jih boste v Osebnem dnevnem horoskopu.

>