Merkur v tehtnici se zna pogovarjati

Merkur v tehtnici – nevtralen sodnik

Merkur v tehtnici – nevtralen sodnik 

Merkur v tehtnici svoje pripadnike obdari z izjemnim umom. Včasih se dozdeva, da pod njegovim vplivom postanejo neodločni in težko sprejemajo odločitve. Njegova glavna vrednost je vztrajanje pri zadevah toliko časa, dokler se ne razrešijo v dobro vseh.

Oseba, ki jo krasi Merkur v tehtnici, praviloma vzpostavlja zelo dobre odnose. Veliko razmišlja o partnerstvu in ljubezni. Pogosto jo boste zalotili, da postane »odvetnik z ulice«, nekdo, ki se trdno zavzame za nekoga drugega in poskuša najti mirno rešitev.

Merkur v tehtnici se zna pogovarjati

Od osebe, ki ima v svojem rojstnem horoskopu Merkurja postavljenega v tehtnici, ne pričakujte, da bo tiho. Pred vami je zgovorna oseba, ki rada govori in zna prisluhniti tudi drugi osebi ali skupini ljudi.

Ves čas pri sebi premišljuje o povedanem in si neskončno želi najti rešitev, ki bi ustrezala prav vsem. Pri tem njene zamisli niso nujno všeč vsem vpletenim, saj včasih zahtevajo kompromise in popuščanje, na katere mnogi niso pripravljeni.

Merkur v tehtnici jo naredi prijazno in spravljivo. Kadar utihne in se ne pogovarja, kar je sicer redko, v sebi melje, kakšna bi bila najboljša rešitev za nastalo situacijo. Njen um v resnici nikoli ne spi. V sebi se ves čas pogovarja in razmišlja o mnogih zadevah.

Takšna oseba je radovedna in zanimiva, tudi razgledana. Mnogi pri njej iščejo nasvet za svoje težave, saj zna izklopiti čustva in lahko povsem nevtralno pogleda na zadeve. Čustveno se ne vpleta, saj ve, koliko gorja lahko prinesejo razgreta čustva.

Merkur v tehtnici razmišlja o partnerju

Kot se za Merkur v tehtnici spodobi, zelo veliko časa razglablja o partnerju, partnerstvu in odnosih. O teh temah lahko razmišlja, govori ali piše neskončno dolgo. Nikoli ji ne zmanjka snovi. Ima naravni talent za zakonsko svetovanje.

Ob sebi potrebuje partnerja, ki dobro razume in sprejema njeno potrebo po pogovoru ter sprotnem razčiščevanju vsega, kar se godi med njima. Tak partner uživa v njenem šarmu in njenem posebnem talentu, s katerim pomirja ter vzpodbuja vse okoli sebe.

Za ljubosumje nima časa, niti energije. V bistvu niti pomisli ne, da bi lahko kakšna beseda, ki jo izreče, prizadela partnerja. Zato se osebi, ki ima Merkur v tehtnici, izognite, če ste posesivni in želite, da se partner posveča le vam. Merkur v tehtnici mora biti obkrožen tudi z drugimi ljudmi.

Merkur v tehtnici v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko bi morali postati bolj komunikativni. V času, ko se Merkur v prognostičnih tehnikah nahaja v tehtnici, je čas, da s svojo modrostjo pomagate sebi in drugim do rešitev.

Ugodna in neugodna obdobja za komunikacijo, gibanje in študij boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu. Naročite ga lahko na povezavi tukaj.

Vaš Merkur in sposobnost pogovora

Vsak od nas ima Merkurjem postavljenega v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje boste razumeli, na kakšen način razmišljate ter se odločate. To pa vam bo pomagalo prepričati tudi druge, da vam prisluhnejo.

Vaš način komunikacije, odločanja ter potreba po odkrivanju sveta okoli vas, so opisani v vašem Rojstnem horoskopu. Naročite ga lahko na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

>