Merkur v levu se zna pogovarjati

Merkur v levu ima glavno besedo

Merkur v levu ima glavno besedo 

Merkur v levu je prava poslastica za vse ljudi, ki si želijo imeti glavno besedo pri vsaki stvari. Zelo lepo se znajo izražati in zanimivo pripovedovati zgodbe. Obdarjeni pa so tudi s prijetnim glasom, ki druge lahko zapelje v neke vrste hipnotično stanje.

Kadar se oseba, ki ima v svojem rojstnem horoskopu položen Merkur v levu, oglasi, je ne morete preslišati. Včasih zato, ker ima kaj pomembnega povedati. Drugič zato, ker zna pritegniti pozornost poslušalcev. Če pa ne prisluhnete, vam bo že povedala, kaj vam je storiti.

Merkur v levu se zna pogovarjati

Od osebe, ki ima v svojem rojstnem horoskopu Merkurja postavljenega v levu, ne pričakujte, da bo tiho. V sebi nosi občutek, da ima veliko pametnega povedati. Tega, kar je stuhtala, pa nikakor ne bo zadržala zase.

Želi si, da cel svet razume in spoštuje njene misli in znanje. Zato se pošteno potrudi, da vam ne bo šlo »čez eno uho v možgane, čez drugo pa ven«. Kar ima povedati, bo povedala tako, da vam bo jasno, o čem govori. Pravzaprav jo je pogosto zelo prijetno poslušati.

Obožuje knjige, znanje in pogovore. Malo manj talenta ima za poslušanje. Merkur v levu osebi dopoveduje, da ima vedno prav in jo vzpodbuja, naj to pokaže vsemu svetu. Zato zna biti trmasta pri svojih prepričanjih in jo je težko prepričati v nasprotno od tega, v kar verjame.

Ima prav poseben talent za pripovedovanje in dramo. Kadar imajo Merkurja v levu učitelji, so praviloma priljubljeni. Še tako dolgočasno ali težko snov znajo predstaviti s humorjem in mnogimi zanimivimi primeri. Otroci jih obožujejo in radi sodelujejo na predavanju.

Obožuje zgodbe. Pravljice, zgodovinske romane, tudi trače o slavnih osebnostih in rumeni tisk. Osebo z Merkurjem v levu pritegne vse, kar diši po uspehu, slavi in bogastvu znanja. Zato intenzivno išče načine, da se nauči še nečesa novega, s čimer bo lahko blestela.

Merkur v levu obožuje potovanja

Pod vplivom Merkurja v levu ljudje radi raziskujejo svet. Na svoja potepanja radi vzamejo fotoaparat (ali pa uporabijo tistega v pametnem telefonu). Svoja doživetja in kraje, kjer so bili, namreč morajo ovekovečiti za vse večne čase. Pri tem pa rad tudi zapravlja in si kupi kaj lepega, s čimer se lahko pohvali pred prijatelji.

Ko se vrnejo s potovanja, izleta ali le z dobrega kosila, je na vrsti zanimivo predavanje. O svojih dogodivščinah bodo pripovedovali vsem, ki jih bodo pri volji poslušati. Pokazali bodo vse fotografije in obširno razložili, zakaj morate tudi vi obiskati nek kraj. Pravzaprav vas znajo navdušiti, da se odpravite na potep tudi vi.

Mnoga njihova potovanja so povezana s poslovnimi potmi. Pri poslu so namreč odlični pogajalci in prodajalci ali svetovalci. Imajo prav poseben talent za posel in marketing, s katerim lahko skoraj vsakogar prepričajo, da kupi, kar ponujajo.

Merkur v levu v prognostiki

Podobno, kot v rojstnem horoskopu, tudi v prognozi kaže na čas, ko bi morali postati bolj komunikativni in spregovoriti o sebi ter o svojih načrtih. V času, ko se Merkur v prognostičnih tehnikah nahaja v levu, je čas, da se pohvalite s svojim znanjem in zamislimi.

Ugodna in neugodna obdobja za komunikacijo, gibanje in študij boste našli v svojem Osebnem dnevnem horoskopu. Naročite ga lahko na povezavi tukaj.

Vaš Merkur in sposobnost pogovora

Vsak od nas ima Merkurjem postavljenega v enem od astroloških znamenj, hiš in najpogosteje tudi aspektov. Bolje, kot ga poznate, lažje boste razumeli, na kakšen način razmišljate ter se odločate. To pa vam bo pomagalo prepričati tudi druge, da vam prisluhnejo.

Vaš način komunikacije, odločanja ter potreba po odkrivanju sveta okoli vas, so opisani v vašem Rojstnem horoskopu. Naročite ga lahko na povezavi tukaj.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Spoznajte sebe, druge ljudi in okoliščine v novi luči!

Vsak od nas, tudi vi, imate unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali. A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas. Če si želite preiti vse te negativne vplive in doživeti čim več lepega, kliknite na gumb Želim vedeti več!

>